mandag den 27. december 2010

Sidste Mandag I 2010 + Udsalgs Start!

Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Sidste mandag i dette år - jammen kan man være mere lykkeligt? Jeg takker alle guderne bare så jeg på forhånd ikke har glemt én i tilfælde af at der er flere af dem up there!

Sidder i min seng på strygeværelset og venter på at de små bliver færdige med at slås om badeværelset og kommer i tøjet - jeg er selvfølgelig fuldt påklædt og færdig to go! Vi skal ind til byen og bytte deres julegaver og købe tøj til dem på udsalg.

Jeg har kun én deodorant og én bodywash jeg skal have byttet og måske skal jeg også have byttet min øjenskygge hvis jeg altså kan finde den farve jeg gerne vil have som jeg købte tilbage i 2006 da min veninde Anika blev gift - men er den udgået, hvilket er meget muligt, så beholder jeg bare den jeg fik juleaften.

Ellers er der ikke meget nyt siden jeg skrev sidst - hvilket er ca. 6 timer siden, udover at jeg stærkt kan mærke at landevejen mod København trækker.............men først skal jeg ud og stryge skjorter for min gudfar inden jeg kan køre, det "kom jeg til" at love! *ARghhhhhhhhhhh*

Ingen kommentarer: