torsdag den 30. december 2010

Én Dag Tilbage Af 2010!!

Puha......

Sikke en dag - jeg ved godt at det sikkert ikke gør en forskel at vi på lørdag skriver 2011 men jeg håber at det gør, man har jo lov til at håbe ikk?

Jeg tog et langt bad efter at have skrevet sidst, fjerned neglelakken på fingerne og klippede mine negle, føler mgi altid lidt ufeminin når jeg gør det, men nogle gange er det tiltrængt. Bagefter gik jeg op på posthuset og sendte min elskede Mulberry taske til en sadelmager i Hasselager som Konkurrence -og Forbrugerstyrelsen har udpeget som uvildig person der skal kikke på lynlåsen i min taske.

Mulberry Århus mener jo at jeg selv har ødelagt tasken, enten ved et uheld eller ved at have siddet med en neglefil selv!! Tænk engang at jeg skal lægge navn til sådanne beskyldninger!! Come on! Som om jeg nogensinde ville ødelægge min egen elskede taske som jeg har sparet op til så længe!!

Min Mulberry Dario Hobo taske i grå

Farvel *suk*
Jeg er virkelig nervøs for at ham den uvildige sadelmager vil komme frem til jeg selv er skyld i skaderne på lynlåsen, altså forstået på den måde at det han kommer frem til vil være at jeg har lynet lynlåsen forkert - jeg syntes selv det jeg sidder og skriver nu virker helt syrealistisk og ude i hampen men det var sådan damen fra Konkurrrence -og Forbrugerstyrelsen sagde, altså at det godt kunne være at han kom frem til at det ikke var mig som havde ødelagt tasken med en neglefil men at jeg alligevel selv ar skyld i at lynlåsen er gået i stykker......

Sikke noget lort siger jeg bare - jeg har været så glad for den taske, men allerede da den gik i stykker første gang gik der ligesom et hak i glæden, herefter beholdte Mulberry den i 4½ måned, så selv om tasken er 1½ år gammel (købt i juli 2009) så har jeg kun haft den i 8 måneder - resten af tiden har den enten været i stykker, til reperation hos Mulberry Danmark eller på vej til og fra Mulberry England............så helt klart jeg kan desværre ikke anbefale at købe en Mulberry taske hos Mulberry i Århus! Vildt skuffende for jeg fik en rigtig god service da jeg købte den (selvføgelig) og nu da jeg skal reklamerer så står de på bagbenene og vil ikke lave tasken igen :(

Bagefter gik jeg en lang tur i Frederiksberg Have og bagefter gik jeg i Føtex for at købe nogle få ting jeg ikke fik købt i går, dels ville jeg have batterier til min elskede radio men de billige "Budget" batterier til 11,95,- var udsolgt og der var kun dem fra Duracelle til 31,95,- tilbage - jeg kunne selvfølgelig godt have købt de dyre, men jeg skal bruge 8 stk - så jeg blev hurtig enig med mig selv om at selv hvis de billige ikke er nær så holdbare som de dyre så kan jeg købte mange batterier til 11,95,- stykket for den pris ét styk Duracelle batteri koster!!

Så jeg venter til det nye år, så får de nok nye batterier igen - indtil da må jeg lytte til min playliste på youtube og radio via nettet - sidstnævnte fungerer ikke så godt fordi jeg kun har et mobilt internet som ikke trækker særlig godt når jeg skal streame.

Så igen batterier i dag men jeg fik en ladyshaver!!!

Yes Yes - men er du klar over hvor dyre sådan nogle er!! Jeg har aldrig før købt en ladyshaver i Danmark, jeg har som sagt kun haft den ene som jeg ar nu og den købte jeg i 1992 i North Carolina i USA da jeg var cirka 14 år gammel  og bladene køber jeg også i USA, sidst jeg var derovre købte jeg tre pakker og jeg har stadig 1½ pakke tilbage - i Danmark er den forlængst udgået men i USA findes den stadigvæk og den er bare super god. Den er fra Gilette og kan hvis alt fejler, bruge samme barberblade som en Gilette herre barbermaskien/skraber.

Alle shaverne var låst inde (!) bag en lille glaslåge - syret nok - jeg købte den billigste som havde 2 blade med, det kan godt holde indtil jeg får min egen shaver igen - det gør jeg om ikke tidligere så nrå far og mor tager til Østrig til min ældste storebrors fødselsdag i uge 6, så kan jeg tage hjem og få maled min bror og hans kones hus, de vil betale mig for det, så dertil kan jeg jo kun sige ja tak!


Min nye orangerøde ladyshaver - den er meget meget forskellig fra den jeg har, den er nærmest rund........billed følger når jeg får den igen! I promise!!

Jeg har fået købt rigtig meget god mad ind og tænker at hvis jeg virkelig spare og prøver at lægge en ordentlig madplan, så kan maden måske række i 2 måske 3 uger - dét ville være skønt, så jeg også har penge til husleje 1. Februar selv om jeg nu er sagt op......! ;-(

Bla. fandt jeg i MIN Netto på Holmen sød blød lakrids til 3,95,-

*Mums*
Og så fråset jeg lidt mere......

Det nye Femina OG Sex And The City Filmen!! Nice Deal!
Så nu har jeg både læsestof og en god film og knas og masser af mad til dagene efter nytår!

Og med lidt held så kommer Troels fra Karel Van Mander snart hjem fra Spanien så jeg kan starte året med noget (forhåbentlig) god pirrende sex - se dét er hvad jeg trænger til, en fest og god sex!

Min coaching buddy og jeg og delvis også Troels har aftalt at vi laver en party aften, nok i Februar, hvor vi booker et eller to borde på Karel Van Mander og så inviterer vi alle vores single - kun single - venner, drenge som piger og så laver vi en rigtig fed aften - alle pigerne mødes ét sted først og så kan alle drengene mødes et andet sted - og så *bang* kæmpe party med hotte fyre og selvføgelig hotte piger! Troels siger han har mange single venner og både jeg og min coaching buddy kan nemt stable en 10-15 single piger af den gode slags på benene!

Jeg glæder mig allerede ved tanken alene - dog skal jeg liiiige over i morgen, dét bliver hårdt nok som det er, for jeg har jo i bund og grund ikke lyst til at sidde alene på en nytårsaften, jeg har lyst til at danse, være smuk og feste og drikke, men det bliver så ikke i år, for jeg ved ikke hvor jeg skal tage hen.......

Overvejede et kort øjeblik at ringe til Norman for at spørge ham direkte om han egentlig kommer på Karel Van Mander nytårsaften, men jeg droppede hurtig tanken igen, dels vil han ikke tage telefonen og dét i sig selv vil være som at få en spand kold vand i hoved og dernæst hvis han tog den, så ville han sikkert tro at jeg stalker ham eller noget andet grimt, hvis jeg spurgte ham direkte hvor han skulle tilbringe nytårsaften........så altså ingen party til mig (igen) i år.

Men næste år..................................!

I morgen har jeg booked vasketid og så vil jeg ud og gå en laaaang tur og håbe på at tiden går hurtigt!

Ingen kommentarer: