søndag den 28. november 2010

SEN Lørdag Nat ELLER Tidlig Søndag Morgen

Da jeg sidst skrev var jeg egentlig på vej i seng, jeg havde vented på at "nogen" ville vende tilbage og sige at de ville med ud og have en øl - netop som jeg havde lukket computeren og var på vej i seng skrev min kusine at hende og hendes veninde efter at de havde spist var gået på noget kaldet Natcafen og "glemt" at hun havde loved at vende tilbage til mig - kl. var da 00.36.

Hun var selvfølgelig ked af det, men nu ville de gå på Karel Van Mander - jeg var egentlig so so, havde børsted tænder og var halvvejs i nattøjet men så, NEJ - her har jeg siddet og pebet over at ingen gad ud og når der så endelig var nogen, så måtte jeg også sige ja!

Så jeg hoppede i et par sorte jeans, min blå denim skjorte, smækket håret op og make-up i hoved (note til mig selv: Når jeg en dag får penge så MÅ og SKAL jeg tage et make-up kursus!!) og så afsted - jeg elsker ellers at have kjoler på og Karel er virkelig et "kjolested" hvilket er en af grundene til at jeg elsker stedet men med udsigt til at ankommer kl. 01.00 om natten så syntes jeg ligesom luften var gået af piben til at tage stilletter og kjole på - plus at det ligesom er minus 3 grader udenfor!

Så sorte jeans, stillet ankelstøvler i slangeskind med en kæmpe sløjfe på (5 år gamle men næsten aldrig brugt) og så min elskede denim skjorte - jeg så ret så cool ud, ikke Karel Van Mander cool men cool på en jeg er afslappet måde. Mine negle er knald røde så læberne fik også lige en tur!

Afsted med mig, opdaget at bussen herfra går liiiige ind til Kgs. Nytorv, se dét vidste jeg ikke - var ellers liiiige ved at tage et par flade sko på, da vejret ligesom ikke indbyder til at gå med små hæle ene og alene fordi jeg trode jeg skulle gå fra Rådhuspladsen og til Kgs. Nytorv. En ting jeg ikke er glad for når det er mørkt, jeg stoler på nul mennesker i denne her verden!

Da jeg kom derind skulle jeg selvfølgelig vise ID - det viste sig at jeg var 2 år ældre end udsmideren! Og at det næsten var teenage aften, ene af 20 årige piger med kæmpe patter i små små drilske kjoler, fake øjenvipper og ikke-snevenlige-sko (og jeg giver ingen af dem hjerne nok til at have skiftesko i garderoben!)
Så jeg er virkelig ikke imponeret - det fede ved Karel Van Mander er jo at det er det ældre publikum som kommer der - 20 årige som er halvnøgne med kunstige babser, vipper og hårtotter er bare ikke noget som indbyder mig til fest - skal det være deres nye standard så hepper jeg på Nord, et sted hvor man SKAL være over 30 for overhoved at komme ind!

Vi have aftalt at mødes i den lille bar, så dér stod jeg i den tid det tager at drikke to øl (hele turen frem og tilbage kostede mig 100 kr i indgang, 4x 55 kr i øl og 23 kr i busbillet) herefter konkluderede jeg at de nok ikke kom - hvilket jeg blev både sure og skuffet over, jeg var liiige ved at gå men tænkte at jeg måske skulle tisse inden jeg gik hjem igen, da jeg kom tilbage tænkte jeg: Nej fandeme nej, nu er du endelig ude, så går du ikke bare hjem...... så jeg købte endnu en øl og stod i baren og kikkede ud på dansegulvet og sang lidt med og vrikkede med ørene, da bartenderen - en lille finke med blondt hår - pludselig tager mit ølglas ud af min hånd - jeg står og kikker den anden vej - og lægger det op i en sølvfarved opsats til is!!

Jeg var ..........øhhhhh WTF..........hvorfor tager du min øl??? Finken for op i det røde felt lige med det samme og sagde: Dér var ikke  mere i........!

Øhhhhhh igen........er dét ikke op til mig at bestemme hvornår der ikke er mere i? Jeg står med glasset i hånden og så tager du og smider mit glas væk?

Herefter marchere hun hen til opsatsen og hiver mit glas frem og viser mig det: SE! Dét er jo helt tomt!
Ja for fanden, du har lige samlet mig glas op som har ligget ned, selvfølgelig er det tomt!

Jeg blev virkelig irriteret og havde jeg haft "backup med" i form af veninder eller sådan, så havde jeg også gjort mere ud af det, så havde jeg hented den baransvarlige eller hvem der ellers står for stedet på en sådan aften - seriøst, jeg har fået 2 øl og den øl var min tredje og så tager bartenderen den ud af min hånd og smider den væk.........men når man er alene så er det ikke så nemt at holde på sine rettigheder på et sted hvor folk normalt er fulde og bartenderne er ædru.

Så jeg måtte købe endnu en øl - og netop som jeg har købt den øl kommer en fyr over og siger hej og præsenterer sig, han er cirka lige så høj som jeg. Uden sko er jeg 159 og med sko, specielt disse sko, måske 165, så ikke verdens højeste mand, men så igen - hverken Ayal eller Norman er meget højre end mig når jeg har sko på.

Kunstmaleren var 2,2 meter høj - og dét var så måske også liiiige i overkanten. Sjovt nok så var det første jeg tænkte da jeg så ham her fyren som hed Troels, at han var ude på at score noget fisse - ja grovt sagt men dét var helt klart 100% min første tanke og da jeg fik tanken så kunne jeg mærke på mig selv at jeg var 100% ligeglad, jeg gad overhoved ikke score, ej heller forsøge at score eller lægge lir i luften.

Sjovt at jeg var så ligeglad......??!!!

Han blev ved med at sige at han var en "helt normal fyr" til sidst blev jeg nød til at minde ham om at hvis man siger det hele tiden så er det ligesom dobbelt kontekst og så var han i min verden psykopat, så jeg syntes bestemt han skulle stoppe med at sige hej og præsenterer sig selv og sige at han var "helt normal"!!

Han, Troels solgte biler og var 34 år og da jeg spurte ham hvor fuld han var fra en skala fra 1 til 10 med en som det laveste og ti som det højeste så sagde han selv 8 med pil opad- fint nok! Netop som han havde sagt dét så væltede han min NYINDKØBTE øl udover mig og ned af sig selv..........!! Ja da!

Her har jeg netop brugt de sidste kontanter jeg havde i skuffen på at købe TO FUCKING ØL som to forskellige personer hjælper mig med at afvikle på den non verbale måde!! Fordi jeg er taget ind på et diskotek for at mødes med nogen som så åbenbart IKKE kommer!!

Hvem sage at jeg skulle være blevet hjemme??

Anyway, det var nu meget godt at komme afsted, i bussen på vej derind sad jeg og tænkte på at der jo er et helt andet liv om natten, et liv jeg slet ikke plejer at se noget til fordi jeg er vant til at sidde derhjemme hele tiden........dét må simeplhen ændre sig!

Ham Troels, bad om mit nummer - jeg ved ikke hvorfor, men jeg gav ham det. Ikke et snyde nummer, og ikke mit gamle nummer men mit rigtige nummer som jeg har nu...........måske det var vildt dumt gjort - det vil tiden jo vise, men jeg tænkte at han måske kan være min vej ud af det her liv jeg lever, hvor jeg drømmer om Norman som afskyr mig, bliver feteret af Kunstmaleren som er gift og bollet af Ayal som er i Miami det meste af tiden...............I need a new life!

Men nu må vi se om han ringer og om han overhoved vender tilbage, INGEN tvivl om at han har massiv hovedpine i morgen, thats for damn sure!!

Og nu vil jeg sove, har taget make-uppen af igen og vil nyde  at smide mig i sengen, ren og lækker og ALENE!

(Sjovt, når jeg er ude og har muligheden for at tage en med hjem og sove, så sætter jeg pris på min enlige status, når jeg er hjemme og ikke har nogen til at sove med, så savner jeg at være i forhold.....I'm not easy to please!)

Ingen kommentarer: