onsdag den 20. oktober 2010

Retshjælpdækning - YES SIR!

SÅ skete der ENDELIG noget positivt i mit liv!!!

Nykredit Forsikring, det nederdrægtige forsikringsselskab, måtte bøje sig i støvet for deres egne fejl og give mig retshjælpdækning op til 100.000 kr!!

Jeg har dog en selvrisiko på 10% min. 4000 kr, men min advokat som i fremtiden vil være en del af min aftenbøn (så frem jeg beder en) mener at jeg kan få fri process, dels fordi det mener han og dels fordi jeg ikke er momsregistreret - jeg er ligeglad med hvordan det hænger sammen, bare jeg ikke skal af med alt for mange penge for at få hæftet en dom på ryggen af den klamme kattedame!!

Jeg ved godt at jeg aldrig ser skyggen af penge fra hende og at jeg aldrig vil få en erstatning selv om hun helt sikkert vil blive dømt til at skulle betale fuld erstatning for at smadre mit stuehus, men dét har jeg forliget mig med - det eneste jeg ønsker lige nu på dén front er at hun og hendes alkoholiserede mand får en dom så de bliver stoppet i at ødelægge andres huse - tre før mig, fire i alt - det er mange huse og hjem og familier at ødelægge mens samfundet holder hånden over dem.........!!

Jeg ville sådan ønske at nogen før mig havde kæmpede lige så hårdt som jeg har, for at stoppe hende, så var jeg aldrig havnet i denne her situation - men at være bagklog hjælper ingen og at jeg dagdrømme om andre tider hjælper hverken mig selv eller andre, så det bedste jeg kan gøre er at se fremad og tænke at den som kan gøre noget, bør gøre noget - og den person er mig, og dérfor bør jeg køre linen fuldt ud og det gør jeg.

Gud, min opdragelse og min egen høje morale forbyder mig at se gennem fingre på at mennesker bare gør som de finder bedst uden hensynstagende til loven og andre mennesker!!

Men SKØNT SKØNT SKØNT SKØNT OG ATTER SKØNT at jeg nu kan få retshjælpdækning - hvilket også bare manglede nu da jeg har betalt for to forsikringer i så mange år OG at de har hævede min præmie uden at udebtale forsikringen........fusker forsikringselskab!!

Når alt det her er ovre, så skal jeg aldrig mere have Nykredit som forsikringsselskab..........magen til dårlig behandling har jeg sjældent fået!

I nat drømte jeg også rigtig dårlige drømme og de bliver sikkert ikke bedre nu i nat, da jeg netop for første gang har set filmen "Drageløberen" - puha hvor en barsk film, heldigvis så jeg den med min far!

I nat havde jeg også de vildeste menstruationssmerter, tænker at det må være sådan at føde.......dem som har prøvede at føde mener sikkert at menstruations smerter er en walk in the park, men bare tanken om at veer kan være værre end menstruations smerter, får mine æggestokke til at kravle baglæns op i skulderbladene og gå i hi igen, menstruation eller ej, jeg har stadig ikke lyst til børn!!!

Ingen kommentarer: