mandag den 15. november 2010

Grinagtig Mandag!!!

Jeg er egentlig på vej ud af døren for at Mysteryshoppe - men ville liiige vanen tro tjekke alle aviserne, min facebook, radio nyhederne osv.

På facebook kunne jeg se at en eller anden fyr har tagget min lillesøster i billeder fra 1997 da hun boede i Lewes i England - HOLD NU KÆFT HVOR GRINER!!

Jeg var lige ved at tisse i bukserne af grin, jeg grinede og grinede og kunne næsten ikke holde op igen - min søster var på daværende tidspunkt meget meget hippi agtigt, korthåret som en dreng og med kæmpe uld sweatshirt, fløjelsbukser og Arifat tørklæder...........og da hun ligesom jeg har utrolig store øjne, høje kindben og fyldige læber så lignede hun bare en Kz-Fange i ansigtet fordi hun var så tynd og intet hår havde og øjenen lignede noget der kunne poppe ud af hendes ansigt hvornår det kunne være........seriøst jeg ville ønske jeg kunne dele billederne med jer som læser med!

I ville grine så i fik ondt i maven hvis i så et 1997 billed af min søster og så er 2010 billed - hun er så smuk, top designer i Danmark og har styr på alting (minus kæresten som lige er smutted med bilen....mindre detalje...!) og når jeg ser de billeder så får jeg helt ondt i maven af grin!
Jeg så og ser utrolig meget op til min lillesøster og det gjore jeg også dengang, så på et af billederne har hun en cardigan på som er i flere nuacner af grøn (!) da hun var færdig med at bruge den fik jeg den - og dét var min yndlings cardigan HELE VEJEN gennem HHx!! Christ!!

Jeg fatter ikke at ingen fortalte mig hvor grim den egentlig var!! Og grøn er bare ikke lige min farve, i hvertfald ikke i de nuancher.......hold nu kæft hvor ser hun ud og jeg kan kun gisne om hvordan jeg må have set ud..........*griner endnu!*

I går prøvede jeg at ringe til Norman to gang, men han tog ikke telefonen - jeg vil prøve at lade være med at lave "fortællinger" om hvorfor han ikke tog den, fakta er jo at han ikke tog den og hvad der ligger bag, ved jeg ikke så any spekulations vil bare være fortællinger og gisninger - jeg vil prøve én gang hver dag indtil jeg får fat i ham.

Det er mig bydene nødvendigt at få afsluttet og completed med Norman, jeg vil gerne have ham ud af mit liv så jeg kan få plads og ro til mig selv.

Så Norman, get moving!

Ingen kommentarer: