lørdag den 11. december 2010

Opdatering Over De Sidste 3 Dage......

Puha - jeg hader at komme så meget bagefter med at skrive som eg er nu, der er mange ting at fortælle, mange sjove og mærkelige ting , spøjse oplevelser, tanker og følelser og jeg er så panisk bange for at glemme hvad det er som jeg vil skrive selv om jeg har en fantastisk fotogratisk hukommelse, hvilket er noget alle på coaching uddannelsen åbenbart har bemærket, de er i hvertfald allesammen meget benovet over at jeg kan scanne sider fra feks. vores pensum med øjene og når jeg bliver bedt om at læse noget op, så kan jeg så godt som altid 100% korrekt huske hvor på siden det stod, hvordan opsætningen var og hvad der stod.....

Letter autistisk måske, men jeg er bare og har altid været meget detaljeorinteret - hvilket er super godt i mange slags jobs, men af en eller anden grund så ser folk det for det meste som noget negativt. Feks. kan jeg huske hvad samtlige mennesker i en bus har på bare ved at gå igennem den - det samme gælder fester osv, nogle gange gør jeg det bevist andre gange er det bare noget som "sker" inde i mit hoved, altså at min hjerne opfanger informationer og lager informationer uden at jeg bemærker det, når jeg så tænker tilbage så *vupti* kan jeg huske alt muligt som ingen andre har set.

På uddannelsen er der en pige som hedder Meta, hun har alle mulige slags veste, vi taler om at hun måske har 30 veste i forskellige farver og materialer, jeg nævnte på et tidspunkt hvad hun havde på på den første dag, bla. en vest med palietter i bordoux stof, det benægtede hun på det groveste og sagde at hun ingen veste hvade i den farve og med palietter - jeg insisteret men lod den ligge.

1½ måned senere kommer hun og siger at nu har hun ryddet op i sit skab og jow, hun har en sådan vest og at hun er måløs over at jeg kan huske hvad tøj hun har nå r hun ikke selv kan............jeg smilede bare og tænkte mit, jeg vidste nemlig godt at hun havde en sådan vest, jeg har jo selv set den! :)

Nå men back to reality, lad mig starte med at fortælle om den sidste torsdag på min Mindjuice coaching uddannelse:

På mit hold er der verdens mest maskuline lækkre mand, han er høj og robust bygged, helt kronraget og går virkelig lækkert klædt, altså han ved virkelig hvad der klæder ham, i sommer kom han feks. i røde berumda shorts, det så SÅ godt ud, virkelig pæne shorts og en hvid t-shirt, I love it! Han ligner rent udseens mæssigt Kunstmaleren, han er lige så høj, bred, maskuling, fræk i sin mund og i sine tanker men har alligevel den der bløde side - han arbejder med børn til dagligt og så er han bøsse og gift med en om muligt, endnu mere pivfræk mand - jeg har flere gange sagt til ham at hvis han skulle ombestemme sig (hvilket jeg jo godt ved han ikke gør) så vil jeg gerne have lov til at lægge billet ind, jeg mener, jeg tror han er fantastisk sex og jeg kan kun lukke øjene og drømme om hvor lækker hans fantastiske krop på føles at røre ved og så dog, for inderst inde ved jeg jo godt hvordan han føles at røre ved og hvordan han er i sengen - han er fantastisk ligesom Kunstmaleren......

(sidder lige og skriver med en på dating.dk - kan slet ikke huske hans navn og det selv om vi har skrevet sammen mange mange gange men han er piv lækker og jeg er mega lækkersøvnig .......har godt nok en date i morgen som jeg håber at komme i bukserne på men det er jo i morgen.......fuck it, hvorfor har jeg ikke ken kæreste jeg kan bolle når jeg har lyst??)

Ham bøssen, han fortalte mig om den lovgivning der forhindre bøsser i at adopterer og dermed i at blive forældre, han er helt vild med børn og har siden han var helt lille drømt om at blive far og han blev som 22 årig uddannet som pædagog og har arbejdet med børn og unge lige siden og som han sagde så var han mellem 08.00 til 16.00 mandag til fredag som bøsse og mand stærkt kvalificeret til at arbejde med små som store børn og helt unge mennesker, men efter dét tidsrum og i weekenden, dér var han ifølge den danske lovgivning IKKE kvalificeret til at tage sig af børn...........og ergo kan han så ikke få lov til at blive far på trods af at hans mand og ham har rigelig med penge, kærlighed og tryghed til at tilbyde et barn en god og tryg opvækst..........altså ligemeget hvor unaturligt man kan tænke at det er når to mænd knalder (og to kvinder for den sags skylds) så er det jo virkelig virkelig latterlig at tænke på at den danske regering har skruet sig selv sammen på dén måde!!

Jeg mener, tænk på alle de børn som har det helt af helved til rundt om i verden? Hvis valget var mellem at bo på gaden, gå sulten i seng, blive slået, voldtaget og opleve andre forfærdelige ting eller at bo trygt og godt og i et hjem fyldt med kærlighed, omsorg og respekt, at gå i skole og uddanne sig, at komme på ferie og spise sig mæt hver dag - hos to mænd som elsker hinanden - hvor mange ville så sige fra tror du?

Jeg ville ikke - jeg syntes historier som disse gør at jeg tænker verden er rådden! Og det giver mig endnu et hak i snuden over mit elskede Danmark som jeg ellers er så ufattelig stolt af, jeg bruger enhver mulighed for at fremhæve hvor fantastisk et land jeg stammer fra og lever i over for alle mine udenlandske veninder, men det er ting som disse der gør at jeg tænker........"hvá sker der lige Danmark!"

Nå - jeg har "vist" lige lavet en fræk date med ham fra Dating.dk - han kommer om lidt så jeg må i bad........

Dernæst, så sad jeg og lagde neglelak på tæerne da jeg så at Bertelsen på Camino var kommet til O'Cebreiro bjerget - det er den hårdeste strækning på HELE turen - jeg mener virkelig, fuck Pyrenæerne O'Cebreiro er et dræber bjerg!!

Jeg gik over bjerget 2. maj i minus 3 grader, Bertelsen går to dage før mig - Norman gik ca. 1½ måned efter, så jeg kom liiiiige "til" at ringe til ham, altså Norman, han tog telefonen og jeg kunne høre at han allerede da han hørte at det var mig lagde op til at skulle smide mig væk igen, så jeg sagde bare med rolig stemme at jeg syntes han skulle tænde for dr2 lige nu og se Bertelsen bestige O'Cebreiro, han sagde at han sad og så det og så havde han, igen næsten allerede lagt på før jeg nåede at sige mere - jeg har det ikke dårligt i maven over at have ringet, men jeg under mig stadig over Normans så overdrevet mangel på manner.....efter at have talt med mine to coaching buddies, som er 7'er i ennegrammet ligesom Norman, så ved jeg nu at sex for dem ikke er skønt når det udtales højt - de slukker på det, de er tanke mennesker, det er en 6'er som jeg nu også men der er åbenbart en forskel - da jeg indså det efter at vi havde talt meget om sex osv. kunne jeg se hvor meget skade mine ord til Norman må have gjort, han må være blevet vippet helt ud af den........*griner*.........men jeg har nu ikke tænkt mig at ændre mig, jeg er som jeg er - og jeg ved jo at det langt fra er alle som slukker på at jeg spørger om vi skal bolle.........og jeg mener, hvorfor bruge så kanon lang tid på at nå frem til dét som begge personer gerne vil?

Get to the point!


Nå, må heller komme i bad :)

Ingen kommentarer: