fredag den 24. december 2010

Lille Juleaften Part ll

Ligger her i min seng på mors stryge værelse - mit gamle børneværelse er for længst blevet bygget om til større værelser for de to små - der er top rodet men hyggeligt og vigtigst af alt, jeg har det for mig selv for ingen gider bo herinde selv om der er to senge! :)

Jeg har spilled Matador med min yngste lillebror og min ældste storebror og hans Østrigske kone hel aftnen, de kørte hjem fra Østrig i går i en kassevogn!! De skal have resten af deres møbler med retur til deres nye bjerghus i Mittersill.

Mor havde lavede mad til dem og sat frem fordi de kom midt om natten.....


Not bad driving home for Christmas til mine forældres residence og så finde det her stående på køkkenbordet kl. 04.00 om morgen!! Jeg sneg mig ned og tændte lyset og tog et billed (og snuppede to frikadeller fra køleskabet - de var stadig halvlune!)

Vi lavede vores egne Matador regler, hver gang man havnede på "I fængsel" eller "På besøg i fængsel" så skulle man drikke et GaJol shot.........puha, jeg har altid hadet shots og selv om det var min egen ide så smagte det af H.T.!!

Pwadder drik!!
Så vandt jeg lige lidt penge.......desværre ikke ægte!

Min fine røde bil i fængsel = Shot!

Matador!

Min yngste lillebror er 17 år og han måtte også snuppe to shots før han gik konkurs - min ældste storebror endte med at vinde fordi han var svine heldig, til sidst var det mellem ham og jeg - og jeg tabte, gik konkurs - heldigvis var dét kun et spil og i virkeligheden undgik jeg konkurs........ me like!

Jeg har igen i dag fået sms'er fra Troels fra Karel Van Mander - jeg ved slet ikke hvordan jeg skal tænke om det eller på ham så jeg lader helt være!

Fik ikke besøgt min gudfar fordi jeg faldt i søvn foran pejsen med et tæppe over mig - jeg er virkelig snottet og frygter at jeg er ved at få feber, please no no no no!!!
Men nu har jeg sat uret til 07.00 og så må jeg op og besøge ham tidligt så jeg undgår de gamle idioter, havde håbet på at jeg var frisk nok til også at tage en løbetur men sådan som jeg har det lige nu, så skal jeg ingenting, overhoved!!

I aften spiste vi rigtig god mad som mor og min lillesøster har laved - nice !

Lækkert bor med nyrullet dug
Jeg er simpelhen så snottet at jeg næsten ikke kan trække vejret mens jeg ligger her og skriver - hvor kom dén forkølelse lige fra??? I did't see it coming!

Vil smutte ud og tage to panodiler og så prøve at sove det væk.......

Glædelig Jul forresten, kan se at vi nu er gået ind i d. 24. December 2010!







2 panodiler, en tissetår og et par uldsokker på fødderne senere - NU må jeg sove men hvordan sover man når munden er tørret ud og næsen stoppet??

Ingen kommentarer: