mandag den 27. december 2010

SIDSTE Søndag i 2010!

Ja klokken er godt nok 00.22 mandag morgen men det er stadig søndag nat - så ergo er dette her, altså liiiige DETTE HER den aller aller sidste søndag i 2010!

Christ jeg trode ALDRIG dénne dag skulle oprende!!

Jeg har længtes og savnet og drømt om at dette år ville forsvinde som sand i et timeglas, på at jeg kan vende glasset og opleve medgang igen, ja ja den kloge vil sige: Hvad er forskelligt fra denne mandag i december 2010 til mandagen i januar 2011?

Måske ikke noget håndgribeligt, men en masse interlektuelt eller øhh ja en masse inden i min hjerne vil tænke "Puha.......Girl YOU made it!!"

Det har været en hårde sej kamp at komme igennem dette her år alene, jeg har selvfølgelig haft min familie men trust me on my word, det har været så enormt hårdt og jeg aner ikke hvordan jeg er kommet videre dag efter dag helt alene - der er virkelig dage hvor jeg tænker at jeg er så enormt tuff og hård og laved af noget helt specielt som ikke er alle mennesker forundt............men er det godt at være sådan?

Der er dage hvor jeg tænker som min læge sagde: Grunden til at du føler dig gammel er fordi du på kort tid har oplevet mere end de fleste mennesker oplever på ét helt liv...........jeg er så taknemlig for at han sagde de ord til mig, for at han fik de ord ind i mit hoved og fik mig til at indse at jeg faktisk har oplevet meget og nået meget selv om jeg føler mig som en total looser til tider, når de dage kommer må jeg tænke på hans ord og sige til mig selv: "Puha........Girl YOU made it!!!"

Og ja, det er da rigtig trist at jeg allerede nu ved at jeg kommer til at tilbringe nytårsaften alene i min lejlighed med sushi og film og ikke får min fine hårbøjle med glitter stenene på........det er virkelig en trist tanke som kan gøre mig ked af det, men sådan ér livet bare. Det er mit lod og på en måde også mit eget valg.

Jeg kunne jo sige ja tak til at tage op til Sofie sammen med Lita og være femte hjul i en parfest i en lille mikro lejlighed lige ved siden af en togstation som larmer, med piftet velux vinduer og sidde og spille familiespil og spise tacoskaller og gå i seng kl. 01.00, men dét vælger jeg ikke at gøre - jeg vil simpelhen feste, danse, være fint klædt på og drikke i godt selskab, kan jeg ikke få lov til at gøre dét så bliver jeg  hvor jeg er - jeg skal IKKE deltage i noget par tam tam før den dag jeg selv har en halvdel at tage med, har jeg ikke dét så er det jo bare sådan livet er.

Næste år så håber jeg at min økonomi er bedre, så jeg har større valgfrihed - enten så fester jeg eller også så rejser jeg og ja, jeg ville gerne på Karel Van Mander og jeg har ikke noget imod at tage derind alene, der kommer jo mange, rigtig mange festklædte glade mennesker - men jeg har noget imod at tage derind alene og møde Norman med hans plastik fantastisk kæreste i hånden, dét vil jeg slet ikke kunne klare oven i at han så også ignorerere mig og taler grimt til og endnu værre, OM mig.

Nej, så heller bare sidde hjemme og hygge også selv om det er en lidt flad form for hygge mens raketterne fiser rundt udenfor :(

Forresten, har fået menstruation for 4 måned i træk - sådan! Jeg er vist ved at blive en rigtig kvinde! *Fnis*
 - kan slet ikke finde rundt i det dér med hvornår der er optræk til menstruation, trode jeg havde fået den eller ville få den for 1½ uge siden da Mads fra Ministeriet ville se mig, jeg var faktisk ret sikker men tog fejl, den kom i dag d. 26. December......så pas på guys, Deirdre-Ann kan blive gravid nu!

Ikke at jeg nogensinde har bolled nogen uden kondom, altså udover min ex-kæreste men alligevel, tanken er lige så skræmmende som den er sød, jeg mener - før var min største frygt at få en kønssygdom ligesom min ex-kæreste gav mig, jeg syntes tanken om en kønssygdom er decideret ækel! Vist er en influensa også overført fra ét menneske til et andet, men en kønssygdom er overført fra ét menneske til ét andet seksuelt og på den måde får jeg en sygdom - now THAT'S nasty!

Men nu må jeg jo nødvendigvis også kikke på alle de fyre jeg går i seng med og tænke: Worst case scenario, kan jeg leve med at dénne mand er far til mit barn? Og trust me, med dét i tankerne så har jeg endnu ikke mødt nogen som jeg med den viden jeg har i dag, ville se som far til mine børn og dermed til vores børn!

Dér er godt nok mange ulemper ved at være kvinde.......hmmmm........heldigvis kender jeg ikke til at være mand, udover når et knald kalder mig for "maskulin" (han var også en idiot!) så jeg er ikke misundelig!

Troels fra Karel Van Mander ringede i dag fra Spanien, han har spammet mig eller nej han har ikke spammet mig, han har bare sendt mig mange billeder af hans hus i Malaga og af stranden, promenaden, restauranten osv. og så er hans telefon pludselig gået i stykker med at sende, så han ringede for at sige det - det var vel egentlig meget pænt af ham, altså at jeg ikke bliver holdt hen i uvidehed, men han sagde tre gange i løbet af de 17 minutter vi talte sammen at jeg var "sød" - sig mig lige, hvad betyder det når en mand på 34 syntes jeg er S-Ø-D ???

It freaks me out!!

Jeg vil heller han siger jeg er fræk, tæske lækker, lige til at kneppe eller noget i dén stil end at han siger jeg er sød! WTF - jeg hader når jeg ikke forstår det sprog mænd taler! Hvilket er ca. 99% af tiden anyway!

Jeg kan mærke at jeg er mere hidsig lige nu, jeg vil rigtig nødig, virkelig rigtig rigtig nødig sige at det er pga. at jeg har menstruation, men jeg må nok slightly indrømme at dét måååååske har lidt med mit temperment at gøre.........og igen dét irriterer mig også! Hvorfor skal jeg blive mere irriteret når jeg har menstruation end når jeg ikke har? Som om det ikke er træls nok at have en sammenklistret tissekone, en opspilet mave og følelsen af at være utiltrækkende............oven i dét skal jeg døje med prutmave OG et irritabelt humør?

Kære Gud - du er virkelig en dårlig indretnings arkitekt!!! Også selv om øret nu egentlig er ret snedigt designet!

Dét aller aller sidste jeg mangler lige nu er en mand som siger: Har du pms? Jeg tror jeg ville flå strubehoved ud af kroppen på ham og bruge det som billiardkugle uden at blinke ét sekundt!

Så inden dét sker, så må jeg heller sige tak for i dag og godnat Jylland - og Kære København, jeg elsker dig stadig og om muligt endnu mere!!!!

2 kommentarer:

Morten sagde ...

Ha ha... Godt at høre, at du ikke laver noget uden kondom (omend du jo burde have haft kondom på dengang, du blev smittet - men vi skal vel alle lære af vores fejl).

Godt nytår

Deirdre-Ann sagde ...

Kære Morten

Fin hjemmeside du har med salg af kondomer....

Jeg er ikke en af dem som står på apoteket med røde øre over at købe kondomer, jeg er stolt af at jeg køber og bruger kondomer, altid de lilla fra PLAN med riller.

Dernæst, det var ikke en fejl at jeg ikke brugte kondom dengang jeg blev smitted - hvis du gad læse min blog frem for at finde et søgeord via google som henviser til min blog - så ville du have læst at det var min daværende kæreste som jeg havde været sammen med i 2½ år som smittede mig med gonorre mens han var ude og gøre sin anden kæreste gravid med deres fælles barn......

Så husk, do not judge the book by the cover!!