onsdag den 15. december 2010

Forsættelse Af Den Dejligste Morgen....

Efter jeg skrev sidst "kom jeg til" at kikke nærmerer på min sofa.......ups.....2½ time på øjet, dét skal nok smadre min nattesøvn!!

Da jeg vågnede op var der en email til mig fra det firma jeg mysteryshopper for, de vil gerne have mig til at mysteryshoppe på The Marriot Hotel i København inden nytår!!! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!

4 Star Hotel Here I Come!!!

Sådan!!! (Laver tango trin i stuen og basker med armene!)

Eneste bloody minus er at jeg selv skal betale alle udlæg.......og dét kan jeg ligesom ikke med minus på kontoen og nul kroner i det hemmelige rum - jeg må seriøst tale med min gudfar!! Men Åhh gud hvor jeg hader at være afhængig af andre - men its a means to an end og jeg har prøvede hårde tider før og jeg vil (forhåbentlig) aldrig prøve dem igen once I'm out of it for good!

Men seriøst, come on - The Bloody Marriot!!

Jeg har ALDRIG været på så fint et hotel før, tænk at det sker for mig! :) Jeg må tage en ven med og alt bliver betalt plus at jeg får 150 kr i løn pr. besøg.

Den ene dag skal jeg spise frokost derinde og den anden dag skal jeg spise aftensmad - selvfølgelig ramte mine tanker straks en bestemt person som jeg godt gad tage med derind, fordi jeg tror det var noget vi begge kunne få meget morskab ud af, men dén person må jeg bestemt ikke tænke på!!

Så jeg tænker at jeg tager min ene coaching buddy med derind til frokost og til aftensmaden må jeg finde en anden, det skulle nu ikke være så svært, jeg mener, alting er betalt og på et 4 stjernet hotel!!!

Engang, inden min bror fik børn så var han og hans kæreste på The Marriot til nytår, jeg tror det var en fed oplevelse - det eneste jeg syntes er en skam er at de nu, hvor de har fået børn, aldrig laver sådanne ting mere, før tog de tit eller et par gange om måneden fra Sverige til København og gik ud og spiste og besøgte mig osv. - nu tager de aldrig nogen steder, jeg er ikke helt pjattet med det, tænk hvis det er sådan at få børn, at man bare altid er hjemme og aldrig kan lave noget - aldrig kan tage børnene med på hotel og bare hygge sig......jeg mener, hvorfor kan man ikke tage børnene med på hotel, spise fint mad, lægge dem i seng og gå ned i restaurenten og få en øl eller fem og så vælte op i seng velvidene at børnene har det godt (måske man skal have sådan en baby walkie talkie sat til så man kan høre dem) og at der ingen oprydning er, ingen krav, bare sin egen lille familie på hygge tur?

Jeg håber, nej jeg håber ikke - jeg vil at mit liv skal blive sådan, måske jeg ikke bliver rig rig som jeg altid havde satset på, jeg mener, engang kunne jeg jo godt tillade mig at sige at jeg blev rig og altid ville forblive rig for jeg ville jo selv tage en hel del penge med ind i et kommende forhold, faktisk en lille formue - at den formue så er stærkt reduceret og næsten væk nu er jo en trist kendsgerning, men jeg tænker at mindre også kan gøre det.

Men med min almindelige løn, når jeg engang får et job og min mands løn - hvad end han så laver, så burde der alt andet lige være mulighed og plads til at vi et par gange om året kan lave noget udover det almindelige derhjemme - måske et weekendophold, måske en sommerferie hvert andet år - det kunne være så hyggeligt!!

Jeg tænker på den sommer, i hmmm 2009 hvor vi alle samme - seriøst HELE familien var i Italien på et dejligt hotel med spa, swimmingpool og strand inden for 200 meter - de små, altså mine nevøer, de var næsten ved at få gæller af alt den vand og de moret sig helt fantastisk - alting var på fars regning (eller sikker på firmaets regning hvis jeg kender far ret) så specielt Sebastian på hmm 3½ spiste alle de is han overhoved kunne, jeg tror næsten han levede af is og pizza med pølser på........*griner*.... han var så sød og hver middag når han skulle sove så ville han ikke, men ham og jeg fik altid liige klemt en lur ind og så kunne han holde hele dagen og aftenen med - jeg er nemlig den eneste i familien der er ligeglad når børnene kaster sig på gulvet og skriger, selv deres forældre bliver helt "aiiii hvad skal jeg dog gøre" agtigt og alle de andre i min familie syntes det er synd.

Gu er det da ej synd, drengen er overtræt og skal bare sove, så jeg plejet at hænge ham over min arm og gå op på værelset og låse døren, når han så var færdig med at sparke og skrige på døren, så havde jeg ordnet hans soveflaske (sutteflaske), gjort sengen klar og sad og ventede på sengekanten med en god bog........de første tre dage syntes han jeg var en "bejs kove" jeg ved ikke om det er stavet rigtigt men på dansk betyder "bejs kove" noget i retningen af bejs = lort og kove = pølse..........så jeg var en "lorte pølse" som sikkert var det frækkeste ord en lille 3½ årig kendte, lige nu er hans yndlingsord "din liten pepper myra" hvilket betyder noget i retningen af "Din lille peber myre" - hvordan dét kan være hardcore ord at sige ved jeg ikke, men han fniser altid når han siger det og skæver til sin far.........

Men som sagt, jeg er lærte engang for mange mange mange år siden, at hvis et barn græder på andre tidspunkter end når det er:

1. Sulten
2. Syg
3. Har en beskidt ble
4. Har smerte

ja så er det bare fordi de er kæle og vil have opmærksomhed - dét lærte jeg i USA og fordi jeg altid vurderer om barnet græder pga. én af de fire ting, så er jeg ret cool med hvis barnet græder på andre tidspunkter, selvfølgelig skal der være tid til putteri og nusseri og jeg elsker de dele, men et lille barn skal ikke feks. smide sig ned i overtræt stadige og lave scener på gulvet i en hotel lobby og ingen tør gøre noget fordi "tænk nu hvad andre tænker når man løfter et skrigenede og spyttende barn op" Up i måsen med hvad andre tænker, barnet har det meget bedre af at få feks. sovet, eller skiftet ble eller af at få noget mad uden alle mulige spændene ting foregår omkring dem så de glemmer at spise - bottom line, take controle og nyd et skønt barn bagefter!

Kors jeg syntes det lyder som om jeg er en rigtig børnemishandler når jeg læser dét der, men det er jeg altså langt fra - jeg elsker elsker børn, jeg er bare ikke bange for dem fordi jeg altid tænker på de fire ting. Min mor er også ret cool, der er ingen svingærinder med hende!!

Nå, men back to reality, jeg har hverken mand eller børn og pt. heller ingen penge - men jeg håber sidstnævnte ændre sig rigtig rigtig snart!!

Ingen kommentarer: