søndag den 28. august 2011

Helt Færdig

Jeg er bare SÅ træt - øl er godt, mange øl er meget godt men uha hvor bliver jeg træt, virkelig trææææææt!

I går var jeg først på Cafe med Maiken, vi droppede gåturen i Kongens Have da det ligesom stod ned med regnvejr - vi tog på vores stam sted nede i Strædet og fik et skønt bord udenfor ved en varmelampe i ly for regnen, hvilket var pænt heldigt for det buldret og braget helt exceptionelt - GODT at jeg ikke var alene!!

Det var som altid super hyggeligt at mødes med Maiken, vi snakkede Camino snak og jeg fik afleveret bogen som jeg havde brugt på min tur og lånt af hende. Vi snakkede også om konflikter og om hvordan man kommer videre i en konflikt med feks. venner som den jeg ahr med min coaching buddy og den som Maiken har med hendes kusine som i mine øre lyder som en total snæversynet person, men det er bare altid dejligt at snakke med folk som kan sætte sig ind i hvordan man har det.

Forstået på den måde at Maiken ikke sidder og giver mig ret i alt og klapper mig på skulderen, for det gør hun langt fra, vi snakker bare om hvordan man kommer videre i en given situation og så diskuterer vi det and I love it - åhhhhhhhh hvor jeg dog elsker at sidde og få sparring og indput, det er som om jeg bliver pumpet med steoider under sådanne samtaler, jeg føler mig som en friskere person da jeg gik derfra, som Supermule fra Anders And bladene når han har spist sine jordnødder! :)

Bagefter måtte jeg småløbe hjem og hente gaverne til Sofie og hendes kæreste og så afsted til Enghavevej hvor jeg skulle vente på at blive hented så jeg kunne køre med nogle andre som også skulle til indflytterfest, skønt at jeg ikke behøvede at køre selv, så kunne jeg jo drikke - jeg gav 100 kr i kørepenge for turen derud og hjem igen, det gjore avs i min pung at hive dem op men det er mest fair selv om det så gjore at jeg nu har de 100 kr mindre i min i forvejen slukne pung.

Dem jeg skulle køre med var meget flinke, men hvad jeg ikke lige vidste var at den ene af fyrene som var i bilen, ham som kørte var en fyr jeg har flirtet ret så kraftigt med for hmmm 1½ år siden, han er SÅ fucking fræk men ikke særlig høj, dvs. han er mindre end mig, ikke meget men et par centimeter men dét er altså også meget når man er fyr og jeg kun er 159!! Men fræk ohhhh my god dét er han!

Han sad og kikkede på mig i bakspejlet og jeg prøvede ihærdigt ikke at kikke igen, jeg kunne se hans arme og hans nakke og havde sådan en lyst til at røre ved hans hår men jeg var selvfølgelig klog nok til ikke at gøre noget.....dooooooooooo!

Hans ven som var med i bilen er fra Tyskland og er nok noget nær den mindst intelligente person jeg LÆNGE har mødt! Hele aftnen sad han og fyret den ene total dårlige - og dybt uacceptabel joke af efter den anden om jøder, jeg kunne ikke lure om han rent faktisk mente det han sagde, det tror jeg lidt at han gjore men at han prøvede at kamuflerer det som en slags joke - men jeg har ham stærkt STÆRKT under mistanke for at være nazist eller at have stærke racistiske og anti-semitistiske holdninger - og da store dele af min familie kæmpede som frihedskæmpere under 2. Verdenskrig og efterfølgende sad med i Det Danske Frihedsråd og Ayal og mange andre af mine venner og familiemedlemmer er jøder så finder jeg sådanne udtalelser ekstra krænkende.

Bla. var hans yndlingsjoke denne her "Hvad er forskellen mellem en pizza og en jøde? Jøden skriger når han skal ind i ovnen............." Manden var selv flad af grin over joken! I'm not even kidding, hvad jeg haft min egen bil med så havde jeg rejst mig og forladt selskabet! Det er helt uacceptabelt i min verden at tale sådan!! Hvad fanden bilder idioten sig ind, fis hjem til Tyskland hvis du skal være et ubehageligt menneske!!

Ingen andre i selskabet syntes at være påvirket af hans talemåde og det var som om jo mere vred jeg så ud jo sjovere syntes han det var......

Nå men noget andet sjovt, ham der den lille fyr som jeg syntes var noget så hot, han satte sig overfor mig ved bordet og flere gange ramte hans ben mine, jeg mener come on SÅ lange er hans ben jo ikke, så det i sig selv var lidt af en præstation og hver gang kikket han forlegent på mig, da vi skulle til at køre kom han op til mig og lagde hoved ind over min skulder (bagfra) og spurgte: Vil du med til København? OMG han duftede jo helt ubeskrivelig godt......jeg kunne ha hapset ham liiige dér!

Da vi kom hev han et kamera op af lommen, dét imponeret mig ret meget for det plejer altid at være mig som er Frk. Blitz og som tager billeder af alt - men nu var der pludselig en anden som knipset løs og han startede med at stå med kameraet rettet mod mig mens jeg tog mine sko af og så knipset han løs mens han egentlig stod med ryggen til mig - giver det mening? Han lod som om han talt med andre mens han egentlig tog billeder af mig........jeg luret det godt selv om han havde slået blitzen fra, så jeg lavede en Marilyn Monroe og lænede mig forover og gav kameraet et flyvekys med hånden mens jeg blinkede - Bon Appetit Unge Mand så har du lidt til fantasien for jeg havde en virkelig fin udringet bluse på med blonde ned foran (som jeg har fået af min søster i fødselsdagsgave)

Jeg var ellers ret klar på at gå i byen da vi satte kursen mod København men turen hjem gjore mig faktisk ret søvnig så jeg måtte melde pas, havde ellers liiige set mig selv røre ved ungersvendens behåret brystkasse.........jeg kunne næsten mærke mine hænder køre henover hans brystkasse.......jeg kunne se hans hår stikke op over kanten på hans t-shirt og jeg tænkte at det så SÅ frækt ud, jeg er jo en total sucker for hår på brystet! Er der en fyr som jeg virkelig gerne ville se nøgen igen af én eneste grund: Håret på brystet, ja så ville det være Norman.........

Er du svimmel hvor har han meget hår og det er så så SÅÅÅÅ frækt i min verden - jeg tænder for vildt på hår på brystet så at sidde og se på ham her fyren hele aftnen gjore jo ikke mine lyster mindre.........*mums*
Men altså, ingen fræk mand til mig.........det er da også total bommer at alle de mænd jeg møder ikke har hår på brystet!! Ikke engang Ayal som er sorthåret har hår på brystet, han har måske hvá 8 hår MAX, end ikke Hr. Højesteret havde hår på brystet............naller naller naller......Har lidt overvejet om jeg skal tilføje ham her fyren til min facebook men jeg tilføjer af princip ikke folk jeg ikke kender til min facebook og ham her kender jeg måske nok lidt men ikke godt nok til at jeg bare kan tilføje ham, så nej.........på den anden side så kan han jo også bare tilføje mig hvis han vil noget/vil mere

Og appropo Facebook, kan du huske at jeg fortalte om han fyren som en dag kom ud på gården for at hjælpe mig med at skære båsene ned sidste år og som så pludselig igen kom derud her for et par uger siden og som jeg af ren og skær medlidenhed har hjulpet med at skrive en ansøgning? Ham som er SÅ tør at han næsten er selvantændene og som bare stod og sagde "Ehmmmmmmmmmmmm" "Øhhhhhhhhhhhhhh" "Joooooooooooooowwwwwwwwwww" JA HAM - han skriver nu uafbrudt til mig på facebook, altså HVER EVIG ENESTE GANG jeg logger på så skriver han og jeg som er så høflig anlagt, kan jo ikke få mig selv til bare at ignorere ham, han siger mig nada og intet og jeg gider ham faktisk ikke, men han skriver hele hele hele HELE FUCKING TIDEN *ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH*

Skal jeg slette ham? Er det ikke at være lidt flabet og uhøflig? Den sidste jeg slettet fra min Facebook var Norman for over et år siden, men det synets jeg ikke var ubehøvlet eller flabet, manden ignoreret mig jo helt åbenlyst, så hvorfor han syntes vi skulle være "venner" derinde når vi ikke kan være venner i virkeligheden? ja dét forstår jeg ikke, men det var en svær beslutning at slette ham og jeg tænkte meget over det både før og efter men jeg føler at ham her fyren presser mig og jeg bryder mig bestemt ikke om at blive presset, plus at han ofte skriver småskumle ting så som om jeg har scoret osv. hvor jeg har det sådan lidt - "None of your fucking business"

Nå men altså, jeg var hjemme i går aftes omkring kl. 05.00 og gik direkte på hoved i seng, nøgen. Da jeg så vågned her til morgen havde jeg sparket dynen af mig og lå helt nøgen på sengen........eneste lille bitte mikro detalje som jeg havde "glemt" i min brandert er at jeg jo ikke har gardiner i stuen, da jeg ikke har fået sat rullegardinerne op da jeg ikke har en sav her i København, anyway, det betyder at naboen kan så på deres terasse og kikke direkte ind i min seng............og dét var netop hvad der skete her til morgen!!

Naboen er et kærestepar på 23 år, fyren er en tør en som læser Jura og pigen læser til Farmaceut, anyway jeg har før lagt mærke til at jeg syntes han kikker lidt for meget på mig bla. den weekend hvor jeg stod på terassen og sleb kommoden af, han kom helt hen til gelænderet og snakkede med mig og kikkede og jeg smilede bare - ville gerne ha gået rundt i bh og et par short så jeg kunne få noget sol men jeg skulle ligesom ikke nyde noget af at være smånøgen når han sådan  han på terassen.

Og da jeg så ligger dér i sengen på siden med ryggen (og måsen) ud mod stuen står han og kikker ind, jeg vågner og strækker mig i sengen mens jeg vender mig om på ryggen - og ja selv om jeg ser hammer lækker ud når jeg ligger dér helt nøgen med mit lange hår og min efterhånden ret så slanke ungpige krop så var det ikke lige naboen jeg ønskede at se som den første da jeg drejer hoved! Jeg kikker på ham og får et helt chock en inden jeg når at reagerer lægger jeg mærke til at han kikker på mig men han ser ikke at jeg kikker på ham........fordi hans fokus var på min krop og ikke på mit ansigt som jo kikkede direkte på ham, så jeg nåede at gribe ud efter dynen og vende mig om på siden med dynen omkring mig og da jeg 5 min efter kikker er han væk - så jeg tror ikke at han nåede at se at jeg så ham.........total akavet! Tror nok lige jeg skal ha sat de der rullegardiner op i en vis fart!!!
- Og det går kun for langsomt!!

Her i eftermiddags kom min veninde Bente fra Jylland på besøg med en af hendes HA'er venner, han er nu ualmindelig sød og jeg har mødt ham før, så ingen problem i det. De skal til en Brad Preisley koncert her i København i aften og sad på Nyhavn og frøs så de kom her op med sandwichs og så sad vi og snakkede og hyggede selv om jeg lignede noget som var blevet bombet!
Jeg nåede lige at gøre badeværelset rent inden de kom, håndvasken var så mat i porcelænet og når den ser sådan ud så ser den bare mere nusset ud end den egentlig er, og sådan noget er jeg ret så sart med, men nu er det helt i tip top stand - igen! :)

Bagefter fik jeg mig liiiiige en lille sniger på øjet på min elskede RØDE sofa og så afsted ud til Lita for at afprøve deres Internet på min computer. I morgen skal jeg jo have en jobsamtale via SKYPE med ham direktøren for firmaet og bestyrelsesmændene fra Spanien og jeg kan simpelhen ikke få mig selv til at sige at jeg ikke har et internet som kan trække et webcam og SKYPE på én gang, så jeg skal sidde i Litas soveværelse i morgen, hvilket så absolut ikke huer mig, jeg gider da overhoved ikke sidde med en dobbeltseng i baggrunden til en jobsamtale!! Men  hvad er alternativet?

Se på den positive side, jeg har fundet et internet der fungerer og jeg kan gennemfører samtalen - og så må jeg jo tage den dérfra. Håber at jeg snart altså virkelig meget snart får besked om jeg har fået jobbet eller ej, jeg dur slet ikke til den her uvished og jeg bryder mig ikke om at jeg ikke kan gå videre med nogen ting før jeg ved besked herfra.

Men come one, Afrika lokker helt vildt! Men på den anden side så ville et job med så mange muligheder og arbejdsmæssige friheder også liige være mig, er du gal hvor ville det være skønt! For slet ikke at tale om hvilken ENORME byrder en fast lønindtægt ville løfte fra mine skuldre..........jeg får helt ond i maven over at tænke på at jeg ikke ville behøve at vende hver en krone og ved tanken om at jeg så kan beholde gården indtil JEG ønsker at sælge og ikke bare sælge fordi jeg ikke har andre muligheder!

Jeg har siddet og surfet firmaets hjemmeside igennem igen igen for at være forberedt på alt hvad de spørger om, men da jeg jo ikke ved hvad de vil spørge om er det ligesom ret svært at forberede mig........arghhhhhhh lad mandagen komme og samtalen gå hurtigt så jeg kan få det overstået og få vished, det er som at vente på at få rykket en tand ud eller at få fjernet et plaster - jeg er til det hurtige ryk så smerten er minimal og hurtigt overstået!

Forresten, jeg har tænkt meget på både Afrika og Caminoen, måske jeg bare skal sige fuck det hele og så rejse?
Har fået en mail fra Afrika igen, her remser jordmoderen op for mig hvad jeg vil komme til at lave når jeg kommer derned, prøv at se her:

More specific duties and experiences to be gained by midwifery volunteers include:

- To attend and manage births
- To gain additional experience with suturing when appropriate
- To provide infant and newborn care in pediatric units
- To observe and gain experience with gynaecological areas and concerns (STI clinics, contraception counselling).
- To attend and assist with general medical care provided to women and children at clinics and hospital.
- To better understand how health care systems work in relation to determinants of health (poverty, environmental influences).
- Learn about public health challenges, initiatives, successes and shortfalls.
Of course, you will be taken as a trainee and learn through the different stages

Dét lyder da rasende spændene - og samtidig skriver hun, altså jordemoderen (som skriver på Fransk og så har min Afrikanske veninde oversat det til engelsk for mig) at jeg kan komme til Kenya og arbejde for et andet hospital hvis jeg ikke syntes der er nok "jordemoder" over det her hospital, fordi hun har en rigtig god veninde som er chefjordemoder på et hospital i Kenya..........altså det er jo mulighederne over alle mulighederne!! Jeg har sendt en mail til studievejlederne på jordemoderstudiet da de kun har tlf. tid om tirsdagen, men jeg har endnu ikke fået svar tilbage, så jeg tænker at jeg vil prøve at ringe til dem på tirsdag, så ved jeg også mere ang. jobbet, alså om jeg har fået det eller ej.

Forresten, i går var der en taxi mand som spurgte mig om jeg nu godt vidste hvad jeg skulle stemme, nu når det var første gang jeg skulle stemme...........øhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dén lader vi lige stå et øjeblik!!!

Nå, nu må jeg heller stoppe for i dag og få "læst på lektierne" altså sat mig godt og grundigt ind i hvad jeg kan tilbyde det her firma og hvor jeg ser mig selv løfte det hen! I can do it, jeg er super dygtig til mit arbejde, jeg mangler bare at få chancen, måske den kommer i morgen........?


Denne her fik jeg af min veninde via facebook...... :)

Ingen kommentarer: