torsdag den 2. december 2010

Første Torsdag I December

Sidder igen placeret i sofaen og venter på at se "Bertelsen på Camino" - en fryd for mit øje så længe det vare!

Bagefter må jeg vist heller fise i seng, det er ikke sundt at komme så sent i seng som jeg har gjort den sidste uges tid........!

Jeg har mysteryshoppet lidt igen i dag og når jeg mysteryshopper i feks. Pieces så skal jeg købe en ting som jeg får refunderet pengene for, i Pieces er det 110 kr jeg må købe for - total nice!! Jeg gør så det at jeg får byttemærke på alle tingene og så bytter jeg dem ind til én fælles større ting som jeg har mere brug for eller lyst til.
Bonen sendes ind til firmaet som jeg arbejder for, dels for at jeg kan få refunderet pengene men også som bevis for at jeg faktsik har været i butikken, derfor kan man heller ikke gå ned og bytte varen igen, det er helt fint med mig - jeg mener, jeg får jo varen gratis, så selv om jeg er i pengenød nu og godt gad både at have løn, og refundering OG pengene tilbage, så er det fint med mig at jeg i ny og næ kan købe lidt større ting som feks. denne her jeg købte i dag:

Fin hårbøjle som ligger næsten flad indtil hoved - hvilket er godt når man som jeg har et meget rundt hoved i forvejen!


Jeg er generelt ikke så meget for hårbøjler, dels fordi mit hår er så langt og højt og fluffy at når jeg sætter en hårbøjle i håret så holder den godt nok håret væk fra øjene men det buler alle mulige steder og jeg syntes jeg ser helt mærkelig ud - oven i det så har jeg et meget rundt ansigt, så jeg skal passe på ikke at gøre det mere rundt ved at smide en halvcirkel oven på kraniet!

Men denne her hårbøjle sad bare rigtig fint på mit hår, som i dagens anledning var opsat med med en lille kunstfærdig knude i nakken, selv damen i butikken bemærket og kommenteret på det :)

(Om 4 minutter er der Bertelsen på Camino!! Wooooop Woooooooooop!)

På vej hjem gennem sneklædte København så jeg denne her bil......

Snegraffittig OG to p-bøder - hvor heldig må man have lov til at være??
Det var selvfølgelig ordet P i K som på lang afstand fangede mine øjne, men da jeg kom tættere på så jeg p-bøderne..........fuck da også! Tænk at få ikke én men hele TO p-bøder!! Nu er det jo lidt svært at se her om bøderne er givet mens forruden var dækket af sne, men at gætte efter snemængden må bilen havde stået der i et par dage så..........for det er jo ulovligt at give p-bøder til snedækket biler!

Denne gang gik jeg dog ikke ned og satte en printede artikel med henvisning til paragraffer i forruden som jeg gjore ved den anden bil jeg så i sidste uge - for her har jeg jo ikke set p-vagten sætte bøderne!

Jeg har ikke fået vasket gulv i dag, det må jeg gøre i morgen - men jeg fik støvsuget en masse sand op og så har jeg listet rundt på hjemmesko indenfor hele dagen men i morgen der må jeg vaske gulvet - takket være stole-køberen!

Talte med min lillebror tidligerer i dag, min ældste lillebror, vi talte om julegaver osv og så nævner jeg at dén gave er bedre at give far når han ikke arbejder mere i firmaet, altså når han går pension og lukker firmaet (hvilket han gør om et par år) hvortil min lillebror så siger "jammen jeg vil gerne overtage firmaet" det er bare små ord men jeg syntes han er så sød når han siger sådan ngoet - min far har været selvstændig i over 40 år og har desværre ikke opdraget eller inspireret nogle af mine brødre til at overtage - og nu vil den næst yngste af hans børn vil gerne overtage og så er far ved at være så gammel at han næsten ikke kan forsætte til han er gammel nok..........dårlig ironi eller dårlig timing eller dårlig planlægning eller alle tre dele!

Nå - NU  har jeg set dagens julekalenderafsnit OG smugkikkede videre til afsnit 3 - det fortalte de i rulleteksterne at man kunne, så done! hihi

Aii hvor er det skønt, jeg kan genkende så godt som alt hvor han går, steder han går nu er steder jeg gik i mørke tidligt om morgen, der hvor han møder den franske pilgrim og psykolog, lige der hvor de står er indgangen til hvor jeg spiste min morgenmad i mega koldt vejr bare tre dage efter at de billeder er optaget!! Jeg kan huske specielt dét sted fordi de spillede sådan noget march musik som fik mig til at tænke på Hitler, virkelig ubehageligt!

I morgen må og SKAL jeg ha taget min opvask og læst noget coaching stuff for lørdag morgen kl. 9 kommer min coaching gruppe HER for at øve........så oprydning, rengøring, opvask, gulvvask og læsning HELE fredag - nice og jeg har allerede NU en lyst på minus 90!

(og stadig kun tavshed fra Norman)

Ingen kommentarer: