tirsdag den 23. august 2011

OMG!

Min mave - er du gal jeg har det skidt og om 2 timer skal jeg være til en super vigtig jobsamtale......

Lagde mig én time på sofaen med dynen fordi jeg både frøs og havde det mærkeligt i maven, så en time på øjet iført tøj og tyk strikcardigan OG min moskusandedunsdyne burde helt sikkert kunne holde mig varm og hjælpe............men jeg frøs mens jeg sov og vågnede fordi jeg frøs, på med store tykke sokker og mine varme hjemmesko med uld inden i, sad 5 minutter og kikkede ud i stuen og så måtte jeg storme ud på toilet og opleve hvordan samtlige 40 meter tarm i min krop simpelhen vred sig for indhold.............Ohhh My God hvor har jeg det skidt!!!

Det føles som om jeg er helt tom inden i, mine hænder ryster, jeg har kvalme og min mund er knas tør så det lyder helt af helved til når jeg læser op = ikke super godt når man laver radio......og selv om jeg nu sidder viklet ind i min super varme dyne iført strikcardigan, uldkermikker, tykke sokker og alt mit andet tøj så fryser jeg stadig og føler mig svimmel - hvad sker der lige for min krop???

Er jeg ved at blive syg? Jeg er ikke nervøs så det kan ikke være dét som er galt, desuden bliver jeg aldrig sådan rigtig nervøs, kun hvis der er følelser involveret og det er der ikke her..............århhhhhhh de pis nyheder, gid jeg havde laved dem i går aftes..............øhhhhhhhh nåe nej det kan jeg jo ikke for så var det jo ikke en NYhed.......!!

Min arme stakkels mave, håber ikke jeg skal s**** når jeg kommer til samtale, men hvor kunne det lige ligne min krop at skulle ofre sig når jeg skal noget vigtigt!!!

Ingen kommentarer: