fredag den 3. december 2010

Fredags Krise!

I dag om én uge skulle jeg gerne være ICF certificered coach, men jeg tror desværre ikke at det er tilfældet.........jeg KAN bare ikke få det der coaching ind i hoved, det giver slet ikke mening for mig - jeg er virkelig i krise - hvorfor kan jeg ikke tage mig selv i nakkeskindet og gøre noget ved det?

Hvorfor uddanne sig hvis man ikke får noget ud af det? Jeg plejer at være giftig til at studerer.......hvorfor er jeg kørt træt? Hvorfor er jeg som en død mose inden i?

Har haft en pis dag, eller måske bare en uheldig dag - først faldt jeg og slog mit knæ så det nu ligner tre knæ sat sammen på ét ben, bagefter da jeg ville vaskegulv tabte jeg min gulvspand så uheldigt at hanken knækkede - prøv lige at bære 10 liter vand i en bøtte unden håndtag.......og så taber jeg en chokoladeknap - som jeg slet ikke burde spise fordi den er til gæsterne i morgen - ned i sofaen, da jeg vil finde den igen vælter jeg min Ale Nr. 16 øl ned i sofaen som nu stinker af fantomværtshus!

What a day - det næste der sker er nok at jeg brænder mig, kaster op eller falder igen..........I'm a lucky patato!

Og så har jeg lige opdaget en lille hvid bums på min højre skuldre - drøn charmerende! Mon ikke der er en udløbs dato på hvornår eller hvor gammel man skal være før man stopper med at få bumser? Jeg burde ikke få bumser mere i en alder af 32½ år!

Jeg har stadig ikke hørt noget fra Norman og specielt i aften har jeg haft "lyst til ham" forstået på den måde at jeg bogstavelig talt sad med telefonen i hånden og overvejede at ringe til ham..........uvisheden er forfærdelig!

Har han fået mit brev?

Hvis ja, hvorfor vender han så ikke tilbage? Sidder han og griner af mit brev? Sidder han og håner mit brev? Håner han mig? Har han krøllet det sammen og smidt det i skraldespanden efter at have læst halvdelen og konkluderet at "hun er skør"? Hvad sker der?

Hvorfor siger han ja til at holde kontakten og så ignorere mig? Hvorfor siger han vi tales ved i næste weekend for så ikke at tage telefonen? Hvorfor sætter han mig på hold og så ikke vender tilbage? Hvorfor er han så modbydelig og egenrådig?

Hvorfor er jeg så afhængig af at complete med ham? Jeg ville virkelig give meget for at få skåret den firkant hvor Norman sidder inde i mit hoved ud - jeg vil så gerne ikke have ham at tænke på, sikke meget tid jeg ville få i overskud!

Men i mit hjerte, så håber jeg så inderligt at han en dag vil vende tilbage.........eller nej, ikke én dag, for han skal ikke vende tilbage om ½ år eller om 1 måned, han skal vende tilbage nu, i løbet af den næste uges tid.......

Men jeg tør også godt vædde på at han ikke gør det, desværre - så hvorfor håber jeg stadig?

Jeg har SÅ meget lyst til at tale med ham, tilføje ham på facebook, på msn, ringe til ham - uanset hvad så ved jeg at der ikke vil være nogen kontakt fra den anden side, det vil (igen) være mig som sender signaler ud mod ham uden at han modtager dem, eller uden at jeg ved om han modtager dem for han er tavs......

Jeg skal virkelig tage mig sammen - hvis bare jeg kan klare denne her måned ud så går det nok......december er røv! Har ikke turde bestille nytårsaften på Karel van Mander, vil virkelig gerne, men tør jeg tage derind med frygt og risiko for at møde Norman?  Jeg ved det ikke, gør jeg?

Jeg har lige siddet og kikket på nytårsarrangementet på Karel Van Mander - ikke synderlig imponerende beskrevet! Hvis jeg aldrig havde været derinde, så ville en sådan beskrivelse ikke sætte min fantasi i gang om hvordan det kan være - prøv at læse nedenstående og fortæl mig hvilken billeder du har i tankerne bagefter!

Nytårsaften med spisning kl. 17.45



31. dec kl. 17:45 - Lille Kongensgade 16, 1074 København K


Karel van Mander er en eksklusiv natklub, cocktaillounge og restaurant for det kræsne og modne publikum, der ønsker et brag af en fest i trygge og inspirerende omgivelser, hvor kvalitet og service er i højsædet. En ekstra oplevelse, der gør det at gå i byen til mere end blot at få langet en fadøl over disken. Genoplev 1600-tallets adelige fester med pompøse kostumer og barokkens utugtelige optræden.
Nyd jeres Nytårsfest i den spektakulære natklub, legendariske cocktaillounge eller på den overdækkede eksotiske tagterrasse.


KAREL VAN MANDERS RYGEPOLITIK


Hele natklubben er røgfri zone (entréen, dansegulvet, toiletterne samt cocktailloungen). Som ryger er man stadig velkommen, idet den overdækkede tagterrasse anvendes som rygeområde. Hos Karel van Mander tilbydes alle muligheden for at selv at vælge om cocktailen skal nydes tillige med cigaretten under åben himmel.


NATKLUBBEN


Med imponerende indretning og højt til loftet hænger interessante lamper ned igennem lokalet, hvor den velovervejede variable lyssætning kan tilpasses. Det er her dansegulvet findes og hvor pulsen går højest.


COCKTAILLOUNGEN


I Karel van Manders legendariske cocktaillounge møder man et rum, der er inspireret af de førende nordeuropæiske hotellounges.


Den behagelige tilbagelænede stil, kombineret med gode spisemuligheder, giver dette lokale en ideel funktionalitet. Ånden fuldendes ved de nøje udvalgte cocktails, serveret af oplagte bartendere.


DEN OVERDÆKKEDE TAGTERRASSE


En enestående og eksotisk tagterrasse i hjertet af København. Rummet er med sin komfort og afslappede, men stilsikre fremtoning et meget gæstfrit og behageligt lokale. Tagterrassen er til de mange, som måtte havde hang til cigaretterne.


NYTÅRSMENU
FORRET:


Rimmet laks
Kammusling
Agurksalsa
Frissé


HOVEDRET:


Svine mørbrad
Skalotteløg
Smørbønne
Kartoffelpuré
Svampe
Morkelsauce

DESSERT:


Gateau Chocolat
Karamel
Syltede figner
Krokant


Inklusiv velkomstdrinks, fri øl, vin og vand mellem kl. 18.00 - 22.30
Kuvertpris kr. 785,-
(Alle priser er inkl. moms)


PROGRAM:


NYTÅRSFEST INKL. NYTÅRSMENU


17.45 Velkomstdrinks


18.00 Dronningens Nytårstale


19.00 Spisning


Kuvertpris kr. 785,-


Resident dj fightnight
Jesper Bjelke vs. Christian Riskær

Vi forbeholder os ret til afvisning, såfremt natklubbens adgangskrav ikke er opfyldt. Penge gives ikke retur på Nytårsbilletter.


Aldersgrænsen nytårsaften er minimum 22 år.


Dresscode: á la maskeradebal


Tilmeldings-info
Arrangementet koster 785,00 kr. pr. person (incl. moms)


Der er åbent for til- og afmelding i perioden 14.09.2010 - 01.01.2011, begge datoer inklusive.
Tilmeld dig + dine venner herunder

Dét som JEG ser er galt med denne beskrivelse er, at det er en beskrivelse af selve stedet, af Karel Van Mander stedet, men ikke af selve nytårsaften - de mangler helt klart en tekstforfatter med indlevelse! Det er også meget forkert at skrive "Tagterrassen er til de mange, som måtte havde hang til cigaretterne" - dels står der under "Tagteressen" og ikke under "Karels Rygepolitik" - forstå mig ret, alt hvad der skal stå om rygepolitik skal jo stå under rygepolitik, alt hvad der er om tagteressen skal jo omhandle tagteressen, men at skrive at teressen er til de MANGE som måtte have hang til cigaretter er det samme som at fortælle folk der ikke ryger at de ikke er velkommen på tagteressen, ikke at det er tilfældet men det er forkert at formulerer det sådan - samtidig lader det uvidene mennesker hænge i den tro at der er mange som ryger på Karel.....

Jeg savner at de beskriver selve festen, hvad sker der? Hvad møder en når dørene åbnes? Hvad får jeg for de næsten 800 kr udover maden? Hvad med at nævne nogle navne på vinene, øllene og linke til drinkskortet? Hvad med billeder af maden, bordene osv?

Jeg savner information!!

Beskriv hvor fantastisk deres toiletter er (når de er rene vel og mærke for jeg har godt nok også set dem klamme!) Fortæl om de friske blomster, frugten, chipsene og de gratis parfume pift på kvinde toilettet.......

Måske jeg skulle skrive og tilbyde min assistance som tekstforfatter?? Tempting, but no. Dernæst, så står der også at man har kunnet tilmelde sig siden 14 september.......thats a bunch of bull! Tilmeldingen er næsten lige startede - dvs. de lyver også! Hmf!

Måske jeg skulle tage til den her nytårsaften i stedet for? Den Hemmelige Nytårsaften ?

Jeg elsker at være udklædt men liiige nytårsaften vil jeg gerne være super fin i palietter og kjole med fine udskæringer, skæve ærme og brus i skørterne......

Mit evindelige problem er at jeg så gerne ville være i selskab med nogen og at jeg lovede mig selv sidste år at jeg i år, altså i 2010 IKKE ville sidde alene! Karel van Mander er mest appelerende da jeg "kender" stedet og derfor føles det ikke så skræmmende, men jeg er seriøst bange for at løbe ind i Norman, jeg er bange for at han er dér hele aftnen og natten og bare ignorere mig, hvis jeg vidste han var der og at han ville tale til mig, smile til mig og præsenterer mig for hans venner så jeg ikke følte mig som en uvelkommen klods, så ville det ikke gøre noget - problemet opstår først når jeg er der alene og så ser ham og ikke har noget bagland......havde jeg et bagland så var der ingen problem at all........

Jeg ville SÅ gerne complete med Norman inden nytår, ja inden julefrokosten med pigerne d. 18 december, for dér skal vi også derind og sidste år, ja der var han der.........arghhh drop dead man!

Ingen kommentarer: