onsdag den 8. december 2010

Eksamens Onsdag





Hvor mærkeligt er det lige at jeg kommer til, på en eller anden mystisk måde, at sætte mit ur én time frem, så da vækkeuret ringer kl. 05.30 så trode jeg, efter kun 3,5 times søvn at kl. var 06.30, jeg gav klokradioen et dask så jeg kunne snooze i 9 minutter (en snooze er altid kun 9 minutter, da der fra gammel tid var 9 tandhjul i et ur, de skulle alle kunne gå i hak én runde før uret kom frem til samme punkt igen - triviel viden fra morgenstunden) men min underbevisthed undrede sig over at min telefon ikke også ringede, da jeg kikkede på telefonen var klokken kun 05.30 og ikke som på klokradioen 06.30!!

Jeg lå lidt og diskuteret med min søvn, min krop og min tissetrængene blære og endte med at gå ud og tisse og ind og tænde fjernsynet - morgenbørnetv og et ur der viste 05.32........*ARghhhhhhhhhh!*
Nå men nu var jeg jo oppe, så i bad - blot for at opdage at kloaken åbenbart er stoppet, alt vanden løb i hvertfald ikke ud med samme hastighed så pludselig stod jeg i brusebad med vand over tæerne, en tålelig oplevelse når det er mit eget badevand, men på mandag skal faldstammerne alligevel renses så måske det har noget med det at gøre??

Starter lige dagen med en omgang ymer med müsley, cola light, 3 longo vital vitaminpiller og én jerntablet og så dejlige søde Mads og Dolly til at få mig in the mood for eksamen........ :) Jeg bliver jo nød til i ny og næ at give min snorkende overbo og min højt radiolyttende nabo lidt modspil!




I går aftes gik jeg i seng kl. 01.48 men da klokken var 02.00 kunne jeg simpelhen ikke finde ro og da jeg samtidig er begyndt at sove på maven (!) for første gang i mit liv, ja så ligger jeg altså på en eller anden måde i en stilling som trykker på alle mine knapper *fniser* så da kl. var 02.14 lå jeg med et frækt saligt smil på læberne og en brugt letter gummiduftende dildo på hovedpuden og tænkte på hvordan det ville være hvis klokken var 02.00 om natten og jeg havde en kæreste ved min side, er det så tilladt, kærester imellem at vække den anden part med små søde kys, et blowjob eller ved at møfle måsen ind i ske possition??

Uha jeg håber at dét vil være tilfældet så frem jeg en dag får en kæreste - jeg mener, at sove ved siden af en mand hver nat og så kunne gøre sådan dét er for mig et drømme scenario på niveau med at eje en Lamboghini bil for en mand!!

Jeg tror altså til tider jeg er ½ mand med alle de hormoner jeg har som pisker rundt inde i kroppen på mig, det er sådan jeg tænker det må være at være teenage dreng!! Sex Sex Sex ........

Nå back to reality, jeg skal jo til eksamen om 1½ time og jeg er bare slet ikke sikker på at jeg kan bestå, men i hvertfald så er det ikke humøret som fejler noget og dét er da et plus!

Lige så ked af det som jeg var lørdag, søndag, mandag og dele af tirsdag  over Norman, lige så indifferent er jeg lige nu - what-ever med ham, han er den han er og jeg er den jeg er - jeg er faktisk med hånden på hjertet ganske overbevist om at det er ham som mister mest ved ikke at være venner med mig, hvilket igen førte mine tanker tilbage på hvad jeg tænkte i går aftes/nat da jeg lå og ikke kunne sove - jeg tænkte at jeg simpelhen måtte have mere sex ind i mit liv og hvem er der så som jeg kan dyrke fræk sex med, eller bare sex?

Der er Troels fra Karel Van Mander - ham må jeg vist se at få fat på og så er der også en inde fra dating.dk som ser pænt fræk ud og som jeg tænker at jeg godt kunne knalde, han skriver til mig hele tiden så why not? Hvis ikke andet så får han noget at fortæller vennerne: Jeg har ordnet hende dér....... hvad han bare ikke ved og dét er jo min form for kvinde humor, dét er at det faktsik ikke er ham som kommer til at "ordne" mig, men mig der kommer til at ydnytte ham!! Men hey, lad bare manden tro omvendt hvis det gør ham glad, hvilket det sikkert gør - han vil bare været et nummer hos mig :)

Dém må jeg få fat i i weekenden når jeg er ovre dette her ræs!



P.S: Jeg har forresten fået en ny fast læser og åbenbart, sikkert pga. Bertelsen på Camino programmet på DR2 en helt masse besøgende, men stadig ingen kommentar, så det er bare små prikker på mit statestik kort

Ingen kommentarer: