onsdag den 3. august 2011

Komisk Morgen

I dag måtte jeg tidligt op på trods af lidt for mange øl og super godt selskab i går aftes, som gjore at jeg kom sent i seng, og så skulle jeg jo også lige prøve Hr. Kølig (min nye dildo) så jeg kunne sende en status rapport til Barbara og Anika om hvordan den var - og jeg vil liiige sige én ting, at da jeg først fik fundet ud af hvordan jeg skulle vende den så var den HELT FANTASTISK og jeg vil nu fremadrettet lede efter en mand som har en pik som ser ud på nøjagtig samme måde!! (minus farven....)

OMG hvor var den GOD og OMG hvor er jeg dog træt af at jeg er begyndt at sige OMG (som betyder Ohh My God på engelsk) Hvor har jeg dog lige samled dén møg irriterende amerikaner line op?? Hmf!

Da klokken var 08.45 var jeg på vej i rask trav mod Børsen og Dansk Erhvervs lokaler hvor jeg skulle mødes med HK, jeg kom, som altid i super god tid, mødet startede først kl. 09.30 men heller for tidligt end forsent!
Mens jeg sad i forhallen og ventede på repræsentantern fra HK kom ejeren af butikken og min gl. butikschef gående ind, jeg smilede og hilste høfligt men tror du de så meget som værdiget mig et blik? Primitivt.

Jeg havde - selvfølgelig - sørget for at jeg så brandhamrende godt ud, når det ydre stråler så stråler det indre også og der var ikke én finger at sætte på mig! I går sad mit hår helt perfekt og så kom jeg i tanke om at jeg, da jeg var yngre og gik på HHx ofte sov med mit hår opsat, for så sad det næsten lige så fint næste dag - så som sagt så gjort, jeg sov med håret sat op (og nej det gør ikke spor ondt eller er ubehageligt eller ubekvemt) så i dag lignede jeg en hel rund million i min polkaprikked kjole!

Klumpfoden klager ikke SÅ meget mere over at blive putted i sko med hæl.......
Da HK'erne ankom fik vi anvist et mødelokale hvor vi lige talte "slagets gang" igennem inden vi gik ind i det fælles mødelokale. Da vi kom ind gav jeg hånd til alle, inkl. ejeren og min gl. butikschef - hvilket åbenbart kom meget bag på dem for de blev helt paf! Stratetisk nok havde jeg taget en lille notesbog med som jeg sad og tog notater i, syntes selv det så ultra proff ud og samtidig kunne jeg jo så tage notater så jeg bedre kunne huske mødet og beskrive det her - så smart!

Bla. sagde ejeren af butikken, som jo har over 43 dømte domme via HK bag sig for IKKE at følge reglerne pludselig "Jeg er vant til at der er nogle retningslinjer...." Citat slut........kors i skuret hvor var jeg ved at dø af grin, jeg måtte virkelig bide mig i kinden for ikke at grine højlyt!! Manden er vant til retningslinjer?? Hør her Einstein, du er ikke vant til noget udover at bryde retningslinjerne!

Senere sagde han "....så har jeg gået i en forkert skole......" Igen var jeg ved at klukke over af grin, for spørgsmålet er jo OM manden overhoved har gået i skole??? Kaj!!!

Juristen derinde var SÅ sprød - jeg mener helt seriøst, jeg sad og spiste ham med øjene!! Det var jo her helt legalt for mig at kikke, jeg mener, det var jo ham som førte ordet og samtalen med HK så jeg måtte jo gerne kikke alt det jeg ville - og trust me dét gjore jeg!!

Han var ved at få grå hår i sit sorte kraftige hår, men han var ikke gammel, måske hmmmm 35-40 år og såååååååå lækker! En haps af de helt store! Har lige googleet ham, noget Norman har lært mig, han sagde engang at "alle googler" og det havde jeg egentlig aldrig rigtig tænkt over men nøøøj hvor er det effektivt!! Og han er jo lige så sprød på billeder som i virkeligheden.............meeen en jurist....hmmm er det mon noget for mig?

Da jeg kom hjem havde jeg fået en del mails, bla. en fra en radiochef her i København (!!) men jeg vil ikke engang overveje at få mit hjerte til at hoppe og håbet op - så jeg har bare sendt ham dét han bad om og nu vil jeg så (forsøge) ikke at tænke mere på dét!

Jeg har også fået en mail mere fra hende den skøre dame som også har en blog herinde - top mærkelig at skrive igen når jeg IKKE har svaret på første mail! Hun er nu blokeret! Dur ikke, væk sagde Prinsessen!

Nå men jeg glemmer helt at jeg - efter mødet gik på toilet, mens alle andre gik hjem - herefter sneg jeg mig ovenpå på Børsen og tog nogle helt fantastiske billeder af Kong Christian D. 4's værk.........min all time favorit danske konge!

Se bare her:

Inde i "vores" mødelokale hang der to optegnelser af Børsen fra 1888 som var doneret til Børsen i 1914, virkelig flotte tegninger men utroligt at det er helt umuligt at hænge dem lige!!

Tænk at man må indrette en så gammel bygning så fucking grimt! Det burde være forbudt at sætte sådanne lamper og møbler ind i en bygning fra 1600'tallet!!

Og det samme her, smukt smukt loft, fantastiske paneler osv. men hvad sker der for lamperne??

Ridderne af det runde bord var der ikke meget af herinde.......kun løgnagtige chefer!

Doooooo! HVORFOR må man ikke røre? Der skete ikke noget da jeg rørte ved dem............  ;-)

Fantstisk billed af Børsen set fra "min" side af København......

Og her er så "skitsen" af billed fra før - se hvordan vimplerne på skibene vender den anden vej, kirkenspiret i baggrunden er væk, damerne er de samme og det lille skur i forgrunden er mere skævt her end på det andet - det mest komiske er dog vimplerne, nogle hænger ned, andre står ud i luften..........

Jeg bryder mig ellers ikke om forandringer af oldtidens momumenter, men hvor er det godt at de store træer foran Børsen er blevet fældet!

Et kik ud fra Børsen

Ovenpå.......smukt smukt gulv!

Sikke et smukt syn!! Et Danmarks kort laved i sten og en mosaikpejs.......tænk hvilken skønhed visse bygninger gemmer!! Jeg kunne ha brugt TIMER derinde!!

De her lamper har jeg ofte set når jeg er kørt forbi udenfor om vinteren, enten i bil eller i bus, de er SÅ smukke og kæmpe store.......!!!

Be om sådan én........

Jeg kan simpelhen ikke huske hvad det her billed hedder men jeg ved at min venindes oldefar er på billed.......:) Han er nemlig tidligere dansk statsminister

Et af mine favorit billeder, både for denne dag men også i almindelighed (har skrevet mange opgaver i mit liv om Christian firtal) Her giver Christian d. 4 en guldkæde til Tyco Brahe, altså en ung Kong Christian med sin berømte fletning.

Og her står han så Christian 4 i røg og damp fra høje mast...........(se masterne ved hans side)
Er vildt træt og overvejer om jeg skal kvæle den klamme opvask fra i går og så tage en lur.........og måske kikke lidt mere på Hr. Kølig fra natbordsskuffen.........hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! Men alt i alt en super formiddag om end den var komisk med alle de røverhistorier min tidligerer arbejdsgiver kunne fortælle!

Ingen kommentarer: