tirsdag den 2. august 2011

VARM Tirsdag!

Sikke et vejr det har været i dag her i København - kogende hot! Altså alt alt for varmt i min verden men i godt selskab går alting bedre!

Mine to veninder fra HHx, Barbara og Anika har været her hele dagen - pludselig inviterede Barbaras søster sig selv herop og da jeg dels har ordsproget "The More The Merrier" i min egen lille idelogi og samtidig har svært ved at sige nej, så tillod jeg hende selvfølgelig at komme herop, selv om jeg syntes hun er dybt forfærdelig.

Hun var meget smukkere i virkeligheden end på billederne på facebook, men samtidig var hun lige så irriterende eller  hmmm måske ikke irriterende for hun irriteret mig ikke, jeg tænkte bare mit - så jeg ved egentlig ikke hvad dét hedder men det var altså hvad jeg gjore.

Feks så sidder hun og fortæller at hun har fået et kort til en forening som ikke er alle almindelige mennesker forundt, ikke at jeg overhoved er misundelig for jeg har ikke de evner det kræver at komme ind dér, men det var bare meget underordnet i samtalen at nævne den forening, ligesom det også i løbet af hele dagen var meget underordnet at nævne dén og dén skuespiller ved navn i samtaler, altså hele tiden så nævnte hun at ham kender jeg, hende har jeg været på  besøg hos, den producer er min ven osv. HELE TIDEN, altså virkelig HELE TIDEN var det en konstant namedropping af designer, skuespillere, kendte mennesker og modeblade - og det slukker mig helt og aldeles!

Måske det skyldes at min coaching buddy også færdes i de kredste og hun er helt og aldeles nede på jorden og total upåvirket af hvem der er hvem og fordi hun er det så er jeg også sådan, sådan ville jeg normalt være men hvis folk hyper ting så er det jo klart at man nemt kan blive fanget af gejsten og kravle med op af, men min coaching buddy er bare meget low key og derfor bliver jeg sådan helt træt af at høre på folk som er anderledes på det punkt.

Jeg ville ha taget dem med over til min hemmelige bænk på Holmen ved Operaen men Barbaras søster gad ikke gå så langt fordi hun var sulten NU og så ville hun ha en omelet.........jeg havde tænkt sandwich, vand og et tæppe - men endte i stedet med at bruge alt for mange penge på cafe med, virkelig øv - og så var tjeneren endda dum og maden ikke særlig god, total bommer - jeg syntes hun opførte sig som et lille barn der var vant til at få sin vilje hele tiden, hvilket hun nok også er.

Nå men da hun var daffet af gik vi op på min terasse igen og sad og snakkede og bagte i solen, total hyggeligt, til sidste kogte vi så meget at vi måtte sætte os indenfor - herefter bestilte vi sushi via Roomservice.dk mens vi sad og snakkede om misser, bryster, sex og mænd........totaly favorit girl topics!

Anika får "høstet" sin tissekone hos tissekonehøsteren som vi kalder det - det er en dame i Århus som fjerner hår på bla. missen og i måsen med sukker, det skulle være total godt og næsten smertefrit, sidstnævnte tror jeg ikke rigtig på men altså, Anika har lige fået det gjort, så da hun skulle ud og ha et bad fordi hun kogte, så løb Barbara og jeg ud og åbnede døren da hun slukkede for vandet (og stadig stod skjult bag bruseforhænget) og råbte "Vi vil se miiiiisssssen!" lige så højt vi kunne - og det fik vi så lov til - og herfter endte det så med at vi så hinandens misser, nøjagtig som da man var lille, men som jeg sagde, så ved man (jeg) faktisk ikke hvordan nogen af mine veninder ser ud fordi det er sådan noget som er "tys tys" og det er jo dybt mærkeligt at det er sådan, jeg mener, hvorfor må jeg ikke se hvordan de ser ud, måske det kan bekræfte en i at man er normal, smuk, pæn osv.

Ikke at jeg overhoved har den slags problemer med min krop og mine tanker men jeg vil stadig gerne se - og hvis folk ikke var så "uha uha" omkring deres kroppe så ville verden måske se anderledes ud, men altså - vi fik set misser og bryster og moret os ganske gevaldigt!

Feks. ved jeg nu at Anika har et ret stort brunt modersmærke på missen, dét har jeg aldrig set før og anede ikke at man kunne have, jeg mener selvfølgelig kan man have modersmærker dernede men tanken har bare aldrig strejfet mig fordi jeg KUN har set få nøgne piger og dem som jeg har set og set nærmerer på har set ud nøjagtig som jeg............

Barbara havde en virkelig smuk halskæde på som hun har fået af hendes meget velhavende - snart ex- mand fra Schwitz. Jeg går næsten aldrig med halskæder men denne her var ualmindelig smuk, altså virkelig så smuk at jeg flere gange i dag måtte nævne det - faktisk kom det helt bag på mig selv at jeg syntes den var så fin som den var.......for jeg falder sjældent for smykker. Som halv-guldsmed så ved jeg jo hvad der ligger bag det at lave smykkerne og der skal derfor virkelig meget til at imponerer mig, sådan rent håndværksmæssigt, men denne her var bare smuk, hvorfor ved jeg ikke men den sprag i øjenee på mig

SMUK halskæde!!
På vej fra Banegården hvor jeg hentede dem, kørte vi i en cykeltaxi - fyren viste sig at være fra Frankrig og så gik Barbara helt amok i fransk, hun elsker at tale sproget (hun har jo boet i fransktalende Schwitz i 11 år) og savner ikke at tale det så ofte som hun før har gjort, til stor morskab for Anika og jeg, som blitzede løs med vores kameraer.......

Cykeltaximandens mås......hudfarvede underbukser til mænd???
Vi (jeg) fik pruttet prisen for en tur for tre personer fra hovedbanegården til Magasin ned fra 110 kr til 70 kr, man er vel ikke jyde OG bonde for ingenting!!

Jeg har ikke hørt mere fra pigen jeg læste med på Westminster, så jeg ved ikke om jeg har en aftale med hende i morgen, men lige nu kan jeg også kun koncentrere mig om at jeg skal til møde med HK og Dansk Erhverv i morgen tidlig ang. butikken jeg har været i, HK repræsenterer mig, Dansk Erhverv repræsenterer butikken som skylder mig over 15.000 kr - hvilket i sig selv er mange penge men det er endnu flere penge at mangle når man ingen har...........jeg har fået knap 1943 kr i løn for juli måned, så det ser ikke særlig godt ud for mig rent økonomisk, grunden til at jeg kan undgå at få ondt i maven over det er at jeg har min kassekredit men det er jo lånt tid jeg løber på dér, lånt tid og lånte penge......bad combi!

Hvad er der ellers sket i dag? Hmmmm......... jeg har meldt mig til Zumba for begyndere på torsdag kl. 17.30, ergo regner jeg med at dø torsdag kl. 18.30 - så indtil da vil jeg leve livet 100%
 - har hørt så meget godt om Zumba men tror også det er rocker hårdt! Men jeg kan se at jeg har tabt mig ved at gå på gården (det manglede også bare så hårdt jeg har knoklet) så jeg vil gerne holde den linje og det er stadig for varmt at løbe så Zumba here I come!

Min exlejer har igen, som forvented, klaget over datoen for syn og skøn og den er derfor lige pt. rykket frem på en ukendt dato, men who cares, jeg har hele livet foran mig og jeg venter gerne på at hun får en dom! So! Ko! Basta.

Jeg har ikke hørt tilbage fra Norman, jeg ved ikke om jeg vil sige at det var decideret forvented men lidt jow, det var det nok. Jeg syntes det er en mærkelig måde at være på men igen, det er på hans banehalvdel og ikke noget jeg kan eller skal blande mig i - fordi jeg mere eller mindre forventede det, har jeg også skrevet til min søsters ex-kæreste om han skal en tur henover gården her i løbet af den næste måned, for at høre om han vil tage et billed, ham har jeg heller ikke hørt fra - men jeg har gjort noget for at opfylde mit eget ønske og min egen drøm og det er pt. også rigtig stort for mig, at det så ikk er lykkes er noget helt andet.
 - det skal nok komme en dag, I'm quite sure.

Jeg fik forresten en dildo af mine veninder - ja ha ha can you imagen! Den jeg fik var meget finere end dem jeg har og fra Fun Factory, turkis blå og ikke særlig stor, de har begge fået børn (ved ikke om det betyder noget) og er begge to til store pikke, hvilket jeg bestemt IKKE er, og det havde de taget ind i betragtning selv om de havde haft svært ved at vurderer hvad lille var for mig, den de har fået er bestemt stor nok, den er endda i hvad jeg vil kalde "oversize" men den ser frisk ud i farverne og i formen og jeg glæder mig til jeg skal ind og prøve den liiiiiiige om lidt!!! :)

Lovede nemlig at sende en statusopdatering på hvordan den var inden i morgen tidlig.....



Ikke putte dildoen i øret eller næsen eller i måsen..........sidstnævnte er da total øv! Men så er det jo godt at jeg har en som godt må komme derop! (Desuden så mixer jeg ikke mine dildoer - at være i det ene hul er ikke ensbetydning med at den må komme op i det andet hul!)

Fødselsdagsgaven......

Drøn avanceret men vi fik godt nok meget sjov ud af at pakke den ud og mærke, føle og fnise sammen med en bunke sommersby og øl!



And now it is Fun Factory time.......

Ingen kommentarer: