søndag den 5. december 2010

En Forfærdelig Nat

I nat har jeg sovet helt forfærdeligt, da jeg gik i seng lå jeg i næsten 2 timer og tænkte, ikke kun på Norman en også på andre ting som ikke er optimale i mit liv, men menst på ham.

Jeg har nogle følelser inden i som jeg trode jeg aldrig skulle opleve igen, jeg var så sikker på at jeg havde distanceret mig fra nogensinde at komme til at føle dén der altopslugende smerte, fordi jeg har fjernet mig selv fra nogensinde at blive forelsket igen.

Efter Kunstmaleren trode jeg med hånden på hjertet ikke at jeg nogensinde kunne blive forelsket igen, han hev mig virkelig through the mill og da jeg kom gennemspyttet og total smadret ud på den anden side og begyndte min helnings process så kom han pludselig igen efter 3 år og nu efter snart 9 år (til marts) florere han stadig i periferien af mit liv - men jeg trode 100% aldrig at jeg igen ville føle den der enorme smertelige følelse af total svigt, som et spark i maven..........den følelse af hvor jeg ligger vågen om natten og ikke kan sove, hvor det sidste jeg tænker på inden søvnen tager over er én person og det første, det aller aller aller første mine tanker tænker når jeg vågner er på den selv samme person.......why?

Hvorfor sker dette her for mig? Igen?

Hvorfor er det at følelsen af at ville have personen nær er så altoverskyggende stærk lige nu? Jeg må flere gange tage mig selv i at tænke at jeg gerne vil ringe til Norman og tale, få alting ordnet, klaret, redet ud så jeg kan komme videre - jeg gider i bund og grund ikke det her - men jeg er fanget og Norman er ingen hjælp. Som altid.

Jeg lå vågen til i hvertfald kl. 02.35 i nat og i morges vågnede jeg ved at uret ringede kl. 09.00 men jeg slog det fra og stod først op kl. 09.40 (og jeg skal mødes med Lita og Sofie og på kæmpe loppemarked her kl. 10.30, kl. er Nu 10.17.......whats happening to me??)
Jeg vågnede på maven, dét i sig selv er mærkeligt, mit stakkels virkelig ømme hævede knæ lå med knæskallen lige ned i lagnet som selvfølgelig var væsket fast i såret.........flot!!

Jeg har de vildeste flugttanker inden i - ja grin du bare, men når sådanne følelsesmæssige ting ske for mig så vil jeg bare VÆK (der er jeg nok lidt en 7'er i ennegrammet) Jeg vil ikke bo her mere, jeg vil ikke være her mere - jeg vil væk, jo længere væk desto bedre........!

It's wrong .............It's all wrong, I should't even be here! (Citat: Armageddon, hvor en fyr sidder overskrævs på en atombombe på en Astroride i rummet......!)

Ingen kommentarer: