tirsdag den 14. december 2010

Jeg BRÆKKER Mig!!!

Sidder i skrivende stund i min egen rene stue med en mere end liflig stank af lort, kloak og råddent vand!! Jeg kan simpelhen med alle mine gode manner ikke få min morgenmad klemt ned, lugten sidder i mine sarte næsebor og jeg kan ikke forlige mig med tanken om at dét som lige nu sker på mit badeværelse er noget jeg har leved med længe......................*bræk bræk bræk*

Der har i ejendommen åbenbart været problemer med kloaken og afløbene længe, her hos mig har der kun været problemer med afløbet og jeg har haft det hele skildt ad for et par måneder siden og renset - dét var en nasty omgang og jeg måtte konkluderer at det ikke var mine hår som sad nede i risten siden den kunne blive så stoppet - dén tanke er mere end ULÆKKER!!

Tænk at jeg har taget bad i en supper af andre menneskers døde hudceller og hår..........ja tak for billed i mit eget hoved!!

Nu har ejendommen så bestilt en VVS mand som var meget intersseret i min køkken vask - fuck min køkkenvask, fiks mit badeværelse, jeg forklaret ham at jeg har gjort det rent af flere omgang og ikke forstår at det stadig er stoppet, for jeg fjerner ALTID MINE HÅR fra risten når jeg er færdig med at bade, alt andet er SÅ UMANERLIG ULÆKKERT!!

Men det viser sig så at der er to vandlåse i min vask og jeg kun har renset den ene - VVS manden fortalte at han syntes det var en mærkelig opgang hvor både køkkenvask, toilet og håndvask på badeværelset gik på én og samme faldstamme og at det så oven i købet kunne stoppe..............dernæst så fortalte han mig at her hvor jeg bor er det svageste punkt, fordi der ikke er så meget fald på faldstammen til toilettet hvilket er grunden til at jeg ofte ikke kan trække toiletpapir ud ..............men seriøst, jeg er ikke et sart menneske, eller også så er jeg - bottom line, her STINKER AF LORT OG KLOAK!!

Og jeg har 100% misted alt appetit!! Min mave drejer bogstaveligtalt rundt og rundt...........

Nu er han færdig og gået igen om om ca. én time har jeg vasketid - så vil jeg desinficerer mit badeværelse og specielt mit toilet, jeg SÅ GODT at vvs manden rørte ved både knoppen til at trække op med på toilettet og lyskontakten OG håndtaget med hans fingre som har været nede i kloaken.........seriøst dét er SÅ ULÆKKERT ULÆKKERT ULÆKKERT!!!

Føj føj føj.........tror nok lige der skal gøres hovedrent her i lejligheden igen i dag - her skal bare ikke lugte af lort og dén tanke kombineret med at Mads fra Ministeriet vadet ind med sko på - IT'S ALL A NO GO!!






 
 
Da jeg boede i London var dette en af mine yndlingssange - bare bliv ved med at gå (!) hvis døren er lukket så gå indtil du finder et åbent vindue........that's just what I plan to do!
 
Og så er sangen og musikken lidt ny-country agtig, I love it!

Ingen kommentarer: