fredag den 17. december 2010

Bum Bum.........

Min veninde Lita har netop ringet og meldt sig syg til at komme til julefrokost i morgen og Sofie er strandet i Schwitz pga. sne og 5 fra jylland kan ikke komme pga. sne = Julefrokost AFLYST!

Sidder faktisk og griner lidt, det er jo lidt sjovt at jeg ville aflyse fordi jeg ikke ville ind og se Norman på Karel, da jeg så tager skeen i den anden hånd og alligvel holder julefrokost så kan ingen komme - jeg havde ikke nået at fortælle pigerne om skiftet fra Karel til ikke-Karel, så det er ikke dérfor de pludselig ikke kan, det er bare uheldigt - og nu ER min bror jo kørt til Jylland, selv om han sagde han først ville køre i morgen, så øv øv ......

Og så faktisk alligevel ikke, jeg er ret okay med at det er som det er - jeg slipper for at bruge penge på masser af mad, jeg slipper for at se Norman, jeg slipper for tømmermænd og jeg kan glæde mig til at jeg skal spise på The Marriot på søndag aften sammen med en af pigerne fra min coaching gruppe, hende jeg har passet kat for - så nice nice!

Min ex-kæreste har også haft ringet i dag, han var i København og ville bare høre om vi skulle spise sammen - jeg løj og sagde at jeg var på vej til Jylland, jeg vil ikke spise aftensmad med ham - eller det vil jeg egentlig gerne men jeg ser ingen grund til at mødes med et menneske som har behandlet mig så skidt, så ja jeg syntes han er sød og venlig og smuk og fræk men dét kan bare ikke få mig til at glemme hvordan han har behandlet mig så nej, ingen aftensmad's dates her.

I dag udløber min dating.dk profil, jeg vil ikke forny den, dels har jeg ingen penge men selv hvis jeg havde så ville jeg ikke - du skulle se nogle af de fyre der skriver til mig, det er jo skræmmende at nogen tror de kan score på de ting de skriver eller på deres udseende! Hell no!

Så fordi jeg ved det, så gik jeg ind og kikkede på Normans profil, jeg ville gerne lige læse hans profiltekst, har gjort det én gang før men ville bare "lige" læse den igen - den er vel hmmm ja meget sjov men også lidt mærkelig, anyway, heldigvis følte jeg ingenting inden i og dét glæder mig!!

Måske jeg går et nyt år i møde uden følelser for en mand????
 - that would be SO SO SO wondrfull!!

Ingen kommentarer: