torsdag den 16. december 2010

Fantastisk Snevejr Over Hovedstaden

Det vælter bare ned og dét har det faktisk gjort non stop siden i går formiddags og jeg ELSKER det!

Alting er snart dækket af et lag fint nyt rent sne - og allerede nu så klynker aviserne og folk brokker sig - kun jeg og alle de børn som har en kælk er lykkelige! Jeg tror den står på en snevejrs løbetur senere! :)

Jeg har sovet længe i dag, jeg sov helt til kl. 09.00 men dét var også på betingelse af at jeg ikke sove til middag i dag på sofaen som jeg gjore i går - its a no go!

Faktisk så sidder jeg lige nu og bliver lidt i tvivl om et stavet ord, da jeg gik i folkeskolen og havde forfærdelige Henning Storm til klasselærer med sit lille markante Hitler skæg under næsen (kan slet ikke forstå at en sådan lærere må ansættes!) så lærte jeg at "den som skriver "D" i gjort, hun skal have sin hale smurt" ergo ALDRIG "D" i gjort eller gjorde!

Men når jeg kører stavekontrol eller tjekker google, så SKAL man åbenbart skrive gjorDe og dermed bruge "D" - så hvad er reglerne egentlig??

Mystiskfystisk.............!

I går aftes skrev Mads fra Ministeriet en masse sms'er til mig, han var snart "utidig" og ville gerne komme på besøg igen......øhhhhhhhh er det så NU at det er tilladt at fortælle ham at jeg syntes han dillerdaller er grim, spids og alt for tynd til at jeg behøver se den igen?
Eller er det her jeg skal bruge hvad mine veninder kalder for kvindetække og ad omveje lade ham vide at jeg ikke er intersseret?

Jeg ved ikke hvilken en af dem jeg skal bruge!! Jeg mener man bare skal sige det som det er, her og nu, vær så god - men.......øhhh... jeg har jo før skudt mig selv i foden (uden at vide det vel og mærke) ved at sige sandheden til en fyr!

Kors hvor er livet besværligt!

Ingen kommentarer: