tirsdag den 21. december 2010

What to do??

Det er i dag tirsdag d. 21. December og jeg har et kæmpe dillemma!!

Men først fra starten af - søndag var jeg ude og mysteryshoppe (spise) på The Marriot i København, jeg havde glædet mig voldssomt, altså seriøst seriøst meget! Jeg har aldrig været på et 4 stjernet hotel før - men lad mig bare sige det sådan, jeg kan fint leve med Holiday Inn og Jensens Bøfhus niveau resten af mit lange lange liv!!

For det første så sad vi i over 25 minutter, uden at få drikkevare, ja vi blev slet ikke spurgt om vi ville bestille nogen! Og som mysteryshopper må jeg ikke spørge før efter laaaang tid (hvilket man jo nok normalt ville) dernæst så var min bøf helt rød og ikke medium da den kom - men kødet smagte tilgengæld ENORMT godt! Jeg har altid grined og tænkt mig når folk har sagt at "kødet smeltede på tungen" - seriøst, kød kan IKKE smelte vel!

Men dét kan det så faktisk! SÅDAN noget kød skal vi have til mit bryllup!

Ingen spurgte os om maden var okay, eller om min bøf var okay efter en tur i køkkenet, da vi var færdige fik vi ikke tilbudt dessert og vores forretstallerkner stod på bordet under hele måltidet.........

Men det væreste af alt kom da vi skulle betale - jeg havde på forhånd fået at vide at jeg skulle være opmærksom på hvordan betalings situationen foregik, jeg skulle betale alt i kontant......

Ingen af vores drikkevare var på bon'en - altså helt ærligt, ingen vin, ingen øl, ingen sodavand, kun maden var på bonen - hvilket under normale omstændigheder ville være sejt at slippe for at betale, men det dur jo bare ikke for en virksomhed ikke at få de penge i kassen. Jeg betalte med to 500 kroneseddler og det blev 786 kr i alt - jeg fik 224 kr tilbage, men skulle kun have haft 214 kr tilbage og vi så begge to med vores egne øjne at tjeneren puttede pengene i lommen og ikke i kassen...!!!

Næsten det samme skete da vi gik ind i Loungen - her fik vi ingen bon på nogle af vores bestillinger og da jeg betalte kontant med det præcise beløb (Én kop te 45 kr. to kopper 90 kr) kunne vi se tjenerne putte dem i lommen i stedet for at slå dem ind i kassen......

Hver bestilling to over 20 minutter - for to kopper te? Hold da op, jeg kan næsten når at rejse til Kina og plukke teen og komme tilbage igen på den tid!!

Ergo The Marriot vidste åbenbart godt at de havde et problem med penge, service og deres ansatte men nu har de det så på skrift med navne, tidspunkter osv......GODT jeg ikke er personalechef på The Marriot efter jul!!!
Så selve det at skulle udfylde spørgeskemaet var ikke særlig rart, jeg sad længe og tænkte over hvad jeg skulle gøre.........men jeg blev enig med mig selv om at hvis det var mig som havde hyret et eksternt firma til at lave en uvildig undersøgelse af mit firma, så ville jeg sætte pris på ærlighed, så Marriot Copenhagen fik ærligheden at føle!

Jeg skulle også bedømme deres juledekoration - som var latterlig dårlig og grim, jeg pointerede at varmestuen for hjemløse på Istegade er pænerer dekoreret med mindre midler! Lad mig sige det på dén her måde, da jeg først tog beslutningen om at være ærlig, så fik de den også i potmål - som vi siger der hvor jeg kommer fra!

Jeg var først hjemme kl. 01.00 - fulgtes næsten hele vejen med min coaching buddy selv om hun ikke bor i nærheden af hvor jeg bor, ikke engang tæt på i nærheden af - hvor var det bare sødt af hende at følges med mig så langt uden for byen!

Hun havde også købt en fin fin gave med hjem til mig fordi jeg passede hendes kat! Seriøst, jeg blev helt rørt! SÅ fin og SÅ dyr en gave uden nogen grund - jeg blev helt rørt! Se bare"


Bare da jeg så posen blev jeg helt rørt......og spændt! Victoria's Secret........uhhh!!

Det skønne indhold - en body butter som dufter herligt af fersken selv om det er appelsin med ingefær det er laved af (!) og en lækker body scrub som jeg ikke har prøved men som min buddy siger er fantastisk og så to Marc Jacobs kondomer......hihi ! Og én lille pakke tyggegummi

Ikke kun er Marc Jacobs min yndlings skodesigner, hvis man kan have en sådan men oven i det så laver de også kondomer i alle mulige farver! Min buddy sagde at hende og hendes veninde altid sagde til hinanden i byen når de scorede og var på vej hjem med en fyr "Husk Marc Jacobs" det var sådan noget internet mellem dem......I like that!!

Svært at tage billed af, men der står "This is my new motto - Fuck it!" Og så var der tyggegummi i af den rigtige sukkeragtige slags som giver pels på tænderne, mums!




Bagefter sad jeg helt til klokken 04.00 og tastede spørgeskemaer og gav kommentar - jeg skulle op kl. 09.00 som det aller aller seneste fordi jeg skulle hente min computer til reperation - og så var den selvfølgelig stadig ikke færdig! Bagefter tog jeg toget til Sverige og besøgte mine nevøer (og min bror og hans kone selvfølgelig) Min ældste nevø blev 5 år og jeg havde købt de der små hjemmefutter i Netto til 29,95,- med Biler på - de var et KÆMPE KÆMPE hit!

Min yngste nevø på 1½ år gik rundt og stak fødderne frem og vise alle hans fine små hjemmefuttesokker.....århhhh ..... så søde de små drenge er!



Christians små fødder.....

Christian og Sebastians fødder:)
I dag var jeg så oppe og nede på The Marriot kl. 08.00 for at mysteryshoppe deres morgenmad - dén var elendig at jeg end ikke orker at skrive om den - deres continental breafast som jeg skulle købe bestod af det Danske kolde frokostbord!! Ingen ymer, yougurt eller noget ........... mega tarveligt! Giv mig Cafe Phenix på Vesterbrogades brunch/morgenmad anytime - den er desuden også meget meget billigere!
Nå men da jeg så kom hjem fra morgenmad i dag havde jeg en masse små ting jeg skulle have ordnet, feks. har kommunen jo tinglyst mit hus til at være ubeboeligt og det er ikke tilladt at opholde sig i og omkring stuehuset men alligevel har de på mine ejendomsskatter for 2011 sat alle mulige ting på som feks. skraldespand og skorstensfejer........og sidstnævnte er jo ikke meget for at skulle tilbagefører pengene til mig! Dumme skid!

Han mener at jeg skal pille min "varmekilde ned" før han kan sløjfe min ejendom som ikke egnet til at få besøg af skorstensfejren.......øhhh NEJ jeg skal ikke pille noget ned og have udgifter eller arbejde med noget som kommunen selv har afgjort! Basta! Her sætter jeg altså hælene i!

Hvis han ikke pumper op med pengene så sletter jeg bare betalingsservice aftalen, han mener at han ikke har tid til at kikke på det før nytår pga. alt snen, men så betyder det jo at han får pengene fordi de jo trækkes 1. januar 2011 - meeen altså, jeg er 7-9-13 ikke født i går og jeg er så træt af folk som tror de kan være ligeglade med andre og bare gøre som de mener passer dem bedst - hvad er det for en mentalitet at have??

(Sidder og lytter til min Youtube playliste så jeg ikke behøver at høre på overboens snorken!)

Min udlejer ringede i går at hun pludselig og med ½ times varsel gerne ville fremvise lejlighed og bagefter, da jeg var på vej til Sverige ringede hun at hun gerne ville holde åbent hus (!) i dag fra kl. 13.00 til 15.00 - jeg gav hende lov, jeg mener, hvad skal jeg ellers gøre? Og da jeg var på vej ud af huset skrev min ex-kæreste Uffe på min msn, det plejer han ellers aldrig at gøre.......

Han fik for et par måneder siden en kæreste, hun er så ved et uheld blevet gravid og har nu smidt ham ud, hun vil have en abort og han må ikke hjælpe hende eller være i nærheden af hende - jeg syntes hun skal slappe lidt af, det tager jo to at lave en baby ikk, sidst jeg tjekkede gjore det! Og nu her for lidt siden så skrev han igen at nu var det helt slut - jeg havde ellers opfordret ham til ikke at tage et nej for et nej, drastiske situationer kræver drastiske handlinger så jeg sagde at han skulle sætte sig foran hendes dør og ikke flytte sig før hun kom hjem og ville tale - det gjore han men hun var total kold og kikkede ham ind i øjene og sagde at hun ikke elskede ham mere og desuden var hun træt af at han gjore alt muligt for hende, feks. kørte hende ud til hendes heste, når hun nu kunne tage bussen (!) betalte for ferie, åbnede dørene, løftede ting osv........

Jeg kender hende ikke men hun lyder dæleme mærkelig!! Hvad er det for noget at være utilfreds med? Vil man ikke gerne have opmærksomhed og kærlighed i et forhold? Jeg vil gerne hvis det var mig......så nu er han helt knust og jeg får helt ondt af ham, jeg mener han er total uhandy og gør rent helt af pokkers til men han er en sød fyr, en rigtig god dreng som min mor ville sige - også selv om han dengang var mig utro. The past is the past og alle lærer jo noget af alting.

I dag da jeg var inde i byen for at slå tiden ihjel mens jeg var landsforvist fra min egen lejlighed, havde jeg sådan en mærkelig følelse inde i kroppen - jeg gik og kikkede og pludselig slog det mig at det var Norman jeg kikkede efter! Jeg er ellers ret cool inden i for tiden mht. ham og jeg er virkelig stolt og glad over at jeg har det sådan men hele dagen inde i byen gik jeg og spejdede efter ham og hans bil - hvorfor ved jeg ikke og hvor syret det så end lyder så tænkte jeg at han var inde i byen.........

På vej hjem gik jeg og overvejet at ringe til ham - heldigvis gjore jeg det ikke - men da jeg så kom hjem kom bladlusrygradden frem og jeg ringede............*doooooooooooooooooooooooooooooo* Han tog den (jeg ringede fra hemmeligt nummer, han sagde at de var ved at holde juleafslutning, da jeg spurgte om jeg måtte ringe på et andet tidspunkt sagde han: Øhhhh ........ det ved jeg ikke.......øhhhhhhh.........jeg ringer senere......... og så var han væk.........og han har selvfølgelig ikke ringede igen :(
 - og så blev jeg lidt besk og ked af det fordi jeg igen havde sat mig i en situation hvor han kan ignorere mig, så jeg skrev en sms til ham, en lidt muggen en og han svarede SELVFØLGELIG ikke........dumme dumme mig, jeg lover mig selv at jeg ALDRIG ALDRIG igen vil sætte mig selv i en situation hvor jeg bliver så betaget af et andet menneske igen - aldrig skal en fyr have så meget magt over mig og mine følelser igen. Jeg vil simpelhen ikke leges med mere, Norman har end ikke svaret tilbage på mit brev, han skulle bare give mig et prej og så vælger han igen den onde måde, han ignorer mig.........I don't understand! Og jeg bliver så ked af det når jeg ikke forstår.

Jeg ved godt at han har en kæreste men hvad går der af ham ved at hjælpe mig? Jeg tror manden må have en ond side jeg ikke har set.......

Bagefter tog jeg et fodbad - mine hæle var begyndt at lave lyde når jeg trak fødderne op i sofaen!! er det vist tid til selvforkælelse!!

Den ene fod...... :)
Jeg ved ikke hvor de kommer fra de her blågrønne mærker men de er ØMME!!
I morgen skal jeg egentlig ud og teste den der hjemmeside og til fødselsdag hos min coaching buddy men de sagde i Tv at det ville være umuligt at krydse landet i morgen efter middag og frem til juleaften pga. en kæmpe snestorm som er på vej - så jeg sidder og overvejer her og nu kl. 23.52 om jeg skal pakke bilen og køre mod Jylland?

Hvis jeg tager tæpper og mad med så går det nok.....? Eller ?

Ingen kommentarer: