onsdag den 8. december 2010

Efter Eksamen....

Eksamen i dag gik overraskende godt - kender du dén der følelse af at når tingene går overraskende godt så er der noget galt? Sådan føler jeg det i hvertfald - jeg vil ikke være pessimistisk men jeg vil heller ikke tage glæderne på forskud!

Jeg finder ud af på fredag om jeg har bestået, vel og mærke først efter at jeg har været igennem en live mundlig coaching session på en af uddannelsen valgt kandidat med tre uddannet og rutinerede coaches som eksaminator, vidner osv. Jeg er overhoved ikke nervøs, ikke det mindste, at gå til eksamen er ikke noget jeg er nervøs for, eller dårlig til - jeg hader bare af hele mit lille pigehjerte UVISHEDEN som følger bagefter!!

MEN, til noget helt helt andet!!

Her for få minutter siden ringede min telefon og på displayet stod der "ukendt" - det viste sig at være min gamle længe savnet afrikanske veninde Damtient!! Hun ringede fra Togo hvor hun er i øjeblikket, hun arbejder med diplomati og bor til daglig i USA og det var også dér vi mødtes, på den pigeskole hvor vi begge gik - faktisk er det dér jeg kender alle mine amerikanske veninder fra - og ja :) Pigeskoler ER nøjagtig som rygterne siger........*fnis*

Damtient er noget af det smukkeste, jeg mener, der findes fede grimme afrikanske kvinder, der findes slanke grimme afrikanske kvinder og så findes der de få guuuude smukke kvinder som er så langlemmet at de skrige på en modelkarriere! Men Damtient kommer ud af en diplomat familie og er gået i hendes fars fodspor, han blev iøvrigt snigmyrded året før jeg mødte hende i et asiatisk land, men hun valgte altså at gå i hendes faders fodspor og taler i dag 8 sprog flydene (Japansk, Engelsk, Fransk, Tysk, Kinesisk, Spansk og to forskellige dialekter af Togonesisk) Hun er SÅ talentfuld - faktisk er alle de piger jeg gik på skole med blevet til smukke voksene kvinder med en strålende karriere, ja lige med undtagelse af mig - down hill all the way from then!!

Men Damtient ringede og selv om forbindelsen var lidt rusten i ny og næ så fik vi da aftalt at vi skulle prøve at mødes et sted i Europa i 2011, når hun kommer hjem til the us og kommer over jul så vil hun lige tjekke op på sin kalender - jeg undlod at fortælle hende om ALT rodet i mit liv og arbejdsløsheden osv........no need to spreed bad karma!

Hun er stadig ikke blevet gift, og i hendes kultur er det virkelig virkelig krise og ikke bare krise som hos mig og min gammeldags familie - så hun håber at hun snart bliver friet til, men then again, don't we all??? :)

Hold da op hvor var det bare S K Ø N T  at tale med hende igen, hun syntes jeg var meget mere britisk i min accent end jeg plejede at være - jeg syntes stadig hun artikulerede lige smukt og vi blev begge enig om at vi med vores stærke accenter ikke rigtig passer ind nogle steder, når jeg er i jylland siger folk jeg er københavner, når jeg er i københavn siger folk jeg er jyde, når jeg er i england siger folk jeg er amerikaner og i usa siger de jeg er britte...........i østrig siger de jeg er tysker, i schwitz siger de jeg er østriger osv.......jeg er bare en af de mennesker der opfanger dialekter lynhurtigt - hvilket jo både er et plus og et minus!!

Stadig intet nyt fra Norman - og intet nyt under solen ellers!

Jeg burde VIRKELIG sove, da jeg ligesom ikke fik særlig meget søvn i nat.......efter coachingskolen sluttede for i dag mysteryshoppet jeg i 2 timer - jeg er helt flad!! (men money is coming......!)

Nat Nat herfra

1 kommentar:

Kathrine Henriksen sagde ...

Jeg krydser fingre for dig mht. eksamen!