fredag den 31. december 2010

Nytårsaftens Dag

Hvorfor er det at så snart jeg læser om et Flystyrt så tænker jeg på Norman??

Jeg får sådan en lyst til at ringe og høre om han er okay - jeg må indrømme at jeg kikkede på Næstved Lokalavis for at se om der var et billed af flyet, det var der ikke.......alle fly har jo et nummer, en slags nummerplade som fortæller om hvor de stammer fra og hvor de er indregistreret, så vidt jeg husker så er Normans fly's nummer N642CD - spørg mig ikke hvordan jeg kan huske det, men min hjerne har bare noget med tal..........N for North Carolina, 6 er mit yndlingstal og ja 42 står vel bare for 42 og CD er det omvendte af DC som i Washington D.C., sådan husker jeg dét.....det lyder måske indviklet men for mig er det super logisk!! Og måske jeg husker helt forkert, men dét er altså dét nummer jeg husker fra da Norman købte sit fly i Arizona og sendte mig billederne, dét var dengang han gerne ville tale med mig......

Jeg kan også huske min ex-kærestes fulde cpr. nummer endnu og det er over 8½ år siden han gik fra mig, jeg kan dørkode til min første kæreste Uffes lejlighed 4220 og slutningen på hans dankort, altså de sidste 3 tal er 007 ligesom James Bond, selv om man nok skal lede længe efter en mand der minder SÅ LIDT om James Bond!!! :)

Jeg kan nummerpladerne på samtlige af familiens biler, også selv om de bliver skiftet ud ret så ofte.....måske jeg er tal nørd? Men faktisk så er jeg ikke tal nørd, for jeg kan end ikke de små tabeller korrekt og jeg er helt vildt dårlig til hovedregning og gange, dividere og brøker - Hjæææææææææælp jeg er helt fortabt dér! Men alligevel så klistre tal fast til mit hoved, jeg kender den nøjagtige saldo på samtlige af mine kontier, alle mine søskende CPR numer osv.........

Men altså, jeg krydser fingre for at det ikke er Norman som har laved en "Hudson River" landing ("Controle tower, I'm going down on The Hudson...." sådan sagde piloten få sek. før han mirakuløst landed et stort passagerfly på Hudson River i New York) og at dem som var i flyet alle klare den!

I dag, her til morgen var jeg nede på The Marriot og lave endnu et mysteryshop besøg i deres Bar Pier 5, jeg havde inviteret Maja med, hendes kæreste har næsten lige slået op med hende så hun er ikke i så fantastisk et humør - hvilket jeg ligesom kun alt for godt kan sætte mig ind i - servicen var markant bedre i dag men stadig dårlig i forhold til forventningerne til et 4 stjernet hotel! Maja fortalte at hende og hendes veninde også havde været inde og spise på restauranten på The Marriot på et tidspunkt hvor veninden havde vundet et gavekort eller noget.

Under alle omstændigheder, så havde deres restaurant besøg også været under alt kritik - og det eneste positive Maja kunne sige om stedet var at hun have hørt at deres senge var gode........... *fnis* jeg måtte så liiige høre hvorfra hun vidste dét..........det viste sig at hun havde knaldet et par advokater på gennemrejse fra England! Anyway, hun sagde at servicen og hyggen på D'Angletare var så meget bedre, der har jeg aldrig været men nu har jeg da fået mod og smag på at prøve det, jeg vidste faktisk slet ikke at man kunne gå ind på et hotel og få en kop te når man ikke bor der!

På vej hjem så jeg en mand blive skudt.......!

Ja, du tror mig måske ikke - men det gjore jeg!! Jeg er ikke rysted mere, eller måske jeg er - jeg ved det vist ikke, sidder her med radiatoren tændt på 5, to strik cardigan og et uldtæppe omkring mig og fryser så jeg næsten ryster, min næse er helt følelsesløs.......Når jeg bliver ked af det så fryser jeg altid helt vildt, det er som om mit indre klimaanlæg går fuldstændig i stå!

Mand skudt på Vesterbrogade/Værnedamsvej/Frederiksberg Alle

På vej fra The Marriot opdaget jeg at butikkerne havde åbent, det trode jeg ikke de ville have i dag og jeg var i excellente humør efter en formiddag med Maja så jeg gik ind i så godt som alle butikker ud af Vesterbrogade på vej hjem, hvis jeg nu ikke havde gjort det så havde jeg været hjemme eller i hvertfald forbi dét område før det skete - men nej nej jeg skulle lige snuse, ikke at jeg købte noget overhoved, jeg kikkede bare, bryder mig ikke særlig meget om at shoppe men en gang i mellem er det meget hyggeligt at gå og kikke på alle de ting man kan købe (hvis man har penge)

På vej op af Vesterbrogade mod krydset hvor Værnedamsvej mødes med Frederiksberg Allé og Vesterbrogade gik jeg og tænkte på hvor skønt det var/er at jeg har alt derhjemme - jeg har simpelhen både øl, sodavand, slik, knas, frugt, brød, kød og masser af mad i køleskabet, fryseren og i skabet og det var bare SÅ skønt at tænke på at jeg ikke behøvede bruge penge, at jeg ikke skulle ind og stå i kø sammen med de sidste nytårsdesperate mennesker i kæmpe køer med skrigende unger, vådt gulv og brunt gulv.....og netop som jeg passer en lille dreng med en fransk hotdog i hånden ved Pølsevognen på hjørnet mod Værnedamsvej for at gå over for grønt lys mod Blockbuster så høre jeg et knald, ja det lød som et knald, som en hundepropspistol lyder og jeg kikker til højre og så kommer der flere "knald" og folk begynder at skrige, ikke bare sådan "ihh" og så ingenting men nej en dame skriger helt vildt højt og længe og folk begynder at løbe, jeg må være snot langsom i opfattelsen for jeg reagerer ligsom ikke før en fyr kommer spænene forbi mig så hurtigt at jeg næsten bliver vippet omkuld på fortovet ud for Blockbuster, der er sådan et højt trin op fra vejen til fortovet og jeg gik vist og tænkte på at jeg skulle passe på ikke at falde fordi det var glat - jeg mener, hvem tænker på sådan noget mens andre folk skriger og løber omkring en???

Du er en kegle Deirdre-Ann!!

Jeg tror jeg tænkte at jeg skulle væk, op på fortovet og om hjørnet, væk fra det som knaldet sådan og folk der skriger - da jeg kikker efter ham fyren ser jeg ham spæne ned af Vesterbrogade og på jorden til højre for mig, ud for en kiosk ligger der en mand på jorden og bløder mens hans venner står og råber omkring ham, men ingen af dem sad på hug ved ham og lagde pres mod såret!! De stod bare og råbte op på et eller anden sprog jeg ikke forstod, måske arabisk.

Og så kom politiet, eller de var nok allerede på vej da det første skud lød for de var der med det samme syntes jeg - jeg skyndte mig bare videre mens politiet gik rundt og tog fat i folk og spurgte om de havde set noget - da jeg så kom til midt på Vesterbrogade på vej op mod Enghave-krydset, så måtte jeg ikke komme videre fordi de var ved at anholde ham som skød, jeg blev helt nervøs men jeg så ham ikke, tror heller ikke jeg ville have kunnet genkende ham - men så stod jeg dér og ventede i næsten 20 minutter før jeg kunne få lov til at komme forbi..............

Så hvis der ikke sker noget i mit liv så sker der da noget på vej mod mit hjem!! Desværre af den slags jeg godt kan undvære!

Men jeg er godt hjemme og selv om jeg knurre fryser så har jeg det godt, har spist en bolle med skinke, agurk og rød peber og drukket et potmål vand og om lidt hopper jeg i vasketøjskælderen - ikke fordi jeg havde drømt om at vaske tøj nytårsaften (nytårseftermiddag) men sådan blev det og nu var der jo ledigt og så vil jeg smutte over til Lita og drikke én nytårsøl...............hun vil sidde hjemme hele aftnen og vente på at hendes kæreste som er kok får fri kl. 01.00!

Jeg foreslog at vi tog sammen ud og spiste og så gik i byen og så kunne vi gå hjem når hendes kæreste fik fri, men nej, hun vil heller sidde hjemme - alene som hun understreget - og vente på kæresten.............dét der folkens, dét er i min verden første skridt til at få et dårligt forhold!!

Hun skal ikke vente på ham, lige så lidt som han skal vente på hende - ud og feste og så gå og glæde sig til at han får fri og enten kommer og joiner eller også så går hun hjem til ham - men det er no go at bygge sin verden op omkring en mands aktiviteret, det må også være stressende for ham som person at vide at hun sidder på stand-by derhjemme..........nogle kvinder er altså mærkelige! (og det kommer fra mig som går og husker pinkoder, flynummerplader og dørkoder!!)

:)

Ingen kommentarer: