lørdag den 27. november 2010

Løbetur I Snevejr - I LIKE IT!!

Min lille snedækkede have!

SÅ meget sneer det!!


Jeg har været ude og løbe igen i dag, først løb jeg ned i den nærmeste Føtex og købte et pandbånd til ørene (49,95,-) Det i sig selv var en udfordring, alle børnefamilierne var ude med barnevogne, poser og forældre der går med to børn i hver hånd og dermed fylder hele fortovet og noget af cykelstien og ser vredt på andre når man spørger om man lige må komme forbi - hvad fanden er det som gør at børnefamilier tror de har så meget mere ret til at fylde end andre??

Var det så endda ældre mennesker, kunne jeg forstå - jeg mener, de har trods alt knoklet et helt liv og fortjener respekten, men børnefamilier - det er bare flat out flabet!

Nå men mig ind i Føtex i løbetights (!) Ømt Ømt syn........og bagefter med pandebånd og hestehalen udover afsted mod Frederiksberg Have!

Jeg formået et løbe ned i noget brunt-snesjap og fik våde tør ved skridt nr. 3 så de resterende mange hundrede skridt blev en smule kølige for min højre fod, men da jeg kom hjem var skoen næsten ikke våd mere, tror jeg må have varmet skoene op igen!

Jeg mødte så godt som ingen andre løbere på min tur, tror kun jeg så én fyr og han løb ud af parken da jeg løb ind - men der var hundrede af småbørnsfamilier som enten stod på skøjter foran Haven hvor der er anlagt en kunstig skøjtebane, hvilket altid får mig til at tænke på at da jeg var sammen med Kunstmaleren så var det mit højeste ønske i de 3 vintre vi var sammen at vi skulle leje et par skøjter og løbe på skøjtebanen i Århus som ligger lige ved siden af Rådhuset - kunstmaleren ville bare overhoved ikke høre tale om at vi skulle ses sådan offentligt sammen, dét var alt for intimt ( i forhold til hvad, at kneppe mig i røven......?) plejet han at sige, så det blev aldrig til noget og jeg har endnu aldrig været ude at løbe på skøjter, fandt endda min mors gamle skøjter frem, fik dem slebet, købte nye såler og snørrebånd og pudset dem og ja, siden da har det bare ligget i en flyttekasse et sted - jeg har som sagt aldrig prøvede at stå på skøjter i hele mit liv.

Nå men viderer gennem haven og sikke en fryd!

Jeg tror helt klart jeg er hooked på at løbe lige for tiden fordi et er så fantastisk med alt den sne! Der er jo sne overalt og om natten er det jo ikke rigtig mørkt mere fordi der er så meget sne, jeg løb på de indre stier i haven fordi de ikke var skrabet for sne, det var kun de store ydre havegange som var skrabet rene og hvor sneen havde lagt et lille nyt tæppe, så jeg havde faktisk så godt som hele den indre del af haven for mig selv - såååååååååååååååååååååå nice! Men seriøst hårdt at løbe i ankelhøjt sne, tror det må være sådan det er at løbe i sand, pu ha da!!

Flere gange måtte jeg sige bos bos (Nok nærmerer "bås bås" når det bliver sagt med min jyde accent)til ænderne og fuglene som bare stod midt på stien og overhoved ikke gjore mine til at flytte sig! Jeg løb forbi en and så tæt at dens halefjern næsten rørte mine ben og den ikke så meget som kikkede på mig, thats not naturel!

Da jeg var barn sage vi altid "bås bås bås" når vi skulle have dyrene til at flytte sig, en ko til at gå fremad ind mod malkning, hestene ud på græs og ja generelt når dyr skal flytte sig eller bevæge sig, så er det "bås bås bås" med en dyb jysk accent - sjovt nok virker det ikke på ænderne i haven, de ejer haven!! Min far ville mene at de skulle have brækket nakken alle sammen og så skulle der nye ind, hvis dyr bliver for længe på ét sted får de ejerskabsfornemmelse og dét kan man vist rolig sige at de her har!!

Tænker tit på om der ikke er nogen som i ny og næ hapser en fed and eller en gås? Jeg mener, er det kun fordi folk er bybeboer at de ikke aner hvordan en sådan and fra køledisken ser ud i virkeligheden? Hvis det var i jylland at der var sådanne parker med kornfede duer, ænder, gæs, hjorte og vildsvin (sidste to nævnte findes ikke her men i parker i jylland) så kan jeg love dig for at der ville forsvinde lidt af bestanden i ny og næ - jeg kender et par stykker som har nakket et vildsvin fra åbne parker i Jylland............!! Og et vildsvin smager seriøst godt når det er marineret og smidt på en grill!

Og nej jeg har nul skrubler over sådan noget, det er lidt ligesom med sort arbejde - hvorfor er det ulovligt? Dels er det en del af vores kultur som jeg ene og alene af dén grund tror er svær at fjerne og dernæst så tænker jeg at det er godt at der er den slags mellem mennesker, på den måde kan du altid overleve lidt, hvis jeg feks. kunne få noget sort rengøring, så ville mit liv da ikke se ud som det gør nu......men sort arbejde er jo i bund og grund total ligegyldigt i verden hvis man alligvel ikke kan udføre det!

I'm so fucked!

Men det var skønt at løbe en tur i dag selv om mine lår blev så kolde at jeg måtte løbe og slå på dem, da jeg så fik liv i lårene så var det skinnebenene der blev kolde! *Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr* Jeg har kun sommer løbebukser/tights så jeg må løbe lidt til for at holde varmen!

Jeg løb og tænkte på hvor skønt det ville være at have min to små brødre herovre sammen med mine nevøer og så tage en tur i haven og kælke og købe på skøjter og så kunne vi pakke en madkurv med varmt kakao, flødeksum osv - det ville bare være råhyggeligt!!

Hvis der stadig er sne om to uger, dvs. den anden weekend i december, så vil jeg høre om de kan komme herover og så gør vi det som jeg løb og tænkte på, could be soooo funny! :)

Jeg har tænkt meget eller nej faktisk ikke meget på Norman men lidt, jeg kan mærke at jeg er kommet ét skridt op af trappen mod at efterlade ham bagved mig. Det er ikke rigtig noget jeg kan sætte ord på, men jeg kan mærke det.
Så sent som i går da jeg var ude og gå en aftentur, dér havde jeg lyst til at tage telefonen op af lommen og ringe til ham, bare for at snakke, ikke fordi jeg ville noget eller havde noget at sige men du ved, lidt ligesom når man ringer til veninder osv bare for at sige hej - dét havde jeg lyst til men jeg undlod.

Og i morges da jeg stod op var der også et eller andet der gjore at jeg kom til at tænke på ham, men jeg var mere okay med den tanke jeg fik - jeg kan ikke huske hvad jeg tænkte men et eller andet var det.
Selv om jeg er ganske sikker på at jeg vil få "tilbagefald" hvor jeg må brække mine egne fingre for ikke at kontakte ham, så er det stadig lige nu at jeg skal huske på hvor nemt og ligetil det er at holde mig fra ham - der er overhoved ikke gået én uge endnu siden jeg sendte brevet og jeg vil da bestemt stadig ønske at han ville overraske mig og ringe mig op og sige: "Hej Deidre-Anne, det er Norman - hvordan går det?" Men jeg ved også godt at dét aldrig kommer til at ske, vitterligt aldrig med streg under a-l-d-r-i-g og selv om det er en lidt trist tanke eller irriterende tanke, så er det jo også rart med fakta og det er fakta jeg prøver at forholde mig til.

Fakta er, at jeg har ringede til Norman mange mange gange i November.
Fakta er, at jeg har sms'et Norman 4 gange på 1½ uge.
Fakta er, at jeg har sendt et brev til Norman.
Fakta er, at jeg ikke har hørt noget fra Norman.

Fakta er også at Norman har mit telefonnummer
Fakta er også at Norman har min email adresse
Fakta er også at Norman godt ved at jeg har sms'et ham
Fakta er også at Norman godt ved jeg har ringet til ham
Fakta er også at Norman har slettet mig fra hans MSN.

Og dét er det fakta der er  - resten må så høre under fortælling, under ting jeg tillægger betydning men som jeg faktisk i teorien ikke ved noget om.

Surt, virkelig surt - men cela-fucking-vie!

Ingen kommentarer: