tirsdag den 16. august 2011

De 1000 Oplevelsers Weekend...!

Sidder i sengen i mine forældres gamle soveværelse, her overnatter jeg denne gang jeg er hjemme fordi min yngste lillebror som blev 18 år i går, har 6 overnattende venner fra kostskoletiden på besøg og derfor var mine forældres, ellers ret store hus pludselig en smule crowded.

Dels fordi der jo også skulle være plads til mine forældre og små brødre men også fordi min storebror Norman er hjemme fra Østrig med hans østrigske kone - som så her til aften smed en bombe af dimentioner, de skal have et barn til marts!! Nærmere betegnet 16. Marts 2012!!

Er det ikke HELT VIDUNDERLIG?? Endnu en baby til vores store skønne familie, endnu en lille Roberts - århhhh my god I love kids!!

Sagen er den at min ældste storebror Norman ikke er kendt for at være suuuuuuper børnevenlig og jeg har tit i min indre tænkt at det måske ville være bedst for dem hvis de ikke fik børn, men altså nu er der jo en lille fister på vej og dét er jo bare helt helt HELT fantastisk!!!

Det sjove er at mine små brødre allerede har fortalt mig at de syntes at vores brors kone havde fået "store kasser" da de var på ferie i Italien, dér hvor jeg blev hjemme og arbejdet på gården - jeg sagde at det jo da kun var dejligt da hun egentlig ikke har særlig store bryster i forvejen, men altså - det er jo så fordi hun er lidt over 3 mdr. gravid......!!

Jeg kan dog - med hånden på hjertet - ikke liiige se min bror være far.......sidst vi alle var samlet vågnede min 5 årig nevø mega tidligt og min bror Norman tog ham så med ned i køkkenet - i Østrig og gav ham et glas mælk og en portion yougurt, men han kunne ikke lide mælken og yougurten og måtte derfor ikke forlade bordet, altså min bror Norman ville at min 5 årig nevø skulle  bliv sittende ved bordet til han var færdig med at spise.......
Men dels så spiser min nevø på 5 år aldrig rigtig morgenmad, han er først sulten omkring kl. 9, det er bare noget jeg ved fordi jeg har passet ham så tit, dernæst så smager mælkeprodukter også ofte forskelligt i de forskellige lande.

Så jeg kan se mange grunde til at en 5 årig ikke vil spise morgenmaden som min bror serveret - og dernæst så syntes JEG ikke at det er op til onklen at opdrage på barnet, måden min bror gør det på gør jo bare at min nevø bliver bange for ham og ikke vil være i nærheden af ham - tvang er ALDRIG acceptabelt eller brugbart eller godt.

Jeg siger ikke at min bror Norman gør det af en ondt hjerte for dét gør han bestemt ikke, men det er sådan han ofte er, lidt for bossy og "jeg bestemmer, jeg ved bedst" agtig - and I do NOT like!

Så jeg håber at han bliver SÅÅÅÅÅ megt anderledes når han får et barn selv, men jeg må sige at jeg nok tvivler indtil jeg har set det modsatte - men uanset hvad, så har lille fister inde i min Svigerindes mave en total alieret her hos mig - Faster will always be there!!!

(Kan høre den igen vortende Farfar snorke som ET LOKOMOTIV inde i det andet soveværelse........christ altså!!!)

Nå men bortset fra "dét" så har jeg haft en meget oplevelsesrig weekend som jeg nu vil fortælle om - puha, nogle gange er mit liv helt til at blive forpustet over!

Fredag havde jeg lig nul eller måske endda minus lig nul lyst til at tage til Fredagsbarn hos min coaching buddy, det plejer altid at være såååååå sjovt men fordi ham amerikaneren ville være der så havde jeg slet ikke lyst men der er bare så mange festlige mennesker til de der fredagsbare - så jeg var sådan arghhhhhhh

Plus at jeg fra om torsdagen var ved at blive en smule syg fordi jeg havde vandret så meget i regnvejr - så jeg endte med at købe (!) en sandwich og sætte mig ned til Skuespillerhuset hvor jeg sad og nød lyden af vandet og solens sidste sommerstråler



På vej hjem igen fra havnen gik jeg (igen igen) forbi den restaurant jeg aller aller aller ALLLLLLLLLER helst vil spise på i hele verden, er den ikke en sjov og anderledes udsmykning af facaden de har! Jeg tror maden på Zeleste smager SÅ eminent godt! Århhh hvem der bare havde råd!

Mange - kunstige går jeg ud fra, lobsters hængende ned af vægen, kan pludselig ikke huske hvad lobster hedder på dansk......bum bum.......er det hummer??
The European Landowners Organization - da jeg læste skiltet blev jeg et øjeblik helt stolt og så en smule vemodig, skiltet gør jo at jeg egentlig er en del af dette globale netværk af folk som ejer land og faktisk en anselig mængde taget min alder og gårdens størrelse i betragtning men jeg blev også en smule vemodig da jeg kom til at tænke på at jeg måske så en dag sælger - og hvad så, så har jeg ikke mere kontrol over mine jorde...........mærkelig mærkelig følelse!! Og tanke ikke mindst!

I dag er det mandag d. 15. August - var simpelhen for træt til at skrive færdig i går aftes, plus at jeg "kom til" at sidde og se en gammel film med Goldie Hawn, Kate Hudson my favorite actres's mor og så løb tiden fra mig...
Sådan dræber man ventetiden hos Mor og Far....

Lige nu sidder jeg og venter på at jeg kan få lov til at låne en bil af min families store bilpark, hvor er det mega irriterende at der er så mange biler og jeg ikke kan låne en.......Far alene har to, hvis man ikke tæller han "samleobjekter" med, Mor har en, begge de små har en og så har jeg en og min bror fra Østrig har en med op - men min er nede hos mekanikeren og jeg kan ikke hente den før jeg har penge med til at betale ham, så min plan var og har været hele weekenden at jeg skulle køre min yngste lillebror i skole i dag i hans nye bil som han jo ikke har kørekort til endnu, så ville jeg tage bilen og køre i banken og hæve pengene, som står på min opsparings konto og derfor skal jeg ind i banken og hæve dem og ikke via automaten.

Men så kommer min storebror Norman hjem fra Østrig i går og starter med at sige at han skal bruge vores yngste lillebrors bil hele dagen i dag, fordi hans egen bil skal ha laved et udstødningsrør og han vil ikke være foruden en bil..................okayyyyyy så ja da kom du bare og haps den bil jeg allerede lavede aftale om at låne i Lørdags!!

Så nu sidder jeg på bøhhhh landet i Jylland uden en bil og her kl. 11 skal jeg til tandlæge i en anden bøhhhhhlands by - og klokken er nu 10.22 og jeg har stadig ingen bil til min rådighed......arghhh my God det irriterer mig!!

Og så viser det sig at min storebror Norman vælger at sove længe så han skal slet ikke bruge bilen fra morgenstunden af, ligesom jeg skulle - men fordi han er sådan lidt som en tikkende bombe til tider, så turde jeg ikke tage bilen i morges og køre min lillebror i skole, så han kørte med vores fætter.......jeg kunne så meget ha været inde i byen, hæve penge og tilbage igen, op på cyklen ned til mekanikeren, betale, cyklen ind bag i bilen og wuup wuup så kunne jeg ha haft bil igen - alt det kunne jeg ha nået 4 gange med det tempo han har haft på her til morgen!!
Schyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hvad var det?? Kan du høre det?? Lyt engang...............................................................aiii men er det ikke Copenhagen Calling!!!

I'm SO going home tomorrow!!!

Men det jeg kom fra var jo min weekend.....og jeg endte med fredag at tage til fredagsbar hos min coaching buddie og det var som altid rigtig sjovt men jeg holdt mig pænt meget tilbage mht. alkohol da jeg for det første ikke ville sløre mine egne sanser og dernæst så skulle jeg rocker tidligt op for at flyve hjem til Jylland for at fejre min lillebrors fødselsdag.

Ham amerikaneren var der også, så jeg havde på forhånd allieret mig med Lita og inviteret hende med til fredagsbaren, desværre var hun semi kæreste kedelig og kom først kl. 21.30 - og festen startede kl. 15, men da Lita kom sagde hun (bagefter altså) at hun selv uden at vide hvad der var galt godt kunne mærke at der var noget galt mellem the dude og mig, for som hun sagde så kunne hun mærke at jeg var isnende afvisende, hvilket jeg ellers aldrig er og dernæst så gik han en stor bue udenom mig hele aftnen, han hilste ikke og når han kom for tæt på mig så gik jeg den modsatte vej, satte mig om på den anden side af bordet eller på anden måde flyttede mig fysisk væk fra ham.....

Fredagsbaren

Nasty klump kød som alle undtagen mig spiste lystigt af!!
Pwadddder!

Nu er Lita en utrolig god menneskekender, altså virkelig sådan en man tænker wowwwwww men alligevel så tænker jeg på om ingen af de andre kunne mærke noget, specielt min coaching buddy - kunne hun slet ikke fornemme at hendes veninde gøs ved tanken om hendes "kærestes" nærværd??

Da de andre ville videre i byen foreslog de pludselig og ud af det blå at de ville på Karel Van Mander - jeg ved ikke hvad det er men efter at jeg er flyttet så tæt på som jeg er, så vil jeg slet slet ikke derind mere og dernæst så ønsker jeg ikke at se Norman med plastik fantastisk frillen, hvilket der jo ville være en risiko for hvis jeg tog derind - jeg tænker at han ikke går i byen uden hende hvis han er i Danmark, så hænger de nok sammen som ærtehalm - og jeg skal bare ikke på nogen måde sætte mig selv i en situation hvor jeg kan blive såret eller ked af det eller endnu værre, ydmyget af Norman.

Så jeg skyndte mig at takke nej tak til tilbudet og sprang ud af døren med Lita der ikke gider diskoer og så var jeg hjemme før de andre overhoved nåede at komme ud af døren, jeg vidste bare at hvis vi skulle følges ad ville de alle presse mig til at komme med ind i stedet for at gå hjem, så no way!

Da jeg kom hjem skulle jeg til at pakke, mit tidligere på dagen så ugidelige sind havde gjort at jeg ikke havde fået pakket - at pakke en kuffert med alkohol i blodet kan ikke anbefales, i hvertfald ikke når man hedder Deirdre-Ann for OMG hvor har jeg pakket mystisk!

Masser af undertøj, tre par bukser, én bluse, én t-shirt og nich weider.........øhhhhhhhh?? Og nu når vejret er så mega koldt og regnfyldt så fryser jeg pænt meget, tror det er ved at være undertrøje tid for mit vedkommen, jeg ELSKER og SAVNER mine undertrøjer!

Lørdag var jeg så liiige ved at komme forsent til mit fly og nej det var ikke fordi jeg sov over mig!! Jeg skulle flyve 8.15 og var oppe kl. 06.00 efter kun ca. 4½ times søvn, sov med make-uppen på så dér sparet jeg tid (!) selv om det er nasty nok at sove med makeup på, i tøjet og afsted, men så var der noget galt med metroen, så da jeg endelig kom til Lufthavnen var klokken 07,38 og bussen til Terminal 1 køre kun hvert kvarter, så vente vente og så kom den endelig, 4 minutter forsinket - ind i bussen, trippe trippe trippe kom nu kom nu kør kør - fremme ved Terminal 1 kl. 07.55, ind blot for at opdage at jeg har glemt at tjekke ind hjemmefra, afleverer kufferten, så bag en flok meget MEGET uhyggelig meget langsomme kvinder i security og , endelig kl. 08.07 kunne jeg springe gennem secureity og LØØØBE  med alt mit tam tam fra tasken som var blevet hevet op i favnen afsted mod gate 31 - security manden syntes det var en meeeget mystisk æske jeg havde i tasken, det var så bare en pakke med tyller til at lave kager med, ville ha laved flødeboller til min lillebrors fødselsdag men det blev ikke til noget...men altså security fyren syntes den så mærkelig ud på og hev alt ud af min taske - og samtidig bibbet mit hårspænde da jeg gik gennem sikkerhedstjekket - så det var en pænt forpusted Deirdre-Ann der smed sig i det først og bedste sæde i flyet til Jylland - puha da!

Og så havde jeg også - oven i - en smule kvalme efter gårsdagens ølindtag!

Da jeg ankom til Århus, 11 minutter før tid duftede der helt fantastisk da jeg gik ud af flyet, jeg tænkte et øjeblik på hvad det var for en duft for jeg kunne mærke at den trikket min hjerne - og pludselig så vidst jeg det, det var duften af høst!!

Køligt klart vejr og duften af høst - århhhh hvor en hel fantastisk duft! Det er så meget et godt barndomsminde og en duft jeg kender alt for godt og nu da jeg blev mindet om duften, så er det også en duft jeg savner - en duft af land og frihed og glade minder, glemte minder men stadig glade minder.

Og så kom jeg til at tænke på om mine egne børn mon en dag får lov og mulighed for at vokse op i sådanne omgivelser og med sådanne minder? Jeg ved det ikke, for det at vokse op på landet er, for mig - også en meget ensom tid når man som barn er über social anlagt og gerne vil lege hele dagen lang, så selv om der er en million gode minder ved det, så er det også ensomme minder og vil man det for sit barn? Nej!

Kan man leve på landet og skabe glade minder uden at ens barn bliver ensomt?

Da jeg kom hjem til mine forældre fik jeg lynende travlt for kl. 11 kom hele familien til brunch og ja, alle sov i huset - så i gang med at dække bord og gøre wc'erne rene.....

Fødselsdags brunch bord
Brunch bord

Fødselsdagsgaven fra Far og Mor - en "begynder bil" som Far siger

Da hele familien var gået kom drengene fra min brors kostskole, 6 stk. - og så måtte jeg i gang  med at lægge sengetøj på 6 forskellige dyner og puder, støvsuge og finde håndklæder frem - mor ordnede alt i køkkenet og min søster som havde ferie i sidste uge var som sunket i jorden.......grrrr......om aftnen spiste drengene alene i drivhuset som mine forældre jo har laved om til en havestue - og jeg sørgede for at der var nok af alt lige fra isdessert, til øl, sprut, sterinlys, varme osv.
Jeg elsker at hygge om folk og jeg elsker at varte folk op :)

Omkring kl. 21 kørte jeg op til min søster, efter at jeg havde tanket mine forælres Chrysler Grand Voyager op med benzin så den var klar til at køre alle drengene ind til byen. Der sad jeg og så tv indtil jeg kørte min lillebrors fødselsdagsfest ind til byen.

Da jeg kom hjem var klokken ca. 01.00 og jeg nåede lige at få ca. 2½ times søvn før de ringede at de gerne ville hjem igen, så afsted og hente og så tilbage igen - klokken var 05.30 før jeg kom i seng og så blev jeg vækket af min far der, som altid stod op kl. 06.00 for at arbejde...........en fucking søndag!

Arghh min krop skriger simpelhen skriger hysterisk efter søvn, har bare slet ikke sovet siden torsdag!!

Lørdag mysteryshoppet jeg også i Magasin i Århus, da jeg kom gående midt på strøget hør jeg den mest vidunderlig musik som kom fra dem her

Lidt nørded at elske sådan gammeldags musik men det lød SÅ godt!!

Søværnets Tambukorps som var i byen i anledning af at George Stage (krigsskib) lå i havnen - GODT at det ikke var Olfert Fischer, så var jeg stukket right back til København i en forfærdelig fart! For det er jo det skib Sømanden arbejder på og jeg befinder mig IKKE i samme by som ham med vilje!!!
Men HELT FANTASTISK musk på en solskins dag........


Klokken er nu 23.45 mandag aften og jeg har stadig ikke fået skrevet om min fantastiske weekend, jeg bliver forstyrret hele tiden og er ikke intersseret i at nogen i min familie skal vide at jeg har en blog så jeg skal også liiige tænke mig om hvor jeg åbner computeren og ikke mindst hvor jeg efterlader den!!

Her til aften var jeg ude på gården igen, det har styrt regnet hele dagen så mine aktiviteret har været begrænset derude, men jeg fik hakket hele gårdspladsen med et hakjern for ukrudt og så kom far ud med plæneklipperen og slog alt græsset - jeg må ikke længere låne græsslåmaskinen fordi jeg sprang en kilrem sidst jeg brugte den..........I don't get it, jeg kørte jo ikke med bladet i bund og jeg kørte ikke på hverken sten eller rødder eller noget, den sprang bare mens jeg kørte ligeud og nu må jeg ikke låne plæneklipperen mere fordi Far siger at jeg ikke er kompetent nok til at bruge den - men min nevø på 5 år må gerne køre på den........hmmmm!!

Nå men det gider jeg ikke bruge mere engergi på at tænke over, bottom line græsset er nyslået og alting ser så fint ud derude, skal lige ud og feje lidt hist og her i morgen og så er der ikke mere jeg kan gøre - fra i morgen af er resten i hænderne på Syns og Skøns mændene udpeget af dommeren.......

Jeg kan ikke se at det kan gå galt, men som den snusfornuftige 6'er jeg er ifølge Ennegrammet så er jeg jo altid liiiidt skeptis........

Men altså, tilbage til min weekend........

Søndag besøgte jeg min Gudfar, han var sur fra det øjeblik jeg kom til jeg gik igen - så jeg lovede mig selv at der skal gå en rum tid før jeg vil besøge ham igen, nu har jeg trods alt besøgt ham 3 gange siden 1. juli og det er efter min egen indre lidt onde opfattelse 3 gange for meget - han er forfærdelig og jeg gør det KUN fordi jeg er sådan en person som til daglig glemmer at folk har været onde ved mig og så får jeg ondt af dem......

Jeg glemmer hvordan han har behandlet mig og syntes det er synd han sidder så meget alene......

Jeg glemmer hvad mine tidigerer lejer har gjort ved mig og min gård og så syntes jeg faktisk det er lidt synd at de skal i retten og kan risikerer at få en dom.....

Jeg glemmer at Norman ofte har været modbydelig led overfor mig og det må jeg minde mig selv om når jeg igen tænker pæne tanker om ham......

Jeg glemmer at Kunstmaleren har bollet udenom og være ondskabsfuld mod mig når han ringer, burde ikke tage telefonen men jeg glemmer alt det dårlige og husker kun det gode og så smiler jeg og siger "Hej"......  

Men nu er det altså slut, i hvertfald for min Gudfars vedkommen, jeg skal ikke mere være sød ved ham, ikke liiiige med det samme that is!

Forresten, se hvad jeg fandt på gården eller så på gården her til aften da jeg fejet rundt om laderne...... :)

En lille bitte frø som gemte sig mellem to muresten hvor fugen var røget ud, prøv at se hvordan "hånden" nærmest går i ét med murværket, den så SÅ sød ud at jeg næsten fik lyst til at røre ved den men da jeg ikke kan huske om frøer er giftige eller ej tænkte jeg at det ligesom ikke var chancen værd.......

Og så blev mikro frøen bange og prøvede at klemme sig helt helt ind mellem stenene.....

 
I nat er det fuldmåne.......mon det betyder held for mig i morgen??
Men puha altså hvor er jeg træt nu - har knap fået noget søvn i den weekend der er gået - at sove her i dette værelse hos mine forældre - hvilket er første gang jeg gør - er helt forfærdelig, alle går igennem for at komme på wc om natten og om morgen........arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Så nu skal jeg bare sove og glæde mig til i morgen hvor jeg bare VED at Hr. Gud er med på min side ikk!

Ingen kommentarer: