tirsdag den 30. august 2011

Tidsfordriv...

....på toppen af København en tirsdag aften.....................

Woop Woop some chicks just know how to work the shit!!
Måske det ikke liiiige er super synligt men jeg har netop sat et hvidt mørklægningsrullegardin op over døren ud til min tag terasse - og the shit er sku i vatter! :)
Jeg er SÅ super cool med værktøj!! Mangler stadig at sætte op i de to store panoramavinduer men det er kun fordi jeg er i tvivl om jeg skal sætte rullegardinet inde i ruden eller uden på karmen...........tænke tænke....

Sidder og venter på at min søster skal ringe om 20 minutter og mens jeg så sidder og fordriver tiden på facebook inden jeg skal sove - hvem skriver så? Ham nørden!!!

WTF! Stop nu - jeg mener, han skriver "hey" og når jeg så skriver "hejsa" eller noget andet så skriver han "hvad så" ja hvad så? I don't know jeg gider sku da ikke tale med dig - aiii men altså skal jeg slette ham? Arghhh har meget lyst!!! Fuck it, man skal aldrig lade folk man ikke kender særlig godt ind på sin facebook - jeg følte mig så presset dengang sidste år pga. alt det med gården og fordi han pludselig dukked op med vinkesliber og alt muligt selv om jeg overhoved ikke havde hverken bedt om det eller lagt frem at jeg havde brug for hjælp!

Pisse irriterende idiotisk nørd!! Og egentlig inderst inde så er han vel en rigtig sød person, han siger bare ikke mig noget.......

Men tilbage til mine rullegardiner - det er virkelig skønt at ha fået bare det ene lille op at hænge, det er total hyggeligt i min lille hule nu! :)

Og når jeg så får råd og hvis jeg ikke skal til Afrika så skal der blomster i vinduerne i fine potter ved siden af mine fine lysestager - et rigtigt lille hjem er ved at tage form......

Og nu har jeg talt med min søster og så er det vist nu jeg skal sige godnat så jeg kan komme op i morgen og til fitness og få det her job in or out of my head!

Ingen kommentarer: