onsdag den 15. december 2010

Sikke En Dag!!

Kl. er kun 13.25 og jeg har allerede haft en meget speciel og oplvelsesrig dag!!

Først tog jeg bussen ind til byen, ved busstoppestedet stod der to meget gamle mennesker og ventede på bussen. Inde i bussen er der 6 sæder som er tilegnet ældre og gangebesværet mennesker, de 4 af sæderne var optaget af ældre mennesker men på de to første sæder sad der to teenage tøser på hmmm 16-17 år med skrabet farved hår i en høj hestehale, et tykt lag make-up, høretelefoner i ørene og kæmpe Canadian Goose Jakker, samtidig sejler hele gulvet i vand og sjap fordi det sneer udenfor og dér midt i det hele står de der virkelig gamle mennesker og svejer da bussen starter - jeg kikkede på pigerne og sagde: Undskyld, ville det ikke være passende at rejse jer op og give jeres pladser til de ældre?

Den ene pige kikker på mig og siger: Jeg er syg.......jeg kikker på hende og siger: Det er meget muligt men pladserne er nu engang reserveret til ældre og gangbesværet......pigen, som nu var virkelig sur kikkede på mig med et "drop dead bitch" blik og sagde: Du ved ikke hvad jeg fejler..........
Mig: Nej dét har du ret i at jeg ikke gør, men der er flere sæder oppe bagi hvor du kan sidde.....................Den flabede pige kikker på mig og siger: Så kan de gamle da bare gå derop, jeg var her ligesom først..........

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!! WTF!!!

Jeg var såååååå tæt på at vippe hende en på hoved! Seriøst, hvad fanden sker der for ungdommen i dag? Let røven din dumme finke og giv pladsen til de ældre - der er jo 3 trin op til bagenden og dem kan du nemt forcerer hvorimod ældre som knap kan komme ind i bussen, hvordan skal de klare den når bussen køre og gulvet er glat?

Jeg kikkede bare på hende og sagde: Du er simpelhen så uopdragen, hvor må din mor skamme sig! *Bang* og så gik jeg op og satte mig bagi mens jeg sad og kikkede på de to ældre som holdt fast i tængerne med begge hænder - hun skulle simpelhen have lov til at gå i det her snevejr!

Jeg forstår simpelhen ikke andre mennesker, jeg tænker tit at jeg må være fra en helt anden planet - for opdragelse og dannelse betyder åbenbart ikke ret meget for ret mange mennesker!! Og for mig betyder det måske ikke alt, men rigtig meget - det fortæller en del om dit liv og din personlighed!

Nå, men bagefter var jeg hos min psykoterapeaut, det var sidste gang af de 10 gratis gange hun tilbød mig tilbage i Februar. Jeg kan ikke huske om jeg har fortalt om det, men jeg besluttede jo i december sidste år at jeg ville være mere fokuseret og have mere ro på alting med gården og at jeg når foråret kom i 2010 så ville jeg sælge og starte på en frisk - det blev ikke lige sådan, men jeg nåede at gå tre gange hos hende her psykoterapeauten og betale, men så blev jeg nød til at stoppe da jeg simpelhen ikke havde råd til at forsætte med at gå hos hende, uanset hvor meget lyst jeg så end havde  - liiige inden jeg tog på pilgrimsvandring skrev hun så en mail til mig at hun hvert år gav 10 gratis sessions til en klient mod at de så skrev noget hun kunne bruge på sin hjemmeside og i år ville hun gerne give dem til mig..........jeg har endnu ikke fundet ud af om det var af ren og skær barmhjertighed at hun gjore det eller om det rent faktisk ER noget hun normalt gør.......jeg tænker at det nok var det første!

Men altså, i dag er min sidste gang og vi sad og snakkede om kærester og mænd, jeg fortalte hende om at Norman havde fået en kæreste og om hvor ked af det jeg havde været i en 3-4 dage, men at jeg nu ligesom følte at jeg havde fod på det hele igen selv om jeg godt ved at chancen for at få et "tilbagefald" er store lige fortiden - hun blev ved og ved og ved med at prikke til mig om hvorfor det var at jeg altid var så provokerende over for fyre, hvorfor jeg hele tiden prøvede at diskuterer med dem - jeg forsvarede bravt mig selv og mine holdninger men endte med at sige at det nok var fordi jeg foragetede mænd og at jeg simpelhen ikke stolede på dem.....AV! Den havde jeg ikke lige set komme!

Sagen er den, eller det var det som vi kom frem til, at jeg heller vil forage fyrene så de kasserer mig på den baggrund, altså at de kasserer mig fordi de syntes jeg er mærkelig, strid, sær eller decideret skør, end jeg vil lade dem komme for tæt på mig og udsætte mig selv for at komme i en sårbar situation hvor DE så kan kasserer mig!

Meget kompleks tankegang jeg har, men sagen er den, at tre dage før jeg opdaget at Kunstmaleren havde en anden kæreste som var gravid, der kom han op til mig i min lejlighed i Århus for at hente et eller andet, jeg havde min veninde fra Lithavn på besøg og han trak mig ud i opgangen og pressede mig mod væggen og kysse og krammede mig mens han fortalte mig hvor meget han havde savnet mig i den uge hun havde været på besøg og at jeg skulle ringe SÅ SNART hun var rejst.......jeg var i den syvende himmel og syntes han var noget af det mest fantastiske der fandtes og jeg kan huske at min veninde fra Lithavn sagde at jeg havde fundet guld..........tre dage senere opdager jeg at han havde en anden kæreste og levede et dobbeltliv og mit liv som jeg kendte det var pludselig i frit fald mod en ikke eksisterende afgrund!

Så min ikke altid logisktænktende hjerne tænker at hvis jeg skodder fyrene, sviner dem til og får dem til at hade mig FØR de kan nå at gøre mig blød om hjertet, kan jeg beskytte mig selv mod nogensinde igen at blive såret.......efter Kunstmaleren var jeg en rigtig strid harpe, så mødte jeg Norman og han smeltede lidt af Berliner Muren omkring mit hjerte gennem vores mange lange natlige chats og da jeg så trode at der måske var håb for at ikke alle mænd var røvhuller og at en mand en dag godt kunne elske og holde af mig igen uden at have bagtanker så *BANG* skiftede Norman også holdninger og såret mig dybere end jeg trode muligt.....

Siden da har jeg bygget en Kinesisk Mur rundt omrking Berliner Muren som passer på mit hjerte som er indkapslet i en klump is så tyk som dybden på Adrianner Graven!!!

NOBODY skal ramme mig igen - hvilket jo står i stærkt kontrast til at jeg egentlig gerne vil have en kæreste.......

Og det er nok derfor jeg hader at date så enormt meget, jeg skal sidde der og med vilje gøre mig sårbar for at en fyr vil syntes om mig længe nok til at tage date nr. 2 og date nr. 3 osv.............aller helst ville jeg springe det første ½ til hele år over så jeg kan komme frem til dér hvor vi kender hinanden så godt at der er tillid, stabilitet og ro på, dér hvor jeg begynder at få vished for at jeg ikke bliver forladt igen......

Men sådan fungerere livet jo ikke, jeg SKAL OG MÅ gå igennem de første 6 og 12 måneder uanset om jeg vil eller ej - hvis så frem jeg vil giftes - og når jeg tænker sådan, så vil jeg pludselig ikke giftes særlig meget mere............

På vej hjem ville jeg bytte en bluse der var gået i stykker, jeg får pengene tilbage og ekspedienten spørger om jeg vil have pengene på min konto, det vil jeg gerne - så har jeg jo det mindre i overtræk - men mit kort er spærret og der står at de skal inddrage det............øhhh I think not!

Tænk engang, jeg har lige lavede en aftale med banken hvor flere millioner står på spil og så spærre de mit kort pga. 1722 ,-!!

Jeg må virkelig se at være kreativ igen og få tjent nogle penge - jeg ved bare ikke hvordan! Jeg får først penge fra Mysteryshopping i slutningen af måneden og de skal gå til husleje.........arghhh jeg hader hader at være fattig!!

Så indtil videre - sikke en dag!


Min Frokost - nogle mennesker spiser suppe med kød og melboller........
JEG spiser kød og melboller med suppe - for det er jo helt afgjort bollerne som smager bedst, ikke sandt? :)

Ingen kommentarer: