tirsdag den 7. december 2010

Dagen Før Eksamen...

I dag tog jeg en rask beslutning - jeg hoppet i noget tøj, dullet håret og pakkede alt mit coaching eksamen stuff i en pose og sprang på en bus ind til byen og fra Hovedbanegården gik jeg ned til Tivoli's nye hotel, hvor jeg har hørt at der skulle ligge en Sticks'N'Sushi på toppen med en fantastisk udsigt.........Sticks'N'Sushi er liiiige min yndlings sushi, men det er desværre også hammer dyrt (specielt når man ingen penge har)

Men jeg tænkte på hvad jeg ville gøre hvis jeg havde frit valg på alle hylder, hvis jeg kunne det så ville jeg gå et sted hen jeg ikke kendte og få noget at spise og så læse..........så det gjore jeg - og så lukkede jeg øjene da jeg kørte dankortet igennem og frydet mig over at jeg netop HAR talt med banken inden kortet strøg igennem på 256 kr for sushi og sodavand - men så var jeg også mæt!

Og jeg fik faktsik også læst en del, ikke så meget som jeg burde men meget meget mere end hvis jeg havde siddet her i lejligheden og kukkeluret!
Desværre var stedet mere dunkel end på billederne på hjemmesiden Sticks'N'Sushi med skyview!
 - jeg mener, hvem maler loftet sort med lakeffekt når det er en restaurant som reklamerer med at de serverer mad med sky view? For mig er "sky view" højt, lyst og luftigt og ikke mørkt som deroppe - gulvtæppet var sort, gardinerne var tunge og sorte, stole og borde var eksklusive men sorte osv. Jeg havde valgt samme borde og stole men lyst loft og lyse gardiner og sikkert havde jeg også valgt samme gulvtæppe pga. slitage osv.

Og så var der lidt for høj musik, det syntes jeg ikke høre sig til på en restaurant men det er bare mig. Deres badeværelse var iøvrigt fancy! Og mega smart!

Mega Fancy!! Og Japaner-minimalistisk

Det smarte er, at knappen på siden af vasken, du kan lige skimte den er dér hvor man trækker ud - vanden fra håndvasken genbruges altså når man trækker ud! Dvs. mit håndvaskevand bliver toiletfluss vand til næste bruger.......SMART!!

Et lille klistermærke på spejlet fortæller om genbrugen af vandet - det eneste som IKKE med streg under IKKE er smart på dette toilet er, at når man nu genbruger vandet og toiletsæden ikke bare vipper ned og larmer men lukker langsomt, hvorfor er der så ikke lavede en sensore vandhane?? Når folk tænder for vandet har de pøllebakterier på hænderne, så vasker de dem og få rene hænder men når de så lukker for vandet igen, så får de pøllebakterier på hænderne igen......for slet ikke at tale om dem som ikke vasker hænder og som så låser døren op igen!
I USA var jeg engang på et toilet hvor du åbnede og lukkede døren ved at trykke på en kontakt på vægen, lidt ligesom i DSB togene, og vandhanen var en sensore og det samme var sæben - SMART - nul bakterie and I LIKE!


Så smart toilet men ikke 100% gennemtænkt - men den med vandgenbruget tæller højt!

Udsigten var også rigtig fin, ikke fin som jeg havde håbet og troet men okay, jeg syntes der var for mange ting i vejen for udsynet - tror jeg ville havde foretrukket en etage med glas hele vejen rundt og ikke med glas hist og her - men man kan jo ikke få alt og desuden er det første gang jeg er på en restaurant så højt oppe, så jeg har jo kun amerikanske film at sammenligne med og dér er alting jo overdimensioneret og uden for os almindelige mennesker rækkevidde!

Udsigt mod Christianshavn - kirketårnet til højre er Sankt Annæ Kirke som faktisk lå liiige over for hvor jeg boede før, i verdens koldeste lejlighed!

Ind mod København

Sankt Annæ Kirken tættere på :)

Så flyttede jeg til et mere isoleret bord og fik DSB som nabo

Og en bjælke.....!

Som mørket faldt på kunne jeg pludselig se Føtex på Frederiksberg ved Værnedamsvej - den cykler jeg tit forbi! Jeg kunne næsten se at der stod "Føtex" i neon og se uret og træet på toppen - så sjovt!

Udsigten fra toilettet - ved ikke helt hvor det vender hen......??
MIN sushi!!! Og læg lige mærke til at manden gav mig en COCA COLA i stedet for en Cola light!! Jeg var så træt at jeg slet ikke klaget - syntes coca cola smager som jordslået tøj lugter........pewwwwww! Læg mærke til at spisepindene ligger på sten - jeg syntes stenene ligner dem som ligger mellem skinnerne hos DSB!


MUMS MUMS MUMS & MUMS!!
Mens jeg sad og læste mine coaching ting igennem og prøvede på at forberede mig til eksamen, så faldt jeg over notater som jeg har taget over det sidste ½ år, en af dem var denne her (som stadig er aktuel)

Gården er ikke forsvundet men den er måske ved at være på stabil grund - Jeg har det meget MEGET bedre med Far og Mor LIGE NU men frygter at det til enhver tid kan ændre sig.........og dét er jeg meget ked af men også meget obs på at det ikke skal ske og så er der jo, min Gudfar han lever desværre også bedste velgående og som der står nederst så vil jeg gerne udskift ham med en kærste, det er så heller ikke sket - og hér ville jeg så gerne skrive "endnu" men jeg tror ikke det sker. Overhoved.

Jeg faldt også over nogle andre ting, notater og små skriblerier jeg har laved - en af dem var dette her:

Når du vil have ret (eller bare ved du har ret) så forsøger jeg altid at bevise at jeg har ret, feks. ved at forklare mig eller fysisk bevise det - det skyldes manglede selvværd, fordi jeg ikke tror på at andre kan tro på mig "just the way I am", den gør avs at læse........men det er også rigtigt!

Jeg vil gøre ALT hvad jeg kan for at bevise at jeg taler sandhed! INGEN skal mistænke mig for at lyve!!

En anden ting, det er bare en notat jeg har taget er:

Få øje på det du dømmer!

Dømmer andres adfærd (feks. ting som gør dig vred, irriteret, rasende eller frustret) når dét sker så skal du prøve at opdage en væren der klassificerer den adfærd, hvad er din væren (din måde at være på) i dén situation? Er du egoistisk, hensynsløs, ligeglad eller uansvarlig? (når du du dømmer andre)

Den adfærd du dømmer hos andre, er i bund og grund noget du selv længes efter at gøre/leve ud.......

For at give et eksempel på det jeg lige har skrevet, så gør det MIG rasende, vred og frustreret når Norman ignorer mig, lægger på og undlader at svare på sms'er.........hvis jeg nu skal tro på mine egne notater, så er dét NORMAN GØR noget jeg i bund og grund SELV LÆNGES efter at gøre........dvs. jeg ville gerne selv ignorere folk, lægge på uden at sige pænt farvel og undlade at svare på sms'er.......

Og det er vel til dels korrekt - jeg er tit træt af at svare på alle de mange mange breve jeg får inde på min dating profil, men jeg gør det af pligt - måske burde jeg smide lidt af den søde Deirdre-Ann væk og bare være ligeglad? Men grunden til at jeg ikke gør det er fordi jeg ikke ønsker at være uansvarlig, egoistisk og ligelgad!!

Men den kan også vendes om til noget som gør Norman rasende, vred, frustretet - feks. at jeg ikke "forstår" (hans ord) og derfor kontakter ham for at få completet med ham - måske Norman ville ønske at HAN var ansvarlig nok til at complete med mennesker i hans liv? Måske han også selv har udeforstående med andre mennesker og det irriterer ham at jeg ikke bare som han selv, kan "glemme" og komme videre - men inderst inde så er Norman ikke selv kommet videre.......?

Jeg ved ikke om det er rigtigt, men det er en anderledes måde at tænke på og pludselig er det ikke MIG som er super dum, blond og naiv her - det er faktisk Norman som er dybt egoistisk!

Dernæst så læste jeg også dette:

Coachee skal lære at opfylde sine behov internt (dvs. jeg skal lærere den person jeg coacher, Coachee" at opfylde sine egne behov internet)

Dit job er at få folk til at opfylde deres behov internt. Eksternt vil de aldrig nå til et sted, hvor de er fuldt ud tilfredse i mere end fem minutter.

Hvis folk tjener en million, drømmer de om at tjene en mere, og så vil de have en større bil og så et større hus, så et bedre parforhold osv. Det er aldrig nok, fordi det de i virkeligheden savner er noget internet.

Igen kan jeg bruge den mod mig selv og se at jeg aldrig har defineret helt 100% for mig selv hvad det er jeg egentlig gerne vil i livet og derfor køre jeg rundt - jeg har gjort hvad folk (mine forældre og gudforældre) har valgt og sagt at jeg skal gøre = MEGA DUMT OG UANSVARLIGT!

Men jeg kan også se den fra Norman's side, hvilket er den side det for mig er lettest lige nu at se tingene fra, det får mig til at forstå alting bedre, altså alt det her coaching noget er nemmer at forstå hvis jeg sætter Norman ind i rammen.

Han har aldrig rigtig defineret for sig selv hvad han vil, nu da han har fået firmaet op og køre med gutterne - feks. så siger han at han gerne vil have en familie - men hvad er en familie?

Er en familie en kone som er hjemmegående og so ønsker 3 børn inden for 3 år og som troligt venter med aftensmad hver aften kl. 18 og som er MOR med stor M?

Er en familie en kone som er karriereorinteret og som ikke vil have børn før om 8 år?

Er en familie en kone som har et fleksibelt job som gør at hun kan rejse rundt sammen med ham og et barn som kan tages med på farten?

Er en familie et barn med en kæreste, som måske er lidt for forskellige fra ham selv men det opdages først senere fordi målet ikek var specificeret og så ender han op som dele far?

Jeg mener, hvad er hans mål?

I mange år sagde jeg at jeg bare ville giftes - men nu ved jeg jo at jeg ikke vil giftes for enhver pris og jeg ved at jeg skal huske at sige at jeg vil være lykkelig gift og ikke bare gift! En af mine veninder fik en stærkt handicappet pige og hun siger altid at man skal husk at ønske sig et SUNDT OG RASK barn og ikke "bare" et barn......igen, definerer (også selv om det ikke altid er op til en selv at bestemme udfaldet)

Jeg har også defineret at jeg vil at min kommende mand som jeg skal være lykkelig gift med, skal elske hans job så han altid har noget godt at stå op til, han skal have sunde interesser og mange gode venner - men han skal også være afklaret af tidligere forhold og comittet til at ville OS som par......

Udseenet betyder selvfølgelig også noget, men i bund og grund så vil jeg heller have en grim fattig kæreste som hviler i sig selv og som er skraldemand end jeg vil have en lækker rig kæreste der ikke kan finde ro og som er gift med sit arbejde - og dét er ord jeg mener af hele mit hjerte!

Specielt fordi jeg herinde kan skrive hvad jeg vil, bloggen er min - og dernæst fordi jeg har haft både en rig og en fattig kæreste, jeg har haft en lækker og en hmm meget mindre pæn kæreste (han var dog ypperlig lækker i mine øjne de 4½ år vi var kærester, i dag kan jeg godt se at han hmm ikke stod hverken forrest eller i midten af køen da Gud uddelte udseende!!)

Men altså - ja øhhh hvor kom jeg til? Jeg fik læst en masse og øvet mig i en masse ting, som jeg om lidt vil øve mig i igen og så se om det har hængt ved og dermed om der er håb om at det også hænger ved til i morgen.......!

Køre på cola light drop lige nu.....eller okay ikke ligefrem et drop men næsten!!

Har lige fået en email fra Linkeid om at jeg har en pending "friends" request fra Troels Bonde om at han vil være "venner" med mig - seriøst, jeg springer heller i havet fra kanten af et hangarskib og svømmer i land end jeg vil have noget med ham at gøre igen! Han er altid så høflig og sød og hjælpsom og charmerende i starten men så bliver han så "bossy" og vil bestemme alting - INGEN, jeg pointerer lige igen, INGEN skal bestemme over mit liv igen! No more, enough is enough!!

Desuden er han bare endnu en desperat 38 årig spasser (ligesom Kunstmaleren) som har indset at livet ikke var grønnere på den anden side, at Deirdre-Ann faktisk var en rigtig sød pige, en kærlig kæreste og en god mor-kandidat, anyway toooooo late!!

Jeg har også fået sms'er fra ham Troels fra Karel Van Mander - han vil stadig gerne tag mig på en "ub middag" da jeg spurgte hvad en "ub middag var" så skrev han at det var en "middag uden beregning" øhhh som i at du fikser en anden mands bil uden beregning (manden er bilsælger) jeg er fandeme fiseme ikke en bil! Og jeg kan stadig, alting til trods, betale for min egen mad og specielt kan jeg betale for min egen mad når en mand foreslår mig at "ub middag!!"

Mænd er altså TOP mærkelige og folk som siger det modsatte bliver så liiiiige nød til at komme med beviser på deres påstand!!

Men nogle mænd er også søde, sjove og opfindsomme og dybt dybt romantiske - også selv om pigen går i en herre grim trist og kedelig herre agtig jakke........øhhhhhh hvad taler jeg om?

En pige jeg gik i Folkeskolen med (på en af de utallige skoler jeg har gået på) har netop oplevede dette i dag!! (er kun "lidt" misundelig eller øhhh NOT er meget misundelig!!)

Frieri for åben skærm! :-)

Jeg behøver ikke at blive friet til på åben skærm, jeg vil bare gerne fries til generelt.........men *suk* hvor romantisk.........jeg tror jeg ville begynde at græde.....

Nå ikke mere tuden over at jeg ikke er blevet friet til siden jeg var 17 år (hvor en cubansk dreng ved navn Carlos friet til mig i skovene omkring New Braunfels i Texas mens han var ved at hive mine shorts af, han blev frygtelig skuffet da han opdaget at jeg havde badedragt på!!) og at Norman har fået sig en plastik-fantastisk-kæreste på ca. 23½ år - jeg må heller læse hvis jeg vil bestå eksamen!!





(Kl. 22.19)

ARghhhh død og fucking-pine!!

I går da jeg ringede til Norman var klokken 20.34 og nu da jeg logger ind på min dating.dk profil (ja ja jeg VED godt jeg burde læse.....) så kan jeg se at han, Norman har set på min dating.dk profil i går d. 6 december kl. 19.13........

NU tror Norman nok at JEG har ringet til ham i går fordi jeg har set at han har været inde på min profil........hvilket er NOT the truth.......kan du se hvad jeg mener med at jeg altid skal bevise sandheden??

Jeg ringede til ham fordi jeg så gerne vil complete med ham - fuck dating.dk, I don't care - har endda overvejet at slette min profil, gider ikke date, gider ikke mænd - jeg vil bare gerne há lukket døren til Norman pænt og ordentligt så jeg kan komme videre......

ARghhh just my luck at det er sådan nu.........hmmm ohh well jeg kan jo ikke turn back time og kunne jeg, så stod der større ting end et opkald på "ændrings listen" - men stadigvæk og alligevel, drøn irriterende!!

Ingen kommentarer: