mandag den 27. december 2010

Jylland Klemmer.......

Der er to muligheder lige nu!

1. Jeg har PMS i fuld flor med dertilhørende gnavenhed, irritationer, sovehjerte, 7½ års sind, tilbøjelighed til flabethed, vranten, sur, negativ m.m. (put selv flere negative superlativer på!)

2. Jeg er møg uopdragen!


Sagen er den at mine forældres gård ikke langt herfra er blevet udstykket til byggegrunde, jeg har vist tidligere nævnt det.

Nu vil vores forældre så give alle os børn 3 byggegrunde som en gave i et anpartsselskab, vi må så selv bestemme hvad vi vil gøre med grundene, sælger, beholder eller selv bygger på. Vi skal skrive under på en masse papir inden udgangen af dette år da der fra 2011 kommer 25% moms på byggegrunde, hvis vi får grundene nu vil det være grunde uden 25% moms og dermed vil det være grunde som er mere lukrative for folk at købe, da de så spare 25%.

Så alt i alt vel en super god deal for os børn og en kæmpe generøs gave fra vores forældre til os - bottom line, jeg nægter at skrive under!

Jeg vil ikke bare have stukket en mappe med over 100 sider papir i hånden hvor far og mor har forhåndsunderskrevet og i den anden hånd få trykket en kuglepen med ordre på at skrive under!

JEG MINDES UDEMÆRKET HVAD DER SKETE SIDST JEG SKREV UNDER PÅ NOGET JEG IKKE KUNNE SE 100% IGENNEM!!

Jeg gør det ALDRIG igen og far og mor (og sikkert resten af familien) mener jeg er top mærkelig og mega tæt på at være sindssyg og måske jeg også mener sådan selv om mig selv.......

Men jeg kan bare ikke tåle at blive presset, dels fordi jeg er i jylland og allerede på dét punkt føler mig utilpas og i farezonen og dels fordi jeg vil se gennemskueligheden i hvad det er jeg skriver under på, bare fordi der kun er få dage tilbage af året gør altså ikke at jeg for værdien af 3 byggegrunde skriver under på noget jeg ikke kan se igennem og se konsekvenserne af - for der er ALTID konsekvenser!!! Og lige nu kan jeg ikke se mig igennem det her!

Og nu sidder mor mega pigesur ned i stuen og siger: Altså du kan da nok forstå at vi ikke prøver at snyde dig...........ØHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH nej! Dét kan jeg ikke forstå - for jeg føler 200% at jeg er 500% berettiget til at sige at jeg før er blevet snydt til at skrive under på noget som havde uanede konsekvenser for mig videre liv og jeg skal fandeme fiseme ikke fanges i en sådan klemme igen, like never - ever ever ever! Jeg vidste dengang IKKE hvad jeg gik ind til og i og sad pludselig i saksen, og faktisk bottom line - jeg har det med de her grunde som jeg har det med vores familie ferie, jeg er helst fri!

Giv mig min bod på Kræmmermarked på Tangkrogen i Århus til sommer og lad mig leve mit liv i København, så er jeg lykkelig - jeg vil ikke presses eller tvinges eller lokkes til at skrive under på noget jeg ikke forstår og jeg vil ikke have killer-øjne, stikkende bemærkninger og sure miner resten af 2011 og resten af mit liv når grundene kommer på tale fordi jeg nægtede at skrive under - det er bare ikke okay!!

Jeg VIL forstå før jeg handler, kan jeg ikke forstå hvad der foregår så bliver jeg på mit skakfelt indtil jeg får nye muligheder hvor jeg forstår!

Jeg har ringet til min revisore og jeg har sendt ham en mail men han er endnu ikke vendt tilbage - jeg nægter fandeme at skrive under! Jeg er 32 år, de kan ikke tvinge mig - lige pludselig så sømmer de mine fødder fast til Jylland pga. de her pis grunde og så kan jeg sidde dér de næste 13 år igen og glo og visne, there's no way jeg gør det her!

Så jeg er virkelig i dårlig humør og mine veninder kan først mødes på torsdag - det er om 2½ dag, sig mig, har de tænkt sig at jeg skal blive her i jylland pga. dem indtil torsdag? Jeg lover intet - hvis her bliver for ubehageligt at være så skrider jeg hurtigere end du kan sige hokus pokus!

Jylland er en perle men det er også bøndernes hjemstavn og jeg distancerer mig gerne fra dem som mener at der skal spares på ord og at alting er underforstået "do ve" NEJJJJJJJJJ Jeg VED ikke noget og ting er IKKE underforstået!!

Arghhhhhhhhhhh HVOR ER min sparringspartner i en sådan situation??

Har forresten lige fået hele to invitationer til nytårsaften på Karel Van Mander på min facebook, sååååååå fristende men jeg tør ikke møde Norman face to face med hans plastik fantastisk kæreste - jeg ved jo ikke 100% om han kommer derind, men jeg tænker at det gør han nok og hvis hun er hans kæreste så er hun selvfølgelig 100% ved hans side.......

Sofaen i København lokker virkelig meget efterhånden!

Ingen kommentarer: