onsdag den 15. december 2010

Den Dejligste Morgen I 100 År.....

(Og jeg lever.........!)

Og så kan jeg desuden ikke mere af dén sang! :)

Jeg satte uret til at ringe kl. 07.00 men først kl. 07.38 kunne jeg krybe ud af fjerne, næsten i søvne fik jeg natøjet af og kravlede ud i badet hvor jeg kunne konstaterer at mit højre bryst gjore enormt ond, vildt mystisk for det gør ikke ondt nu når jeg sidder her og er fuld påklædt og har været i bad.......?

Min egen private konklution er at jeg må have ligget på en sådan måde at mit bryst og min brystvorte er blevet bøjet (Hihihi) i stedet for at være blevet trykket flad og indaf som normalt......syret konklution, altså at et bryst kan blive bøjet og specielt at en lille B-skål kan blive bøjet men dét er altså min konklution, og jeg håber ikke at det er noget som kommer til at ske igen, for det gjore virkelig ondt - hvilket igen er overraskende da jeg normalt ikke har nogen form for følelser i mine bryster......men ondt, dét gjore det!

Nu sidder jeg i min stue ved computeren og har spist morgenmad, den gled en hel del lettere ned end i går - men en lille minimal ting er jo også at her ikke - langt fra - lugter af lort mere!! Akkkkk!!!

Jeg har lige laved og afsendt en ansøgning til DR, dumt at jeg allerede inden jeg sender den tænker "jeg får det nok ikke alligevel......." for måske det er det samme som at jinkse sit eget held? Anyway, jeg ved jo også godt hvad jeg allllller helst vil lave, og jeg arbejder på sagen, trust me on that one!

Mens jeg sad begravet over computeren og skrev ansøgning er det begyndt at sne udenfor, ikke bare sådan 3 eller 10 snefnug men virkelig sne så det er helt hvidt udenfor allerede nu - og da jeg rullede gardinerne op kl. 07.38 var der overhoved ingen sne i min have - og nu er alting hvidt.......!

I love it!!

Forstår stadig ikke folk som har så travlt med at brokke sig over sneen og som mener at det hele er meget bedre når der er brunt sjap, grus og affald over alt, hvilket der er når sneen er væk - nej du, giv mig et hvidt snelandskab, noget varmt tøj og en masse gode tanker, så skal jeg nok komme i godt humør under en lang gåtur!

Danmark ER dejligst hele året rundt!!

Da jeg skulle sove i går aftes lå jeg længe og tænkte på alt det jeg havde talt med Kunstmaleren om, som altid var det meget meget tydligt at han gerne ville tale sex med mig - jeg syntes det er lidt usselt at ringe til sin ex-kæreste for at tale dirty når man er gift og har to børn plus hendes to børn fra tidligerer forliste forhold! Jeg fortalte ham om Norman og om at han havde fået en kæreste og om at jeg havde sendt ham et meget ærligt brev - vel og mærke inden jeg vidste at han havde fået en kæreste og så sagde Kunstmaleren noget som virkelig overrasket mig - og det er ellers yderst yderst sjældent faktisk lig med never at den mand kan overraske mig mere!

Han sage at han havde gemt alle brevene jeg havde sendt ham.........dén havde jeg ikke lige set komme.......jeg mener, manden ser end ikke tv-avisen og så gemmer han mine breve? Okay måske ikke verdens bedste sammenligning men hvorfor gemmer han mine gamle breve? Breve jeg sendte i 2002??

Han sagde at han var overbevist om at Norman var en nød - hvilket nok er rigtigt for det kræver vel en nød at se en nød eller? Men at han også var overbevist om at Norman havde fået og læst mit brev men at han nok, ligesom Kunstmaleren selv, aldrig ville vende tilbage på dem, for når man selv er videre, hvilket Kunstmaleren jo var pga. sin nye gravide kæreste, så er man bare ligeglad med at andre ikke er det, det kan jo aldrig blive hans (Normans) problem.......

Dén sved lidt, men nok mest fordi jeg selv har tænkt ligesådan, Norman er hammrende ligeglad med mig, han har hvad han skal bruge og nu da han selv har gået el Camino så har han ikke brug for information mere og så er jeg ikke interssant - så selv om vi snakkede rigtig godt sammen og grinede og hyggede os så er han bare videre og virkelig enormt meget ligeglad med hvad der ligger bag ham - som en ægte 7'er så tænker Norman i fremtiden - det gør en ægte 6'er som jeg også, men jeg er også en tænke type!

Jeg må heller blive færdig med at sidde her i varmen og fise den af, udenfor er alting helt hvidt nu og jeg skal ned og mysteryshoppe i byen - tror jeg må snuppe bussen, jeg er så bange for at vælte på cykel når det er glat, tror aldrig jeg bliver en habil stabil cykelist.......og senere i dag skal jeg ringe til pigerne og aflyse julefrokosten på lørdag og sende en mail til Karel Van Mander at jeg dropper vores bordreservation - ikke det fedeste at skulle gøre men så er det jo godt at det sneer og at det er den dejligste morgen i 100 år.......

Ingen kommentarer: