søndag den 12. december 2010

Jeg Er UFORBEDERLIG! (Sex)

Det ene løfte om at skrive en laaang blog om 3 dage blev til små fesne linjer.......

Jeg fik som skrevet i går mandebesøg, en fyr ved navn Mads fra dating.dk poppede forbi, jeg havde godt luret at han så godt ud og hans måde at skrive på tydet også på at han var høflig og dannet - det viser sig at han arbejder inde i folketinget *Griner* og så ender han hos mig som er så upolitisk korrekt at det er helt utilgiveligt!!

Han sagde at han syntes jeg virkede utrolig sympatisk og tillidsvækkende, hvilket måske er rigtig nok, jeg sidder i hvertfald lige nu i min coaching buddies über trendy lejlighed på Halmtorvet i København - jeg har virkelig aldrig set en så fin lejlighed! Hun har fået en indretnings arkitekt til at indrette den for sig og det ser bare super ud, virkelig eksklusivt og dyrt - hun er i New York indtil på fredag og jeg passer hendes kat Pelle, en virkelig smuk men også meget snobbet kat som virkelig har nøkker - tænk at jeg skulle skrive at dyr kan have personligheder, men det gør jeg altså nu for denne her kat, den VED at den er kongen i hjemmet!!

Men uden nærmerer bekendtskab gav hun mig bare nøglen til sin lejlighed, som hun sagde: "Deirdre-Ann du er en 6'er i Ennegrammet, en 6'er er loyal udover det sædvanlige, jeg har ingen problemer med at give dig min nøgle........."
Nu er jeg ikke en person som bliver rørt over ord som sådan, men dét må jeg sige jeg tog til mig - jeg er desuden også virkelig dårlig til komplimenter osv, hvilket var grunden til at jeg skrev dem de gav mig på coaching uddannelsen ned, sådan at jeg har dem til andre tider og sådan at jeg kan tage dem frem og læse op for mig selv når jeg trænger til et boost.

Men tænk at nogen stoler meget på mig at de uden videre giver mig nøglen til deres hjem, jeg mener, jeg har jo alle muligheder for at strippe hendes store lejlighed for designer møbler, fladskærm, dyr kat, eksklusive vaser, møbler, køkken ting og dyre dyre champangeflasker som bare står fremme i hobetal! Jeg mener virkelig, jeg er imponeret over hendes hjem, der skal virkelig meget til at imponerer mig, jeg mener, farfars Gods står stadig som drømmehjemmet for mig, og jeg er vant til store smarte dyre luksusbiler fordi jeg har så mange brødre og en bilgal far - men dette her hjem......det er top moderne men har stadig sjæl - normalt mener jeg at nye ting ingen sjæl har, men dét har lejligheden her!!

Men altså, Mads fra dating.dk syntes jeg var sympatisk og tillidsvækkende, jeg syntes bare han var flot at se på!

Han havde rigtig meget hår på brystet men det var ikke så langt, så jeg spurgte ham om han havde haft det barberet af, det havde han ikke men han studser det i ny og næ - hvilket jeg på det groveste straks måtte bede ham om at stoppe med!!! Mænd skal IKKE barberer deres hår af!!! Bottom line, mænd skal kun barberer sig i ansigtet!
Da vi lå og nusset (Ja tænk dét gjore vi!!) så kunne jeg mærke at han også havde hår på den øverste del af ryggen, ikke meget men lidt og at dét også har været fjernet fornylig og nu var på vej tilbage igen, det samme var tilfældet med hans mås (tror jeg) og jeg syntes det er drøn irriterende at mænd går og barberer sig alle mulige steder på kroppen - STOP!

En ægte mand har hår og det eneste sted jeg vil forlange som kæreste og kone at han skal barberer sig er i ansigtet og jeg kunne godt tænke mig hvis han havde glatte kugler/nosser/boller - ingene af ordene er pæne men tekstikler lyder også vildt klinisk, anyway, jeg forlanger ikke meget på det punkt for når renligheden er i top så er resten bare charme og maskulinitet!

Han var virkelig sød - altså bund sød, hele natten lå han og holdte om mig, strøg mig over håret og ja bare var dér.....det føltes næsten som at have en kæreste, altså lige minus at jeg aldrig ville have indtrykt en prut hvis han var min kæreste, jeg ville heller aldrig havde gået i seng med make-up på men ladet ham se at mine øjenvipper er hvide fra naturens side af, jeg ville heller aldrig have sovet nøgen hvis han havde været min kæreste, så havde jeg sovet i nattøj som jeg altid gør osv. men det med nusseriet, dét var kæreste agtigt og normalt så hopper jeg helt af på sådan noget, det skal bare ikke blive for kæreste agtigt med en fyr jeg ikke skal se igen - så om det er fordi jeg nu er ICF Certificered Coach og dermed er cool med mig selv (lige nu that is) eller om det er fordi han bare emmet af tillid ved jeg ikke, men hold nu op hvor var det skønt - uvant af pommers til men skønt!

Jeg havde lagt rent sengetøj på, men da jeg ikke vidste at han ville blive, jeg trode det var endnu et hit and run knald, så havde jeg ikke fundet ekstradyne frem - den har så godt som aldrig været brugt siden jeg købte den i dyre domme - jeg købte to moskusandedunsdyner og den ene bruger jeg og den anden har min lille nevø på 1½ år ligget viklet ind i og så har Ayal sovet i den én gang, ellers er den som ny. Så vi lå hele natten under min ene dyne og hold nu op hvor var det varmt!!! Jeg havde lukket vinduet fordi de fleste udover mig selv ikke kan holde kulden ud, men jeg fortrød mange mange gange i nat at jeg ikke lukkede vinduet op!!

Vi lå og snakkede til klokken var 04.00 og jeg vågnede allerede igen kl. 08.00 - min udlejer kommer og skal vise lejligheden frem i dag kl. 12.30 så derfor er jeg her nu.

Anyway, det som var dårligt ved ham her Mads var hans tissemand (pik?) Den var sådan lidt kegleformet......altså den fungeret fint og det var ikke en krumptap der vender den modsatte vej, den var bare utrolig lang og tynd og er der nogen former for tissemænd jeg bare slet slet ikke kan lide så er det når de bliver så lange og tynde at det føles som om de roder helt oppe i maven!!

Ayals er ikke særlig lang, måske 15-16 cm men den er tyk og han har et dejligt stort eller almindeligt pikhoved (Uff! hader det ord) Det samme mindes jeg at Normans var, dejlig tyk hele vejen rundt og hele vejen op og ned - men Mads's den var bare meget kraftig nede for neden og så gik den op og blev til en lille borende blyant med et meget lille hoved og næsten slet ingen glans........dét er slet ikke min kop te når det kommer til tissemænd!! Jeg vil gerne have et pikhoved (Uff!) jeg kan mærke og fysisk se, pikken skal ikke være for lang for så gør det ondt i min mave/underlig men en tyk en, dét kan jeg klare.......så da han ville tage mig bagfra måtte jeg op på knæ, dét gjore seriøst ondt i min arme stakkels knæ og så lå jeg der og fik en laaaaaaang tissemand skubbet helt op i nakken - NOT so cool!

Men udover den deciderede penetration, hvilket der ikke var særlig meget af da han var hårdt ramt af tømmermænd, så var det hele meget bedre end med Ayal - men Ayal's pik (Uff!) er helt klart at fortrække!

Da jeg gav ham et blowjob, til han kom, lå jeg og tænkte på .......Norman! Jeg fik et helt chock da jeg opdaget at jeg lå og tænkte på ham, jeg mener - seriøst det er FORBUDT at tænke på andre mænd når man er sammen med en anden person!! It's a no go!! Jeg prøvede at tænke på noget andet men Norman kom frem i mine tanker igen og igen, så jeg skyndte mig at tænke på noget helt vildt ikke ophidsene og endte med at tænke på én brun sten jeg havde lagt ved et vejkors på Caminoen! Og så holdte jeg 100% fokus på dén sten og kun dén sten!!

Det virkede og Norman røg ud og Mads kom i munden på mig og var rigtig glad - og jeg var rigtig glad selv om jeg ikke fik sex og ikke kom, jeg lå bare og nød at der var en behåret mand bag min ryg og at han var pæn, smilenede og talte ordentligt til mig, dét var hvad jeg fik ud af i går aftes og denne her morgen, men dét var også bedre end mange mange andre gange jeg har haft en med hjemme!!

Det værest er at jeg i aften kl. 19 skal på date med Troels fra Karel Van Mander!!! Jeg kan næsten slet ikke magte tanken om at være mere mande-social på et niveau hvor jeg ikke gider dem............jeg har jo fået hvad jeg gerne ville have, så hvorfor gå ud med Troels?? Desuden er det en søndag så ingen af os kan drikke for det er mandag i morgen og jeg gider ikke bolle ham (tror jeg) for nu er jeg "mæt" for det næste stykke tid.......

Så altså, jeg er bare uforbederlig når det kommer til mænd og løfter, jeg har en rygrad som en bladlus!!

Men altså, ikke et ord fra Norman, jeg tænker på om han mon har læst mit brev - det tror jeg bestemt har må have gjort på nuværende tidspunkt og han har nok også smidt det ud..........som jeg nævnte i går så er de to piger fra min coachingruppe begge 7'er i Ennegrammet ligesom Norman, de er tanketyper, ligesom jeg er (jeg er en 6'er i Ennegrammet) men de siger begge to at de ville slukke helt hvis en fyr spurgte dem om de ville med hjem og bolle......dét ville jeg jo så ikke - men de vil have selve spillet, før de får sexen, jeg vil jo helst springe spillet over og også gerne det første ½ år af et forhold, det er slet slet ikke mig - jeg bliver helt panisk ved tanken om at skulle åbne mig op for et andet menneske med risiko for at blive såret........men en 7'er kan (åbenbart) godt lide tanken om at skulle kæmpe og arbejde for dét de gerne vil have, når jeg nu ved dét, så kan jeg helt grinagtigt se netop HVOR MEGET jeg er gået fejl af Norman og han af mig!!!

Jeg er jo slet slet ikke til følelser og en 7'er er meget følsom, det er en 6'er faktisk også, men jeg er bare blevet såret once to many og jeg skal virkelig ikke nyde noget med at udleverer mig selv personligt, de få gang jeg har gjort det, feks. mod Norman har jeg fået et piskesmæld lige tilbage i mit hoved og dét gør bare så forfærdeligt ond og det er samtidig umådelig ydmygende - never ever igen!!

Men jeg måtte faktisk grine helt højlydt da jeg i fredags blev klare over hvordan en 7'er tænker.........hold da op hvis den information havde været til min rådighed noget før.......
Anyway, nu kender jeg informationen og så må jeg jo se hvordan jeg kan integrere den i et nyt forhold i fremtiden - med en mand med en tyk kort pik (!) og masser af hår på brystet!!

Her ville jeg så gerne havde uploaded nogle fotos men mit kamera er pist væk, det ligger i hvertfald ikke i min taske som jeg trode så det er nok derhjemme........

Ingen kommentarer: