lørdag den 4. december 2010

Coaching Lørdag + Norman

I går aftes kom jeg først i seng kl. 02.30 og sov først langt efter kl. 03.00 pga. alle mine tanker med Norman og hans nye kæreste.....

Og her til morgen stod jeg op kl. 06.00, tog et bad, fik renset mit stakkels mega ømme knæ og så begyndte jeg at lave brunch

Jeg tror det er første gang NOGENSINDE jeg har laved bacon.....!!

Sådan har jeg set mor gøre, så sådan gør "man nok" :) Altså lægger noget som kan suge fedtet under, ikk?

Det ser meget okay ud ikk.........

Men hvad sker der så lige for at bunden bliver så sort? Pis gasblus!

Jeg fik både lavede små wraps med laks i (mums) friskpresset appelsinjuice, ost, lækkert skinke, frugt, agurke og gullerodsstænger, lidt chips, kager, brød, acacia honning, jordbærsyltetøj og meget mere - og der var selvfølgelig ALT for meget mad! (Men heller for meget end for lidt)

Bordet begynder at tage form til noget godt......borskåneren i forgrunden er helt tilbage fra da jeg var kærester med Kunstmaleren, jeg købte 4 i alt, to til ham og to til mig - min bagtanke var at når vi så flyttede sammen (!) så ville vi have 4 ens til mit perfekte drømmehjem........DRØMMEhjem! Dét var dengang!!

Det græske yougurt smagte mærkeligt (til højre i billed) Glaskanden har min gudmors søster Jenny håndmalede, dén er jeg virkelig glad for!

Ser lidt godt ud syntes jeg selv - fandt dog ud af at de servietter jeg havde købt til 10 kr lugtede enormt meget af noget kemisk, så de ryger til toiletpapirsbrug - man kan da umuligt tørre mund i noget som lugter som Cheminova!!


Da pigerne kom var det faktisk rigtig hyggeligt - jeg nævnte med viljeg ikke noget om Norman, sidst vi var sammen var der jo meget fokus på ham og som følge déraf skrev jeg brevet til ham. Men efter en tre timer spurgte de selv indtil hvordan det gik og så måtte jeg jo krybe til korset......

Jeg fortalte at jeg havde skrevet brevet, nok det mest ærlige brev jeg nogensinde har skrevet og at jeg fuldt ud holdt mig på min egen banehalvdel, dvs. at jeg ikke på noget tidspunkt i brevet pegede fingre af ham og sagde: Du gjore - Du sagde - Du mente osv, hvilket er godt, man skal ikke pege fingre når man prøver på at complete (det skal man generelt ikke syntes jeg, altså pege fingre)

Vi snakkede lidt om hvad Norman er, i ennegrammet. Jeg er sikker på at han er en 7'er. Hvis det er tilfældet så er ham i samme kategori som begge mine coaching buddies og de er sjovt nok også begge iværksættere med mange år på bagen og virkelig succesfulde, de ved hvad de vil og de ånder, lever og drømmer for deres arbejde og jeg bliver så rasende inspireret af at være sammen med dem - nøjagtig som jeg gør eller gjore med Norman.

Hvis Norman er en 7'er så mente de begge, uafhængig af hinanden, at han ville tænke "arghhhh" når han fik brevet, han ville skubbe det om i baghoved og lade det ligge dér og ikke vende tilbage. Grunden til at han ikke vender tilbage når jeg ringer er at han altid har så rasende travlt, ligesom de også har begge to - men de mener det ikke ondt når de ikke vender tilbage og nogle gange kan de også godt have dårlig samvittighed over at de ikke får vendt tilbage, men de er bare presset. Når de så endelig HAR tid så tænker de at det er så længe siden, så nu er det nok ligemeget...

Meget sjovt faktisk at se hvordan Normans "hjerne" fungerer!

De sagde at 7'er ikke kan lide at føle smerte, at føle sig lukket inde, jeg fortalte dem om Normans blog fra hans pilgrimsvandring hvor i han skriver i starten at han slet ikke kan holde tanken ud om at dørene låses og at lyset bliver slukket fordi han selv vil bestemme hvornår han går og om han vil sove kl. 22 - dét syntes jeg jo er vildt mærkeligt men pigerne grinede meget af det, for de ville have det på nøjagtig samme måde!! De savnede begge to lidt mere struktur og rammer i deres liv men havde også begge to mega svært ved at sætte noget fast (ligesom Norman åbenbart har)

Feks. ville den ene gerne til New York og bo i tre måneder til sommer, hun vil gerne booke billetterne nu og så bare sætte sig fast på hvornår det skal være, meeeen det er også farligt at booke datoerne nu for så ved hun jo ikke liiiiiige om hun går glip af noget..........!!! Der er jeg jo sådan øhhhhhhhhhhh så book da de billetter så du har noget konkret at forholde dig til og så begynd at forbered og glæd dig til den dag!

Hvis Norman er en 7'er i Ennegrammet så er han sådan her:

7'eren er også kaldet for "Entusiasten"

Det er en Tanketype, dvs. en person som tænker meget og hele tiden har gang i tankerne

Det overordnet tema er "Bekymring" - en 7'er person bekymre sig meget omkring forskellige ting, kan jeg nå det? er det nok? vil jeg mere? og rent tankemæssigt så tænker de heletiden i "fremtiden" - de er altid på vej sted hen....

En 7'ers basale frygt er at lide afsavn og at blive fanget i smerte. At lide afsavn kan være at gå glip af noget og fordi de er bange for at gå glip af noget, en fest, et møde, en oplevelse så farere de fra sted til sted og stresser tit helt vildt over unødige ting. De er bange for at blvie fanget i smerte, både af den fysiske slags men også af den mentale slags - de holder sig feks. langt fra kærlighed hvis de kan blive såret. Har de en gang oplevet smerte på ét punkt går de sjældent tilbage til det samme punkt igen.

En 7'ers basale ønske er at være glad, tilfreds og opfyldt i livet generelt. Dvs. en 7'er gør alt for at være glad og tilfreds i nu'et og gør alt for at opfylde de ønsker i deres liv som kan gøre dem glade og tilfreds. Dette "billed" af deres basale ønske kan dog blive forvrænget i eskapisme, dvs. en 7'er som er utilfreds med noget drømmer sig ofte væk til noget helt andet og går derfor målrettet efter dét de drømmer om som de tror kan give dem tilfredshed og glæde i livet - når de så når dertil så er det ikke altid dét de trode det ville være fordi de glemmer at definerer hvad deres mål egentlig er. Hvis de ikke lærere at definerer deres mål, så vil de aldrig nå målet og dermed aldrig blive tilfreds.

Feks., en 7'er kan have en drøm om at rejse og når 7'ern så er ude og rejse, så er det ikke rigtig dét de trode det ville være fordi det at rejse kan være så mange ting og ønsket er ikke defineret godt nok.

En 7'ers udviklingsveje, altså dér hvor de kan udvikle sig og forbedre sig er på følgende punkter:

* En 7'er skal prøve at reducerer overstimuleringen og den mentale flugt ind i fremtiden (hvad fremtiden vil bringe)

* En 7'er skal lærere at være til stede i nu'et (Norman's #1 Issue!!!)

* En 7'er skal accepterer smerte og lidelse som en del af den helhed som de er.

* En 7'er skal lave og overholde commitments og aftaler til sig selv OG til andre! (Norman's #1 Problem!!!)

* En 7'er skal rette opmærksomheden mod andres velbefindene og behov (Norman's #1 Brist!!!)

* En 7'er skal stole på livets fulde spektrum


Jeg læste på et tidspunkt at Norman skrev i hans blog at han lå i et telt og tænkte på hvorfor han nu igen igen var på vej mod noget helt sindssygt hårdt - jeg tænker at det jo netop er fordi hans liv ikke er defineret godt nok!!

(Gud hvor er jeg coaching agtig lige NU!!)

Da han var ung var hans drøm at lave det her firma med hans venner, det var super defineret hvad det var de ville lave, hvorfor de ville lave det og hvor mange penge de ville tjene - nu HAR han nået sit mål og han HAR gjort alle de vilde sjove og anderledes ting han som ung drengerøv gik og drømte om at prøve, se og opleve og nu mangler han et nyt mål i livet, han mangler noget definerbart i sit liv og problemet, eller Normans problem som jeg ser det er helt klart at han ikke har fået defineret det nye kapitel af hans liv og derfor svæver han rundt som en defekt russisk sattelit i rummet og venter på at han kan koble sig på et nyt spændene projekt, men hvad ER et nyt spændene projekt?

Det skal han definerer for sig selv før han finder det.......ergo, Norman er screwed og vil forever være rastløs hvis han ikke gør de ting jeg netop har beskrevet!!

Og jeg som ved hvad han skal gøre kan han ikke fordrage og chancerne for at andre tør sige det til ham er lig minus nul - ergo er Norman screwed forever! :) Me like that thought!!

Han bliver nød til at stoppe op, og se på sit liv med helt andre briller og begynde at prioterer andre mennesker før sig selv, han mener nok at det gør han allerede, men dét mener jeg så 100% ikke at han gør. Han er en forfløjen vingeskudt fugl - men hvis han vil på rette kurs kan han jo starte med at tage en uddannelse til coach, han har jo pengene men det er nok for mentalt hårdt for ham! Ha!

(Det er lige før jeg ville ønske at Norman kendte til min blog, så han kunne læse et par sandheder om sig selv- heldigvis gør han ikke det, jeg har nemlig slettet alle mine kommentar inde på hans blog fra da han var på pilgrimsvandring så nu er jeg over and out af hans liv, eller på vej til det)


Min hyggelige lille stue få minutter før pigerne kom

Mit adventslys - lidt bagefter tiden men on the way!

Den ene af pigerne i min coaching gruppe har lige haft reception på hendes blad og en af de ting som hun delte ud var de her fine chokoladeovertrukne lakridskugler med perlemors glitter på - de er SÅ fine!! Tænk at hun bare gav mig sådan et fint glas!! Smagen er dog meget speciel.....så jeg tror bare jeg gemmer dem og tænker på hvor sødt det var af hende!!
Et af mine mysteryshopping køb var i MaxiZoo - men hvad skulle jeg dog købe dér som jeg gad beholde? Jeg hader jo alle dyr som ikke kan spises!! Så jeg købte de her fodderboldte, min nabo er 89 år og vil sikkert holde af at se på fuglene
Fodderkugler i træet skråt udfor mit vindue og lige ud for min nabos vindue
Fuglefrø
Mere fodder - men hvor er de elendige fugle???

Det er (åbenbart) vildt svært at fange snefnug på et billed - men det sner HELT VILDT på dette billed.....





Har fået en sms mere fra Troels, ham jeg mødte på Karel Van Mander og som brændte mig af på date i går - han er stadig syg og jeg fatter stadig ikke at han skriver........mænd er fucking mærkelige!

Jeg har forresten bedt min veninde med den fake facebookprofil om at ændre sin adgangskode så jeg ikke mere kan gå derind - hvilket jeg meget vel kunne find på at gøre en hel del nu da der er billeder af Norman og hans nye kæreste på hans kærestes side, jeg har også bedt hende om aldrig at fortælle mig om sådanne ting igen som vedrøre Norman eller hans kæreste eller hans venner eller noget i den retning - jeg vil IKKE vide noget om ham, jeg vil gerne være fri!! (når jeg nu ikke kan få det jeg gerne vil)

Jeg kom forresten til at tænke på noget som Norman skrev på sin blog i starten af hans pilgrimsvandring, han skrev "det er ufedt at være ufri" hvilket jeg dengang tænkte var noget helt vildt mærkeligt noget at skriv, hvordan kan man være ufri? (set fra et Dansk demokratisk samfundssynsvinkel) men nu ved jeg jo at han som en 7'er i ennegrammet hele tiden vil være 100% fri og ikke tåler den smerte som er forbundet med at andre er afhængig af ham og dermed gør at han ikke 100% kan gøre hvad han selv vil 100% af tiden........så lidt brikker falder der da på plads for mig ......

Ingen kommentarer: