mandag den 27. december 2010

Møg Dag

(Please go away!)

Aftensmaden i dag bestod af to slags supper blandet sammen - PWADDDDDDDDDDER!!

Fra min barndom er jeg vant til at spise rigtig mange forskellig slags supper, det er mættende, det er billigt og det kan laves i store mængder for få penge og som barn af de sene 70'er og tidlige 80'er med kartoffelkur og andre finansielle kriser som ramte landmændene hårdt, så var suppe meget normal spise for mig og alle mine søskende - men i aften,  dét var godt nok en klam en af slagsen!

Mor havde, af ukendte årsager, valgt at smide kød og melboller som jeg elsker, ned i en omgang guleærter suppe...!!

Fik du den?

Kød og Melboller i en suppe med GULEÆRTER!!

Tyk fed gullig suppe kogt på tørrede ærter med timian og kommen blandet op med kød boller og mel boller og dertilhørende rugbrød og kold flæskesteg.........fy føj og ad!

Hver ting til sin tid - og min relative minimale lunte kan simpelhen ikke stå model til flere eksperimenter i dag! Slut nu - Kære Mandag please die!

Og da far slet ikke talte til mig under aftensmaden og bagefter gik direkte ind i stuen, ja så ved jeg godt at jungletrommerne har lydt og at jeg nu (igen) er hende den uvorne, uopdragene datter/søster som bare aldrig vil makke ret og som bare altid skal stille sig på bagbenene!

Men jeg og skal simpelhen være tro mod mig selv - jeg skriver ikke under på noget jeg ikke forstår, det lovede jeg mig selv for mange mange år siden og jeg har holdt det lige siden, selv om det har holdt hårdt ligesom nu - min revisore har sms'et mig, han ringer til mig i morgen!

Så håber jeg at jeg kan forstå det her lidt bedre!!!

Det er lidt sjovt, jeg var inde og kikke på mine traffikkilder i dag, der har været 19 inde og søge på "udsalg" på google.dk og så er de blevet henvist til min side pga. mit tidligere indlæg fra i dag med at jeg tog på udsalg - lidt kikset at en søge maskine ikke kan ramme bedre, jeg mener, det folk søger er jo ikke min blog men udsalg i Danmark!

Jeg har aftalt med pigerne at vi skal mødes til aftensmad onsdag aften kl. 19 i Skanderborg og i morgen skal jeg ud til min Gudfar og stryge så jeg kan få dét overstået og så skal jeg måske drikke øl med Jonas fra radioen i morgen aften - og så står den på retur til hovedstaden!!!

Orker simpelhen ikke dette her sted ret meget mere! Jeg vil hjem hvor mit tøj hænger på bøjler og hvor jeg har min sofa - hvor dårlig den så end er - og hvor jeg har min egen vasketøjskurv, mine hjemmesko osv........hjem hjem hjem H-J-E-M !

Troels fra Karel Van Mander sms'er mig stadig - jeg forstår ham stadig ikke! Mads fra Ministeriet er på juleferie frem til 4. januar, jeg håber han glemmer mig i mellemtiden - jeg gider ikke bolle ham igen med den spidse diller daller han har! Ayal kommer hjem fra Miami i slutningen af Januar og HAN har en fræk én som jeg ser meget frem til at mærke igen!!

Han er den mest maskuline mandelige mand jeg kender - og jeg savner ham! Eller øhhh måske ikke Ayal som person men det hans diller daller kan lave når ejeren tager sig sammen og lytter til pigen!

Sad lige og kikkede tilbage på min blog siden i sommer - jeg HAR rykked mig, jeg har ændred mig - også selv om jeg ikke altid tænker og føler at jeg har, men når jeg læser tilbage, hvilket er noget jeg sjældent gør, så kan jeg se at jeg faktisk har ændred mig og er kommet videre på mange punkter selv om der også er punkter hvor jeg hænger fast, punkter som feks. Norman - Gud hvor ville jeg give meget for at complete med ham og for at kunne tage på Karel Van Mander til nytårsaften uden at være bange..........

Men jeg satser stærkt på at næste år ved denne tid, så ser verden HELT anderledes ud - hvordan den ser ud ved jeg ikke men anderledes, dét er den!

Ingen kommentarer: