mandag den 1. august 2011

Ud Og Se Med DSB inkl. Forsinkelser!!!

Så sidder jeg i et skønt DSB tog på vej mod mit elskede København - jeg har heldigvis medbragt mit eget trådløse internet fra Oister til 159 kr pr. mdr.
Alternativet er at betalte 29 kr for 5 timers internet - hvilket er mærkeligt for sidst jeg kørte over med toget til København var jeg på gratis uden nogen form for log in.......

Nå men vi er allerede 21 minutter bagud køreplanen og det er netop dét jeg fucking hader ved at køre i tog!! Jeg har betalt 377 kr for at køre med, for 435 kr kunne jeg ha fløjet og været i København på 25 minutter men ingen kunne køre mig til lufthavnen til kl. 18 så jeg måtte taget skod DSB kl. 19.41 og i stedet for bruge 2½ stive timer på at komme hjem..........arghhhhh og så skal jeg endda transporterer mig selv fra hovedbanegården og til Kgs. Nytorv var jeg komet ind med fly var det bare et par metro stop.........uff hvor er jeg irritabel lige nu, jeg kan ligefrem høre det på min måde at skrive på!!

Nå men i morgen kommer Barbara og Anika til København og det skal nok blive hyggeligt.

Mine forældre og små brødre og ene nevø har været ude og kikke på en bil som en af mine tidligerer radio kollegaer sælger, min yngste lillebror bliver jo 18 her d. 13 og skal selvfølgelig også have en bil, dog må han vente med at få den fine fine bil til han bliver student næste år - min anden lillebror er started på arbejde som trainee i COOP Danmark i dag, jeg havde sagt til ham at han skulle tage skiftesko med, men ak, tror du han havde gjort det? og tror du han havde ondt i fødderne?? Yep!!

Men han var glad og syntes hans chef var cool og de andre søde - han er en rigtig god dreng og jeg er sikker på at det nok skal blive godt for ham at være dér, hans øverste chef, altså varehuschefen er en af mine gamle kollegaer fra Dansk Supermarked, så jeg ved i mit hjerte at han er i super gode hænder og dét er vigtigt for mig, så slapper jeg mere af - jeg kan jo ikke gå rundt og være klar til kamp på mine elskede små brødres vegne resten af livet.............!!! Frk. Sikkerhed........

Min yngste nevø og jeg spiste aftensmad hos min lillesøster og det endte med at han tissede så meget i sin ble at det løb igennem - *ups* - vi havde begge helt svedt ud at tage et opar med.......not so good! Håber det er noget jeg aldrig vil glemme når jeg selv får børn en dag - that is if I get kids!

Overfor mig sidder en meget tyk pige i en AC/DC bluse som er klippet i stykker, ja eller måske skal den se sådan ud??!! Hun spiser slik som om det var hmmm ja slik - ej helt seriøst jeg tror end ikke hun smager på det, hun kaster bare det ene stykke efter det andet ind i gabet og forsætter mens hun drikker coca cola og ser tv..............og lugter af sure tær!

Ved siden af mig og skråt overfor mig sidder der to spanske mænd, nu er mit spanske langt fra perfekt men de taler om hvor fed pigen overfor mig er og om hvor "linda" og "Rubio" jeg er..........hmmmm mener at "linda" er portugisisk for smuk eller pæn men er ikke sikker.......mænd for helved!

Længere nede er der en som høre Tina Turner ret højt i sine høretelefoner og fyren på nabosædet har skoene oppe på sædet, hvilket jeg syntes dels er klamt og uopdragent, desuden kan jeg se hans ene nosser (!) fordi hans shorts er sådan nogle åbne nogen og på den måde som han sidder med benene så kan jeg kikke lige op - hvilket jeg naturligvis gør - men det er nu ikke noget kønt syn som gør at jeg føler mig nødsaget til at ringe til Ayal når jeg kommer hjem!!

Jeg venter gerne og håber på god diller i weekenden når min coaching buddy og jeg skal til modeuge fest!!
Åhhh jeg håber jeg møder et godt hunk som ved hvad en pige godt kan lide - der er ligesom alt for mange som got no clue!!

Har ikke besøgt min Gudfar siden sidst og jeg har faktiske en smule dårlig samvittighed over det, han er forfærdelig men han er også ensom og det at være ensom er også forfærdeligt - så jeg er faktisk lidt splittet i mine tanker!

Ham der fyren som kom og besøgte mig på gården og stod og sagde hmmm jowwwww jaeeeeeeee og bare var total nørded sidder og skriver til mig på facebook og pga. den nye chat så kommer alle breve op som chat når jeg er onlien.........mega irriterende!

En anden irriterende ting er at den udenlandske datingside jeg har tilmeldt mig, ligesiden jeg tilmeldte mig har haft følgende stående på siden når jeg vil logge ind: We're currently updating and doing maintainance on the website. Please stand by :-)
Jeg kan kun sige hvad jeg før har sagt, it ain't rocket science at stave korrekt eller i det mindste bruge en stavekontrol når man laver en status som skal være på en hjemmesides FORSIDE i flere dage i træk.........arghhh sådan noget irriterer mig, jeg mener, hvad er det som gør mig så dårlig at jeg ikke kan få et job mens folk som skal være en virksomheds ansigt udadtil kan arbejde som var det med venstre hånd de gjore alting!??

Min coaching buddy har også lige måttet fyre en person fra sin virksomhed fordi personen bare var sådan la la la med alt for mange ting - I just don't get it, selv da jeg var på radioen og alting var kaos så udførte jeg mit job til UG med plus, kryds og slange!!!

Har lige siddet og talt med NeNe på SKYPE - vi læste broadcast journalism sammen på Westminster, en af vores fælles veninder er ved at flytte til Australien og hun holdr en afskedsfest d. 19 august, hvis jeg kan finde en ultra billig billet så kunne jeg godt finde på at tage derover..........tænke tænke........monster fristende.......jeg kan jo bo hos NeNe, min ebony friend :) Hun siger altid at jeg "crack her up"med min personlighed......

Og just as jeg sidder her og skriver så hiver damen foran mig en taske frem fra under sædet hvor i der er en fucking kat!!! Og dæleme om det ikke er en kat af samme race som min sindssyge exlejers!! Aiiiiiiii skyd lortet! Kattemennesker hmf!

Nu sidder hun og nuller den - up my arse siger jeg bare, godt jeg snart er i København!!

HOME SWEET HOME!!

Ingen kommentarer: