søndag den 19. december 2010

Update!

Lørdag sov jeg til kl. 09.00 (syvsover) så stod jeg op og faldt over et mega spændene job som jeg brugte 1½ time på at lave en ansøgning til - og nu håber jeg selvfølgelig på det bedste!!

Bagerfter tog jeg bussen ind til Nørreport og så Metroen til Fields - dét er så sidste gang jeg gør dét, jeg trode det ville være nemmer end at køre selv i bil fordi de fraråder unødig udkørsel, men det tog jo over én time at komme derud og over 1 time og 34 minutter at komme hjem igen!! Så offentlig transport, up my arse!

Der var, som beregnet, en million mennesker i fields men jeg gik efter de ting jeg havde skrevet ned og så tog jeg hjem igen - på vej derud ringede min bror fra Østrig, han ville gerne at jeg købte julegaver for ham og hans kone........*arghhhhhh* I can not do that!! Jeg har jo ingen penge........det viste sig at han har haft ringet til min lillesøster først, men hun sagde at det gad hun ikke gøre, og så ringer han selvfølgelig til hende som altid siger ja, hende som altid gør alting for andre..........og ja så lige hende som ikke har penge at lægge ud med i år......!!

Nå men det må jeg lige tænke lidt over.......

Da jeg kom hjem sad jeg i sofaen og tænkte på at der nu kunne have været en så hyggelig stemning i min stuen, med fest og glade mennesker men det var der bare slet ikke, dét var lidt trist så jeg lagde mig ned og ville tage en lille skraber, så ringede min fantastiske coaching buddie og vi talte i næsten to timer - hun er så sjov at tale med, vi snakkede om fyre, dårlige dates, utro kærester, og sygdom i familien og hendes tur til New York - det var så dejlig befriende at snakke med hende, fordi hun er uddannet coach ligesom jeg og har været der gennem de sidste mange måneder så ved hun måske bedre end mange af mine andre veninder hvordan jeg er og mest vigtigt af alt, hvorfor jeg er som jeg er og dét er skønt for hun er ikke spor fordomsfuld. Jeg ved jo også hvordan hun kan være og hvor hendes svage punkter er, så det er et helt andet tillidsbånd der er imellem os end der feks. er mellem Annabell og jeg - til hvem jeg forresten i fredags ringede og sms'et til, men stadig ikke har hørt noget fra.......dét syntes jeg er lidt ufedt.

Jeg ved godt at hun læser til eksamen og alting, jeg har meget respekt for at man kan være presset i en stiuation men ingen kan have for travlt til at svare på en sms - ikke i min verden! Jeg kikker altid min tlf. igennem inden jeg går i seng og hvis jeg har glemt noget i løbet af dagen så sms'er jeg dér eller lave en note til næste dag om at jeg skal huske at sms'e tilbage.

Anyway - min telefon er forresten ved at spille på sidste vers - den fryser i tastaturet, går ud af sig selv og opfører sig meget mærkelig - jeg håber meget at den holder til jeg har fået et job, at købe ny telefon er jo lidt af en udgift, specielt når man som jeg ikke har flere ressourcer at trække på!

Bagefter smurte jeg mig to grovboller med smørost, fint skinke, rød peber og agurk - de smager rigtig godt, problemet er bare at jeg tit ikke gider lave dem fordi det er "for besværligt" - at gå i køkkenet slukker mig så meget når jeg er alene! Men god aftensmad og så fik jeg en øl til - det må jeg gerne selv om mor mener at dét at drikke alene er første skridt til at blive alkoholiker - nu ved jeg så med ret så stor sandsynlighed at jeg ikke kan blive alkoholiker, jeg har prøved! Tilbage i 2004-2005 der var jeg en kendt gæst på diverse bæverdinger rundt om i København og jeg gik ud og drak så godt som hver evig eneste dag - men efter ca. et år uden at være gået til hundene så tænkt jeg at dét ligesom ikke var dét værd og så stoppede jeg fra den ene dag til den anden.

Jeg kan stadig godt lide en øl men jeg har bestemt ikke hverken lyst eller behov for det hver dag eller hver uge, det er hip som hap, tænker at det er ligesom når nogen drikker rødvin til aftensmaden, nogle dage gør de det andre dage gør de det ikke - helst vil jeg have coca cola light men jeg bilder mig (måske fejlagtigt ind) at det feder mere end øl??

Jeg fik en masse sms'er fra Mads fra Ministeriet hele lørdag aften, i starten svarede jeg lystigt på den, fordi jeg kedet mig og DR som sædvanlig viste crap film i tv - jeg mener hvem pokker sender "Hairspray" i den bedste sendetid en lørdag aften? Hvad med at vise en god film, en film som har tv premiere? det er altid sådan noget lort de viser, jeg så i tv at de vil vise "'Drengen der havde en lillesøster som kunne flyve" her mellem jul og nytår på DR - dén film viste de for 3 år siden NYTÅRSAFTEN kl. 20!! Dét ved jeg fordi jeg sad hjemme og ikke havde lejet nogle film, jeg sad hos mine forældre som gik i seng kl. 23.30!!!

Dét er simpelhen ikke iorden og jeg nægter at betale licens når de sender sådan noget pis, hvad fanden bruger de alle licenpengene på, hvis de bare viser sådanne skod film igen og igen?

Nå men pludselig kom jeg til at tænke på at jo mere jeg sms'er med ham Mads fra Ministeret jo mere tror han at jeg vil mødes med ham igen og er der noget jeg IKKE har tænkt mig at gøre, så er det at mødes med ham igen - hans dillerdaller mindede mig om de der gule skoleblyanter med et rødt viskelædder i toppen som man havde i folkeskolen, hans pikhoved var bare lille mikro agtigt og helt rødt.........*pwaddddddddder* og jeg har så absolut intet behov for at se ham igen, ever!

Så jeg stoppede øjeblikkeligt da jeg kom i tanke om dét, sendte en sms med noget "nu går jeg i seng" og så stoppede jeg. Nul. Punktum. Ikke mere.

Gyser helt ved tanken om ham i min seng igen - og så gik han ind med sko på og trode at han kunne bolle mig uden kondom...........hvad sker der for det?

Fik jeg fortalt at Kunstmaleren ringede fredag og ville spise aftensmad? Nåe ja det gjore jeg vist......

I går aftes, lørdag, gik jeg i bad kl. 23 noget - jeg var løbet tør for balsam og det er ret så svært at friserer krøller ud når man ikke har balsam, så jeg havde ikke fået vasket hår i 5 dage - NOT good! Jeg er lidt sart med lugten af varmt hår, så jeg købte balsam i Føtex, ordnede mine negle og hoppede i bad, skrubbede mine lår med sådan en lækker svamp jeg helt havde glemt at jeg havde, jeg fandt den på loftet da jeg var deroppe for at hente mine jagtsokker - bagefter smurte jeg mig lækkert ind i creme, friseret håret helt glat og så hoppede jeg i nattøjet og tog tilløb til sengen og *bang* så faldt jeg i søvn - jeg vågnede kl. lidt i 6 i morges fordi nogen slog græs udenfor mit vindue.........eller dét var hvad min hjerne fortalte mig at de gjore, men så fandt jeg ud af at det var viceværten der kørte med sådan en snerydder med motor!

Jeg faldt i søvn igen og vågnede kl. lidt i 9 - fik endelig overtalt mig selv til at stå op og gå ud og tisse - når vinduet står åben og det sner og er koldt udenfor, så skal der lidt overtalelse til - men jeg kom dog afsted, min dirty tanke var så at jeg ville lege lidt under dynen bagefter når jeg nu var så dejlig ren, men så faldt jeg i søvn igen og vågnede først kl. 12.21!!!!

Jeg lå ligesom i en lille bobel af varme, min elskede ELSKEDE moskusandedunsdyne var simpelhen så dejlig varm, jeg mener alle burde købe sådan en lækker dyne - jeg var overhoved ikke kold! Udover min dyne har jeg mormors gamle kæmpestore enormt tunge lilla sengetæppe - det er lilla på den helt rigtige måde - og det gør at hvis min fod stikker udenfor så bliver den ikke kold fordi sengetæppet også er varmt, I love it!

Men så skulle jeg tisse igen og blev nød til at stå op - jeg skyndte mig at hoppe ind i stuen hvor der er dejlig varmt og her sidder jeg nu, med lidt kolde tæer og overvejer at tage tøj på og gå en lang tur i Frederiksberg Have og så i aften - dér skal jeg ud og spise på The Marriot!!! Hvor stort er det lige?? :)

Jeg fik forresten også taget min skumle opvask i går - jeg mangler stadig batterier til min elskede radio, så det var en tavs omgang, men når jeg kommer hjem til Far og Mor så ved jeg at Far har masser af batterier i firmaet..... hihihi :)

Ingen kommentarer: