fredag den 5. august 2011

Mit FANTASTISKE Liv!

I dag efter min tur på Holmen mødtes jeg med min coaching buddy som havde rystede den mærkelige fotograf fra New York af sig i et par timer og sammen gik vi rundt og shoppede, dvs. hun shoppede jeg osede bare - hvilket er helt fint - da jeg gik rundt og kikkede kunne jeg ikke komme i tanke om én eneste ting jeg bare ikke kunne leve uden!

Jeg har jo alt og mit helbred har aldrig svigted mig - I'm strong!

Jeg har netop strøget min grønne silkekjole og hængt den på en bøjle så den er klar til moduge fest i morgen, jeg bliver helt uden skyggen af tvivl lige så fin i tøjet som alle de andre designer dåser i deres hammer dyre tøj, min kjole var også dyr, syntes jeg - 899 kr fra Vero Modas nye mærke "Very", den er såååååå fin! Og efter at jeg har tabt mig sidder den endnu mere som støbt til min krop - ohhhhhhhh yes!

Jeg mangler bare lige at klarlægge hvilken sko jeg skal have på - jeg har to par som jeg går rigtig godt i, altså sko som jeg både kan gå normalt i og som jeg kan danse i - begge dele er lige vigtigt for mig. Jeg ved at der hver modeuge kommer piger styltende som om de har skidt lort i bukserne fordi de skal have nogle dyre sko på som de ikke kan gå i - men jeg kan gå i alle slags høje hæle og med min korte højde så er der aldrig nogen sko som vil få mig til at ligne en fyrtårn!

Så - lidt skohjælp tak!


Se bort fra rodet i baggrunden (mangler jo et skab og har vandskade i kælderen) hvilken sko er finest til en græsgrøn silkekjole?

Råhvid laksko - sååååå fin

Sort enkel stillet fra Ann Klein New York, købt i Texas for hmmm 9 år siden måske?

Dem her?

Eller dem her?
Ellers er alting klart - neglene skal laves i morgen og håret er også bestemt, det skal sættes op, ørenringene er også bestemt - ja alting er bare klart og det er netop sådan jeg kan lidet det!

Samtidig har jeg fået støvsuget og vasket gulvet (på knæ) og gjort badeværelset hermetisk rent efter at de klamme håndværkere havde oversvinet det til - nu mangler jeg bare opvasken så er alting rent i min lejlighed - jeg har endda kvalt min strygebunke!

Kæmpe strygebunke!!

Nystrøget sengetøj uhmmmmmmmmmmmmmm
Jeg mangler virkelig ingenting - hvor er jeg glad inden i!! :)

I morgen skal jeg mødes med Lita og Sofie i Roskilde kl. 09.00 og så skal vi på loppemarkeder! Ohhhh I love it! Og så modeugefest i morgen aften......nice nice

I dag mens jeg gik rundt i København så jeg mange skønne ting, ting som gør at jeg holder så meget af denne her by som aldrig rigtig sover - her er altid noget at se på, noget at lytte til og noget at smile af, jeg skal bare huske at gå derud i stedet for at sidde her og gemme mig væk......

Et skønt skib med Marmorkirken og Amalienborg i baggrunden

Københavns første Bjergningstjeneste lå til huse her - er det ikke en fin statue? Jeg har aldrig set den før og jeg har ellers tit gået den vej og da jeg læste skiltet tænkte jeg "Ja Selvfølgelig" hvad ellers sætter man op som reklameskilt i 1800'tallet for et firma der dykker?? En kæmpe hjelm! :)

Kronprinsensgade dækket af græs........AMAZING!!

Jeg bliver liiige nød til at spørge om der er nogen som ved nøjagtig HVOR skønt det er at kunne gå på sit gulv i lejligheden uden at træde mærkelige klamme udefinerbare ting op under fødderne?
I LOOOOOOOOOOOOVE IT!! Her er så rent og fint og her dufter af renlighed......

Og nu vil jeg gå ind og lege med Hr. Kølig..............*pift pift*..........og glæde mig over at jeg skal så meget i morgen!

1 kommentar:

Jannie sagde ...

Helt klart de hvide, mest modeugeagtige ;O)
Er selv lige kommet hjem fra KBH, efter et par dage i modeugenstegn, I LOVE IT:::