fredag den 19. november 2010

Fantastisk Fredag

PUHA siger jeg bare - hvor er jeg træt!!


I seng kl. 01.30 og op kl. 07.00 (snoozed til kl. 07.10) Jeg skyndte mig at køre ud til min gudfar som har skældt og smældt på mig de sidste par dage, da jeg var i biografen i går kunne jeg ikke afvige fra med jævne mellemrum at tænke på ham og på at han lige inden vi tog afsted ringede, hvor jeg ikke tog den - jeg bryder mig ikke om at tale med ham i telefonen uden at jeg er forberedt.


Hvis jeg ikke er forberedt så ved jeg ikke hvad jeg skal sige og kommer derved til at sige ting som han så kan hænge mig op på - så jeg tog den ikke og sad derfor med ondt i maven hele filmen, da jeg kom hjem skulle jeg op til min onkel og hente lægter og så løb tiden så jeg ikke kunne ringe tilbage i går, dermed var i dag eneste tidspunkt hvor jeg kunne besøge ham - da jeg jo i morgen (om få timer) skal op og til Annabellss fødselsdag og søndag hjem til København  så......... puha!!!


Jeg kom op, fik købt rundstykker og morgenkage og kl. 08.30 var jeg 45 km væk fra hvor mine forældre bor og bankede på hans dør.....han lukkede sur op og startede dagen med at snyde næse i køkkenvasken (!) og efterlod en grønlig snotdråbe med en slørhale (bussemand) hængene i næsehårdene ud af venstre næsebor!!

JEG er ikke et sart menneske, overhoved - men dét var fandeme ulækkert!! Jeg sagde at han skulle huske at tørre sig om næsen (hint hint) og dæleme om han ikke tog viskestykket og hang det tilbage bagefter!!


Tror du dét var dråben af han klamme tilbøjeligheder??


Så tog du fejl! Jeg smurte et rundstyk til mig selv da han ikke ville have noget, my luck var at han ventede andre morgengæster, men han ville gerne have et stykke smørkage, så jeg skart et stykke og gav ham det på et lille skærebræt der stod på bordet, du ved for nogle år siden (1970'erne og 1980'ern) var det moderne eller in og bruge små smørrebrætter/skærebrætter til at lave en enkel mad på i stedet for en tallerken, latterlig dille men han fik sin kage på sådan et, kagecremen dryppede lidt ud og tror du så ikke han liiige dér ved bordet, foran mig slikkede cremen op af brættet og tørret brættet med sit ærme og sagde: "Jeg havde tænkt at vi (de andre gæster og ham) skulle smørre rundstykkerne på denne her (han vender smørbrættet om i lyset) det kan vi vist godt endda....!"


Jeg får mindre og mindre lyst til at være sammen med ham - det gram lyst der var tilbage er nu halveret til et nano gram!!


Og det forsætter!!


Han fortæller at ham og gæsterne til frokost skal have flæskesteg (!) Hvem kan spise rundstykker og morgenkage kl. 09 og flæskesteg og kartofler og sovs kl. 12??


Nå men de skal have flæskesteg og kl. 03 i nat var han oppe og pisse (sådan siger han) og så gik han lige ud og løftede flæskestegen for at mærke om den var stadig frossen, så han lagde den op i fadet og stillede den udækket på bordet......sådan lige er der måske ikke noget klamt i det jeg skriver, men når du nu om lidt ved hvad jeg ved, så ER det mega klamt!!


Min gudfar vasker aldrig hænder når han har været på toilet! Dvs. hans dillerhænder har rørt ved flæskestegen som de andre skal spise........kors hvor er jeg lykkelig for viden om at bakterier dør ved 100 grader - og en flæskesteg skal have over 220 grader i ovnen..........tænker på når jeg får kylling derude.....*gakker*


Da gæsterne kom, skyndte jeg mig at komme med en røver om at jeg skulle noget og så stak jeg af, 37 minutter nåede jeg at være der! Op på mine forældres gård og hente nogle stole jeg har solgt for 400 kr og så kørte jeg lige ned og kikkede på "skoven" som nu ser sådan her ud......




Sådan ser noget af en skov ud når den er fældet men endnu ikke lavet til flis...


Her var der engang en skov...mærkeligt at tænke på at noget som har vokset i så mange år på kun 48 timer er væk...


Et kroget gammelt træ - opgav at tælle ringe, men væk er det


Eneste minus ved skoven er at det er sandjord - som landmandsdatter må jeg nødvendigvis heppe på sort fed tung muldjord som glinser i forårs solen når man vender det med en spade!
Da jeg gik derude på det som snart skal være byggegrunde, kunne jeg ikke lade være med at tænke (drømme) om at jeg havde MANDEN i mit liv og at jeg ikke hadet (virkelig HADET) denne lille lorteby i Jylland så uendelig meget af hele mit hjerte, hvis de to ting ikke var tilfældet så havde jeg udset mig selv et hjørne af skoven hvor der er bevaret et par store træer, dér ville jeg gerne bygge mit drømme patriciahus, de gamle træer ville allerede være i haven og med et højt træhegn ville jeg nemt kunne leve med haven indtil en hæk kom op........minusset ville selvfølgelig være at jorden ikke er rigtig jord i min verden men det kunne jeg måske leve med hvis jeg havde manden og elskede byen - men det var jo også kun en drøm, en fantasi.


Bagefter kørte jeg hjem og gjore fuglehuset færdig til Bedste og kørte ud med det - det blev helt fint, men kom til at så liidt skævt, pis også, men jeg savede også på øjemål da jeg ikke kunne finde en vinkel, alt mit eget fantastiske værktøj er i København.


Fuglehuset i færdig tilstand, en smule skæv men det går an....




Fuglehuset in action foran Bedstes vindue - nu håber jeg dæleme fuglene kommer, ellers må jeg jo købe nogen og binde dem til fodderhuset!!






Efter at jeg havde været der, ringede min yngste lillebror, han ville gerne hentes fra skole - jeg var næsten hjemme hos far og mor men vendte bilen og kørte hele vejen ud til Handesskolen og hentede ham, da jeg næææste var kommet halvvejs hjem fringer min ældste lillebror som også går på samme Handelsskole og spørger om jeg vil hente ham og hans bil i aften, hvis "han drikker sig i hegnet" til fredagscafeen - og om jeg iøvrigt har nogle penge........så må jeg vende bilen igen og køre ud og hente hans bilnøgler OG afleverer de sidste 300 kr jeg havde i pungen og på vej hjem igen igen opdager jeg så at jeg har glemt mit kamera hos Besdste.................så hjem med yngste lillebroren og så ud til Bedste igen......LONG WAY!

Jeg er ikke en type som glemmer meget, faktisk holder jeg altid mine ejendele tæt til kroppen, klar til flugt eller what ever, mine ting skal bare værer hvor jeg kan få fat i dem lyn hurtigt - grunden til at jeg glemte kameraet var at mens jeg var ved at tage billeder af fodderhuset gik Bedste på toilet, hun kunne ikke få bukserne af fordi hendes fingre er så giftplagede og så kaldte hun, jeg smed (lagde) kameraet i vindueskarmen og løb derud men det var ikke hurtigt nok, hun tissede i bukserne - hvem fanden giver også en gammel dame bukser med både en hægt, en knap og en lynlås på??

Jeg fik bukserne af hende og insisteret på at hun fik "tisset af" - jeg har hende mistænkt for ikke at sidde på toilettet længe nok til at få tømt blæren for gammelt tis, bagefter fik jeg hende over på badestolen og fik hende skyllet og vasket, det ER uanset hvad folk siger, grænseoverskridene at vaske en 99 år gammel tissekone med 8 grå hår på!
Min Bedste er fantastisk og jeg kunne bare havde ringet på klokken efter plejepersonalet, men det er jo allerede en ydmygende situation så hvorfor gør det værre end det allerede er ved at få flere folk ind?

Bagefter ledte jeg i skabet efter de velour bukser jeg har købt til hende sidste år, men jeg kunne ikke finde dem, så jeg må vist spare lidt på udgifterne og købe to nye par, der er jo kun elastik i livet og ingenting som strammer. Bedste bruger str. 14/16 år i velour bukser fra Bilka.....!

Nå men fordi der var et lille uheld glemte jeg mit kamera...........da jeg kom hjem kørte jeg ned i fars firma og gjore rent med min yngste lillebror og gjore min bil ren indvendig (stærkt tiltrængt) bagefter fyldte jeg hele pejsen og hullet til brænde ved siden af pejsen helt op med store køvler brænde - så ringede ældste lillebroren og ville gerne hentes fra fredags cafe, op og hente min lillesøster og så ud og hente ham og hans bil, hjem igen og taste mysteryshopping spørgeskmaer, spise aftensmad, se Vild med Dans (ikke pga. programmet men fordi det er det far og mor så og jeg ville/vil gerne nyde at jeg er sammen med dem og at vi ikke er uvenner, lige nu that is)

Og nu ligger jeg her i sengen og kommer i tanke om alle de ting jeg har glemt i dag - feks. skulle jeg havde klippet pyntegran til Lita i København og købt nylonstrømper i Bilka til at tage på i morgen til Annabell's fødselsdag......og købt et kort til Annabell..........og og og............

Tidligt op igen i morgen, så når jeg det nok.........

Godnat herfra








Okay aner ikke lige hvad det er som (nogle gange) går galt med min blog - kæmpe afsnit, små bitte bogstaver, billeder der vender på hoved osv.........men nok må være nok, gider ikke prøve at rette mere nu, er SÅ ondskabsfuld træt! Det sidste billed er taget på motorvejen på vej mod Jylland fra København tirsdag aften, smukt ik? (og lidt rysted)

Ingen kommentarer: