lørdag den 27. august 2011

Morningthunder

Jeg lå og drømte om heste (!) på græs og om at jeg skulle huske at pløje markerne (på gården?) på skit (gammeldansk for på skrå) så jeg ikke fik skældud og ud af det blå kommer der et brag så højt at jeg sværger ruderne på soveværelsesvinduet bevæget sig!

Jeg blev revet ud af min drøm og hele min krop fik et chock og jeg satte mig ret op i sengen, fordi der ingen gardiner er i stuen og døren til stuen nu står åben pga. sengen så kunne jeg se direkte ud og himmelen var gul.......ja det lyder mærkeligt men hele lyst var gulorange. Jeg røg ud af sengen og ind i stuen og så på få sekundter hvordan himmelen forvandlet sig fra at være skyfri og med udsigt til Operaen til at være så mørk og regnfyldt at jeg end ikke kunne se enden af min terasse - vinduet på nabobygningen stod åbent.....

Der er få få ting i denne her verden jeg er bange for, der er så få at vi er down til to ting som jeg slet ikke kan udstå med alt min power bag, den ene ting er hunde fordi de er så utilregnelige (og slikker sig selv i røven!) og den anden ting er tordenvejr!

Jeg kan stadig lugte hvordan det lugtede da vore stalde brændte ned da jeg havde fødselsdag, jeg kan høre svinene skrige, ja skrige og lugten af brændt hår og hø, jeg kan høre tagstenende knalde højt når de sprang og puha........jeg springer ud fra terassen hvis lynet en dag slår ned her i min lejlighed, jeg venter ikke på hjælp, så heller dø ved at springe end ved at brænde inde!!

Puha det var hårdt at ligge dér i sengen og se lynene lyse himmelen op og høre bragene og se lynene zig zagge over himmelen for selvfølgelig måtte jeg sætte mig ind i sengen med gardinet trukket op så jeg kunne se om der kom noget for tæt på!

Jeg er ikke stolt af det men jeg var millimeter fra at ringe til Hr. Højesteret kl. 06.05 i morges..........jeg gjore det ikke men jeg var tæt på at ringe og klynke min nød til ham, men da jeg så tænkte på hvad ville sige og gøre HVIS han tog telefonen, ja så kom jeg frem til at han egentlig ville være pisseligeglad, det samme ville Norman hvis jeg havde ringet til ham, men han var slet ikke i mine tanker, han har en kæreste og det skal i hvertfald ikke være mig som ødelægger noget for dem ved at ringe men han var slet ikke oppe og vende.

I går ringede Kunstmaleren, han spurgte hvad jeg lavede og da jeg havde fortalt ham hvad jeg lavede spurgte jeg ham om hvad han lavede og så her forventede jeg at han ville fortælle om en eller anden for mig intetsigende udstilling som han er ved at forberede sig til, men i stedet for sagde han "jeg har lige været i bad og ligger her nøgen på sengen........" Nå var mit eneste svar, hvor til han siger "Kan du ikke kickstarte mig lidt..."
Jeg var ret cool og svarede bare at dét ikke var mit bord, havde han været min mand havde han været ordnet inden jeg tog på arbejde, så jeg kunne ikke rigtig se hvordan dét kunne blive min problem og så begyndte han at tigge, jeg endte med at sige at han jo bare kunne bruge nogle af de gamle minder hvis det var dét han havde brug for, hvortil han svarede "det vil jeg så gøre, jeg har jo mange dirty billeder af dig" Right in you head you might have men ikke i virkeligheden - jeg er ikke så dum at jeg lader fyre tage billeder af mig nøgen, dét kunne jeg aldrig drømme om!

Men tænk engang at leve i et forhold hvor man ringer til sin ex-kæreste som man forlod for over 10 år siden fordi "hun ikke er dét" (kærlighed) og nu sidder man så i en situation hvor man ikke får sex og så er det hende man tænker på? Kors i skuret hvor er jeg bare glad for at det ikke er mig som dels sidder i et sådan ægteskab og dels at det ikke er min mand som opfører sig sådan!!

Men hvad kan jeg sige, hun (hans kone) ligger som hun har redt, når man tager andre pigers utro kærester og gør dem til sin kæreste, mand og far til sit barn, så er dette her nødvendigvis hvad man må ende op med!!
In your face bitch!!

Lige nu sidder jeg med terassedøren på klem og nyder den kølige friske luft der kommer ind mens mine french pedicure på tæerne tørre, her kl. 12.30 skal jeg mødes med Maiken og bagefter skal jeg til Roskilde til indflytterfest, it's gonna be a good day - jeg varmer op med lidt musik fra min youtube konto.....

En af mine veninder sendte denne her til mig via min facebook og skrev at når hun lyttede til den så mindet den hende om mig og Kunstmaleren og om min måde at tale om Norman på.......dog og dét vil jeg lige pointerer på det kraftigste, DOG skrev hun at det med Norman og Kunstmaleren var for år siden, men det er korrekt at jeg har været utrolig glad for Normans selskab, at jeg har savnet hans rolige Jørn Clevin stemme, for mig var hans stemme lige så beroligende som den nynnen der kom når Jørn Clevin klippede fabeldyr ud af pap, hans smil er en smule skævt i den ene side, man bemærker det ikke hvis man ikke kikker godt efter, men hans ene mundvige går en smule højre op end den anden og (dengang) havde han tre smile rynker ved det ene øje og fire ved det andet og så havde han hår helt ud på det yderste led på fingerne og et lille ar på højre side af kæben efter en fyr engnag smed et glas/flaske i hoved på ham.....

*Rømmer mig*

Ja han var dejlig ham Norman og når jeg lytter til den her sang som min veninde sendte til mig så kan jeg ikke se noget Kunstmaler i den, for det er ikke mig som vil have ham tilbage, det er ham som vil mig - men jeg kan se en smule Norman i den - ikke i hele sangen men i noget af den.

Britiske Adele med sangen "Someone like you"

Dels er Norman ikke gift og dels kommer jeg ikke uanmeldt, dét har jeg gjort en gang og manden opfører sig den dag i dag stadig som en såret drama queen over at jeg ganske sødt og uskyldigt kom med morgenbrød og når jeg tænker på dén episode alene og udelader alle de andre hvor han har været rigtig unfair overfor mig, så er det jeg tænker at det nok er meget godt at han har fundet sig så ungdommelig en kæreste, uanfægted hvor voksen hun er, så vil hun jo altid være mere barnlig end andre på Normans alder men da Norman selv er eller i hvertfald opfører sig barnligt, ja så passer de to nok rigtig godt sammen.
Lidt ligesom min storebror Norman, han er også utrolig barnlig og hans "child bride" er også voksen af sin alder men stadig barnlig og derfor passer de som fod i hose.

Så jeg lyttede til sangen min veninde sendte og måtte så lige svare tilbage at ja, jeg har altid talt pænt om Norman og faktisk også om Kunstmaleren, jeg får det nemlig ikke personligt bedre af at svine andre mennesker til - det må Norman og Kunstmaleren så helt afgjort gøre når jeg tænker tilbage på hvordan de har talt til og ikke mindst om mig gennem årene - anyway, jeg skrev tilbage at sangen var god men at der så vist ikke var mere i den!

Og NU er mine tær tørre og jeg kan smutte i bad! :)

Enjoy the day

Ingen kommentarer: