torsdag den 2. december 2010

1. December 2010

Her sidder jeg i min billige Bilka sofa med maven fuld af hjemmelavede burger, rosiner, bananer og ½ liter cola light - I'm happy og jeg er specielt happy fordi om under én time så kan jeg se "Bertelsen på Camino" på DR2!

I'm going back to the place where I was the most happy..........!!

SERIØST jeg glæder mig!



TRE dejlige burger-bøffer! (spiste selvføgelig den største i dag!)

Rod.......dérfor jeg hader at lave mad - ROD!!

Mere ROD og Opvask!

Burgerbolle i min suspekte men rene ovn (som i øvrigt er hammer elendig, hammer gammel og hammer ubrugelig)

Aftensmad! :)

Hvorfor har jeg altid lyst til én mere.......det blev dog, for figurens skyld, ved denne éne burger! *Mums*

Hold da op - hvis jeg havde husket det så ville jeg havde købt de der billige popcorn med papegøjen på i Netto, dem til ca. 3-5 kr for én pose med en liter i, de smager så godt sammen med billig øl - det var faktisk min livret i mange mange år mens jeg læste på HHx og Akademiet, til daglig skippede jeg øllene og drak vand, men popcorn svulmer så godt op nede i maven at de får en til at føle sig mæt længe før man er mæt og salten gør en tørstig så resten af sluten drikkes væk og så er det hammer hammer billigt.........skøn combi! Jeg kunne spise mig mæt for 5 kr om dagen hvis jeg kun spiste popcorn, hvilket jeg ofte gjore - hvilket igen var grunden til at jeg var så tynd i mange år, men det var ikke pga. vægten jeg gjore det, det var fordi jeg var så fattig og nu - nu er jeg back to those times again!

Havde jeg haft en mand så ville jeg rigtig have rettet an med hygge og sen aftensmad - det her er ligesådan som det må være at overvære en premierer på et eller andet STORT, for sådan har jeg det - det her er stort! Det er min drug indtil vi skriver 1. april!! Så skrider jeg!! Adios Amigos!

I dag er det én uge siden at jeg sendte brevet til Norman, så nu er det kommet frem til Spanien, hvis jeg har den forkerte adresse (hvilket jeg ikke tror jeg har - jeg er en ret god til research) så kommer brevet tilbage inden for den næste uges tid.

Jeg tænker på om han mon vil vende tilbage, som jeg skrev i brevet. Bare så jeg har vished...........vished er altid godt......
Og selv om jeg inderst inde i mit hjerte håber, så tror jeg inderst inde i mit hjerte ikke at jeg nogensinde høre fra Norman igen, ikke med mindre vi støder ind i hinanden ved et tilfælde, så er han sikkert høflig nok men frivilligt? Aldrig!

Mit sår på næsen efter operationen er faldet af og der er kun en lille bitte bule indad på siden af næsen nu, så jeg håber at min næse snart er helt fint igen - jeg er træt af at gå med bruncreme til daglig, har aldrig været en make-up pige (og bliver det nok heller aldrig)

(13 minutter tilbage til Bertelsen på Camino!!! *Ruller med øjene*)

Så mangler jeg bare at resten af mit ansigt holder op med at blomstre som en teenager - jeg har aldrig været plaget af bumser eller urenheder i hoved (eller resten af kroppen for den sags skyld) men jeg nærmest blomstre lige nu!!

Og oven i det så har jeg i dag haft rigtig dårlig mave - min søster og jeg får det nogle gange, vi kalder det "nærdøds oplevelse" Vores tarme trækker sig sammen i så stærke og kraftige kramper at det for mig nærmest er umuligt at sidde oprejst og at trække vejret og jeg er fuldstændig ligeglad med HVOR jeg er, jeg skal bare have et toilet ØJEBLIKKELIGT!!
(og jeg bliver så rasende hvis jeg ikke får det, at dem omkring mig, automatisk gør ALT for at jeg får adgang til et toilet med det samme!)

Det er blevet meget mindre de sidste par år, altså cirka de sidste 5 år men før det, specielt da jeg boede på gården, dér havde jeg så store smerter at jeg ofte sagde nej til at tage til fester hvor jeg skulle spise fordi jeg var bange for at få ondt i maven af maden.

I dag spiser jeg feks. sjældent smelted ost eller sovs med mælk i, jeg ved feks. at Lasange giver mig total ondt i maven og 99,9% af alle pizzaer gør også, undtagen den fra det Italienske Pizzaria på Vesterbrogade - den sidste lasange jeg spiste hvor jeg ikke fik mavekramper var Kunstmalerens - det er tilbage i 2002!

Det er som sagt blevet meget meget bedre og jeg er blevet mere "vovet" i det jeg spiser, og jeg ved at hvis jeg spiser ymer til morgenmad med grov müsli så skal jeg på toilet cirka. 15 minutter - ½ time efter at jeg har spist og når jeg har været dét så plejer min mave at være okay resten af dagen, men de sidste tre dage har jeg ikke haft ymer i køleskabet, så jeg har spist havregrød - jeg kan ikke forstå hvis det skulle være dét som har givet mig ondt i maven, men noget har - for alt hvad der kom ud af mig var helt sort og jeg kunne seriøst ikke trække vejret i over ét minut og jeg sad bare på toilettet og gispede efter vejret.......jeg tror det må være sådan at føde! Nøjagtig sådan eller sådan og 10.000 gange værre!!

Ergo, tanken alene om så store smerter gør at jeg overhoved ikke er skruk!!!

Jeg fik også solgt mine sorte stole i dag, (350 kr for 4 pap-sidder-hammer-dårligt-på-stole) ham fyren som kom efter dem GIK IND MED SKO PÅ!! Og jeg har taget et billed af mit gulv - der var sne og vand og snask over det hele, hvad fanden tænkte han på??

Norman er den eneste fyr jeg har kendt som jeg IKKE behøvede at sige "tag venligst skoene af" til, han gjore det bare og dét respekterer jeg ham virkelig for, det er noget jeg sætter højt!! Ayal tager også skoen af men først efter at jeg udtrykkeligt bad ham om det, jeg sagde at med mindre han gad komme og vaske gulv og støvsuge i morgen, så røg skoene på måtten - hvorfor tror folk ellers jeg går i hjemmesko selv??

Våde skoaftryk på MIT soveværelse gulv - STORE SVIN!

SÅ har der været Bertelsens på Camino, skuffende kort, kun ca. 20 minutter og så var det hele fra Leon, som i min verden er en skod by - og turen efter Leon var bare ren ødemark og motorvej - den væreste del, rent udseens mæssigt - på hele turen hvis du spørger mig, også stykket omkring Pompola var lort men ellers, nice nice - glæder mig til i morgen!!

Jeg har fået mysteryshoppet en del, men jeg ved ikke helt hvordan de aflønner, for jeg har kun fået 1730 kr udbetalt ud af næsten 3500 kr, lort.........!

I går aftes var jeg til auktion hos Bruun Rasmussen med Maja - vi kikkede bare, Maja laver altid sådanne nogle anderledes ting - sidst vi lavede noget sammen var vi til mirko-films-festival, virkelig sejt, noget jeg aldrig ville gøre selv men det er virkelig hyggeligt når folk sådan hiver fat i mig og tager mig med ud og får oplevelser på oplevelses kontoen, som Marie kalder det.

Hun sagde at jeg skulle sørge for at få sat noget ind på de forskellige kontoer, oplevelses kontoen, sex kontoen, grine kontoen, date kontoen osv.

Hun sagde at jeg simpelhen blev nød til at begynde at date, hun kaldte det at "tvangs date" fordi man tvinger sig selv til at date så man ikke glemmer hvordan det er, ellers bliver man helt sær - jeg tror måske hun har ret.
Og nu ligger landet jo sådan at jeg har helt glemt at fortælle at ham Troels jeg mødte på Karel Van Mander har spurgt om jeg vil med ud og spise på fredag - jeg trode så vi havde en aftale og det fortalte jeg så Maja og derfor kom vi til at tale om det.

Anyway, aftalen med Troels og jeg var at han skulle komme herind til København, han bor i én eller anden by nord for København som hedder noget med "rød" altså Hillerrød eller øhhh ja.......noget men han skulle kommer herned kl. 19 og så skulle vi ud og skøjte, det fik jeg jo aldrig gjort med kunstmaleren så nu tænkte jeg at jeg ville lægge dét minde bag mig og så skøjte med en tilfældig, selv om jeg slet ikke kan finde ud af det. Anyway alle de skøjtebaner jeg har undersøgt stopper udlejningen kl. 18 - så jeg skrev: "De skøjtebaner jeg har tjekket tider på, stopper alle med skøjte udlejning kl. 18 og kælkebakkerne jeg har spioneret på er alle uden lys sååå....?"

Og ved du hvad han så skrev tilbage??

"Hej Deirdre-Ann....jammen vi aflyser"

Og that's it!!

Så meget for at forsøge at række hånden ud til at date en, så meget for at give sit nummer væk.........jeg mente jo ikke at vi skulle droppe daten, men at vi skulle finde på noget andet!

Det skrev jeg også til ham, men fuck it, nu gider jeg slet ikke - mænd er FANDEME SINDSSYGT MÆRKELIGE!!

Jeg vile aldrig bruge så meget som to sms'er på en fyr jeg ikke gad, så hvorfor bruger en fyr så 15 sms'er eller mere på at overtale mig til at komme med ham på date?? Spasser!

Nå, time to bed - i morgen kalder endnu en dag, back to reality og hvilken reality........!!

Ingen kommentarer: