tirsdag den 9. august 2011

Fræk Date Part ll

I går aftes, præcis kl. 22.46 ringede det på min dørtelefon, efter et par minutter kom den højeste mand jeg nogensinde har set gående hen af svalegangen! Da han skrev at han var to meter høj var det overhoved ikke løgn - han måtte bukke hoved for at gå ind gennem hoveddøren!!

Desværre kunne jeg også med det samme se at han var tynd, altså rigtig tynd på den der måde som bare ikke charmer mig :(
*Bommer*

Det er nøjagtig som at købe en kjole ude at prøve den og så finder man ud af, når man kommer hjem, at den sidder helt af helved til og at man glemte at få bonen med......daaaaaaaaaaaaa!

Nå men han var faktisk rigtig rigtig sød at snakke med men sjovt nok, så havde han jo i sine breve spurgt mig ud om mine "Turn On/Off" så jeg gik ligesom ud fra at han vidste at et af mine turn ON er at en fyr tager initerativ så jeg ikke skal føle mig top maskulin ved at tage føringen, jeg er også helt pjattet med at blive klædt af, kysset og kælet for - når jeg får dét jeg gerne vil ha, så er der faktisk ikke grænser for hvad jeg vil give den anden vej - og dét havde jeg skrevet til ham..........men alligevel var klokken langt over 01.30 før vi kom i gang med noget og det var endda først efter at jeg hele TO GANGE havde sagt at jeg ventede på initerativ fra manden af...........han spurgte nemlig på et tidspunkt "Nåe men hvad skal det her ende med" og så kikkede jeg bare ærligt på han og sagde som det var "At det var jo helt op til manden, jeg venter bare på at du tager initerativ......" Jeg mener, come on det ligger jo som en tyk smog i luften hvad vi skulle.........

Arghhhh sådan noget irriterer mig voldssomt!! En af mine turn OFF er helt klart mænd som IKKE lytter til hvad jeg siger - og det beviste han så lige her at han jo ikke gjore...........ikke et super godt score tricks!

Nå men vi begyndte at kysse, hvilket var rigtig dejligt, dog havde han en besynderlig ide med at bide i min underlæbe, som om de ikke er store nok i forvejen! Jeg kikkede på ham og sagde at hvis du bider mig her, så bider jeg et andet sted - nu er du advaret! He got the point!

Da vi kom ind i soveværelset så jeg at han havde undertrøje på - total sødt - jeg elsker fyre i undertrøjer!! Det er lige så praktisk som det er sødt - og jeg går altid selv med undertrøje når det begynder at blive koldt, desværre kunne jeg så også se at han var virkelig virkelig tynd!! Da jeg sad oven på ham, gik hans hofteben direkte ind i mit lår og ligemeget hvordan jeg drejet mit underliv så skar de helt bogstaveligtalt ind i mine lår, til sidst måtte jeg bøje mig og gå ned og give ham et blowjob for at komme væk fra hans knivskarpe hofter!

Jeg havde ellers beslutted mig for at jeg ikke ville tage styringen i dag, at jeg ville lade ham, fyren bestemme farten - men han tog overhoved IKKE initerativ til noget, han rørte overhoved ikke ved mit underliv eller ved mine bryster, han lå bare i sengen med mig ovenpå og kyssede, hvilket selvfølgelig er fint nok men kan du så ikke stryge mig over ryggen i mellemtiden, nusse mig lidt, røre ved mig - gør NOGET!

OMG der findes sindssygt mange dårlige fucks her i verden!!

Og er du helt rundtosset hvor havde han en stor STOR én!! Normalt kan jeg sluge en dillerdaller ret langt ned i halsen, ja ja det skal da ha nogle fordele ved at ha fået fjernet sine mandler og dét er helt klart noget som fyrene er pjattet med, men ham her, hans dillerdaller var tyk og lang at jeg overhoved ikke kunne få den ned nogensteder - jeg kunne knap have halvdelen i munden!!!
Jeg spurgte ham senere hvor stor den egentlig var - og som en rigtig mand siger han at dét ved han ikke for han har ikke målt den i ti år, come on - som om alle fyre ikke måler banditten!!

Men efter lidt pressen kom det frem at da han havde målt den sidst var den 16 cm i omkreds og 20,8 cm i længden...............!! Jesus dét er stort!!!!!!!!!

Jeg er altid rigtig hurtig og rigtig god til at lure hvad en person tænder på og alle - jeg mener virkelig alle har en fetish, ham her tændte på at jeg klemte ham i brystvorterne, det er der ikke noget specielt i for det gør næsten alle fyre - men jeg kunne mærke at han klemte lige hårdt nok i mine brystvorter og dét tænder jeg overhoved ikke på, for for mig er smerte ikke nogen seksuel nydelse, men så slog det mig at hvis han gjore dét mod mig så tændte han måske selv på det......

Så jeg tog fat med den ene hånd og nev ret hårdt (syntes jeg selv) i hans brystvorte mens jeg gav ham et blowjob og pludselig ud af det blå giver han et hyl fra sig, altså virkelig et Avvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv, jeg blev helt forskrækket og tænkte "Ohh shit dét var for hårdt!" men ½ sekundt efter at han hylede Avvvvvvvvvvvvv kunne jeg så mærke at han dillerdaller lige voksede 1 cm i hånden på mig!
Okayyyyyyy nice observation.............

Så jeg tog bare fat med alle kræfter og gav manden den største (og ondeste) sherifstjerne ever seen i et seksuelt forspil mens jeg did the best I've ever learned mht. blowjobbet og så skal jeg lige love for at der kom liv i de knoglede benmasser!! Efter 1½ minut rykkede han mit hoved op og sagde "Hvis du forsætter sådan så kommer jeg - jeg har kun én gang i mit liv mødt en pige som kunne give mig et blowjob så jeg kommer" Øhhhhhh sagde jeg, du er jo ikke kommet - Nej Nej men jeg var liiiiiiige ved - han var helt ophidset af glæde over at jeg åbenbart kunne få ham til at komme! Så meget humor!

Bagefter, da jeg sagde undskyld for at rykke ham så hårdt i brystvorterne kikkede han helt uforstående på mig og sagde at jeg bare kunne ha taget endnu hårede fat, det havde slet ikke gjort ondt og at han desuden var vant til at få hældt flydene sterin ud over nosserne!!!!
Fik du den? Flydene sterin på dillerdalleren................av av av av av av av av!!!! Ingen skal nogensinde EVER hælde noget flydene og VARMT udover min mis eller andre steder på min krop - er du gal, tanken alene er nok for mig!!!

Bagefter, da jeg var færdig med sherifstjernen og blowjobbet gik han ned på mig - og jeg var på det her tidspunkt ret overbevist om at ham her også var en fuser, jeg mener der var jo ingen liv i ham, overhoved.........total kedelig og så var han mager af pommerens til..............men er du gal manden kunne sit kram down there!! Jeg kunne være kommet i løbet af 2 minutter, måske endda mindre tid - det var MILES AWAY fra hvordan Ayal plejer at slikke mig!!

Bla. så aet ham mig eller hmmm nusset eller kørte en våd finger rundt omkring missen i ret lang tid, det var pirrende!! Hele vejen rundt men ikke indenfor...........uhmmmmmmm.......nu er det jo sådan at jeg er ret så stram down there og jeg kunne også godt mærke at han havde lidt problemer med at få sine finger ind, normalt når jeg er alene så plejer jeg bare at presse dildoen igennem, hvis man gør det laaaaaaangsomt så er det endnu værre, eller ikke værre men så niver det i længere tid men alt hans nussen og slikken dernede kompenceret rigeligt for dén følelse!
Men er du færdig hvor var det godt - dog blev min frække stemning ofte afbrudt af hans mærkelige måde at tale på, feks. så sagde han pludselig "Aiii du er helt sovset ind........." mens han slikker mig............sovset ind?????
Føj! Hvad er dog det for et ord at bruge?? Okay ja det var vådt men det var dejlig vådt, så hvad med at sige "Hvor er du dejlig våd........." Same shit different words! Sovset ind..........Aiiii!!!

Og der var mange af de der mærkelige måder at tale på......faktisk er det lidt aristokratisk snobbet at sige det men jeg er ganske overbevist om at han kommer fra et helt andet socialt lag end jeg, ellers kan man umuligt tale sådan som han gjore, virkelig bondsk på en ucharmerende måde! Så næsten heller at han bandede!!

Jeg havde bedt ham om at tage sine egne kondomer med, ikke fordi jeg ikke ville bruge mine men fordi jeg var nervøs for om de passede - og igen kan jeg kun sige jeg er måløs over hvor stor den er! Are you kidding me, tænk at det overhoved er muligt at ha så stor en dillerdaller!!! Godt at vi ikke har arrangeret ægteskaber i min familie, kan du lige se mig skræve over sådan en hver dag resten af mit liv??? AVAVAVAVAVAV!!!

Først forsøgte vi med at jeg sad oven på ham, det var no good - da jeg trode den var helt inde var det faktisk næsten kun toppen som var inde - så om og ligge på ryggen og så måtte han presse på, her bliver jeg jo sådan lidt Arghhhhhhh smerte er ikke mig, så jeg hev fat i ham og pressede ham i bund i næsten ét hug og så var det som om alt luften i min krop forsvandt og maven faldt sammen og da jeg forsøgte at trække vejret helt ned i maven igen kunne jeg mærke hvordan mit underliv bare sved og spændte.........ergo, alt for stor dillerdaller til mig! Altså virkelig ALT FOR STOR - og nej ordsproget "Det er ikke størrelsen men gørelsen" er helt forkert - fuck størrelsen, heller en lille der fungerer end en stor der svider - dog har min søster og hendes veninder et andet ordsprog som hedder "Heller en stor som gør ondt end en lille som snurre rundt..."

Men jeg var samtidig så tændt efter en massiv slikketur at jeg var lige ved at komme med det samme, så jeg skruet op for sherifstjernen og vred til - hvis jeg havde siddet med hans brystvorte i hånden ville det ikke ha kommet bag på mig sådan som jeg hev til - og *wupti* så kom han i løbet af no time og så behøvede jeg heldigvis ikke ha ham og hans store diller oppe i mig mere - i dag når jeg sidder og trækker underlivet sammen så kan jeg mærke det helt op i maven så ondt gør det! Eller ikke ondt, men det værker...........


Inden håndværkerne kom her til morgen for at prøve at finde lækagen i mine vandrør måtte jeg lige i huhejhast tømme skraldeposen - ikke så fedt at ha svedige fede håndværker til at sidde og kikke på ens køkkenrør lige ved siden af en skraldepose med et brugt kondom i...........naller!

Bagefter lod jeg staklen sove hos mig - klokken var langt over 03 og han skulle møde på arbejde kl. 07 - men hey det var ham som var så noller at han ikke kom igang noget før, det kunne jeg fint ha fået ordnet på under én time men mænd sige så meget og når det kommer til stykket så kan de nada!


Nu skal jeg skifte sengetøj igen.......arghhhh.....

Da klokken slog 05.30 måtte jeg tvinge mig selv op så jeg kunne få sendt Hr. Kæmpedillerdaller afsted på arbejde - bagefter smed jeg hans dyne på gulvet og snuppede mig lige to timer mere på øjet! Og nu skal jeg så til at vaske sengetøj igen - jeg må simpelhen få mig en kæreste som kommer og overnatte på et regelmæssigt basis så jeg slipper for alt det vask af sengetøj - jeg gider virkelig ikke ligge i noget sengetøj hvor der har ligget andre, dér er jeg altså total sippet - men jeg gider på den anden side heller ikke sove i krøllet ustrøget sengetøj så what to do what to do..........enten må jeg stoppe med at knalde randome mænd og vente på the one - hvilket jo har pænt lange udsigter, eller også må jeg stoppe med at brokke mig over at jeg både skal vaske og stryge efter hvert knald........førstnævnte er nemmest men også mest kedelig, sidstnævnte er sværeste at overholde!

Nu har jeg ført fyren her til protekol i min dagbog hvor jeg føre nøje regnskab over hvem, hvad, hvor og hvornår og hvor godt - fyren var forresten franskmand, jeg ved ikke om man plejer at sige noget om dem, altså at de er specielt gode eller dårlige i sengen - jeg vil mene manden her har potentiale hvis han lige to 10 kg på og stoppede med at ryge - nåe ja og så skal han ikke bolle mig i fremtiden, dét holder mit underliv ikke til! Men han må gerne slikke mig.............any day of the bloody week!!

I aften skal jeg mødes med min kusine (!) og spise aftensmad, det er første gang ever jeg skal være alene med hende, vildt mærkelig følelse men lad os nu se om det ikke kommer til at gå fint -jeg går og tænker på hvilken cafe vi skal tage på hmmm bum bum....... der er mange på Gråbrødre Torv og på Gothersgade.......tænke tænke......

Nå må vist heller gå en tur så jeg ikke skal sidde her med håndværkerne rendene ind og ud med deres STORE BESKIDTE SKO!! ARgh!!



Ingen kommentarer: