mandag den 1. august 2011

SÅ Træt!!!

Er lige kommet hjem fra gården, hvor jeg liiiige gav det en sidste skalde, fik revet græsplænen og samtidig passet jeg mine små nevøer på 5½ og 2 år, det var så hyggeligt.

Jeg smed deres små traktore op bag i traileren, pakkede madpakken, smed bleer og vådservietter i tasken og så afsted, alting tog lidt længerer tid men til sidst fandt jeg rytmen, jeg rev grene og blade sammen og gav dem hver et lille glas og så fandt de snegle, biller og larver - bagefter spiste vi madpakken i skyggen og så kørte vi hjem - den yngste faldt i søvn i bilen på vej hjem og nu sidder han i sin stol i bilen og sover - døren er åben og bilen holder i skyggen og jeg kan se den herfra hvor jeg sidder.

Den ældste sidder på værelset sammen med sin onkel, min yngste lillebror og spillser FIFA og spiser spagettie med kødsovs - her er så skønt stille!!

Jeg er ellers ikke meget for at lægge ansigtsbilleder ind, men de små er så små at ingen vil genkende dem alligevel (tror jeg)

Wrooom Wrooom Storebror køre lillebror en tur.......

Og når storebror bliver træt tager Faster Ann over........
Min plan for ugen var ellers klar, i morgen skulle jeg i tivoli med hende fra min skole i London og onsdag til møde med HK og Dansk Erhverv og bagefter kommer Anika og Barbara på besøg i København, men nu er der sket et dødsfald i Anikas familie så hun kan kun i morgen tirsdag og så bliver onsdag jo for kort til Tivolig og så er det liiiige HER jeg skal stoppe mine panik tanker om at jeg nu får ødelagt min uge!!!

SELVFØLGELIG får jeg ikke ødelagt min uge, det hele rykker sig bare lidt og hvorfor kan man ikke tage i tivoli kl. 14 en onsdag?? :)

Jeg bliver bedre og bedre til at være cool og bare leve HER og NU!!

På vej hjem fra gården, da børnene sov ringede jeg til Norman, jeg lagde en besked på hans tlf. svare for han tog selvfølgelig ikke telefonen, det havde jeg nu heller ikke forvented såd et var okay. Jeg sagde bare ganske kort at jeg ville spørge ham om en tjeneste og om han ikke kunne ringe tilbage når han fik tid.

På den måde har jeg ringede til ham men ikke hængt mig selv ud og til tørre, jeg vil frygtelig gerne have et luftfoto af gården, altså virkelig virkelig gerne, men jeg vil ikke betale 6000 kr for det, hverken af Norman eller af ham fotografmanden som fik sin datter til at afleverer en brochure til mig, men måske kan Norman selv tage et billed en dag han flyver over gården, der flyver fly henover hver dag - hele tiden faktisk, ofte kan jeg ikke se dem men blot høre de - men en eller anden i nærheden har en rød helikopter for den flyver så lavt at jeg kan se manden som styre, så jeg tænkter at de alle er på vej til Viborg lufthavn/landingsbane eller en af de private som er i nærheden - og måske han så vil tage et billed til mig gratis eller for et mindre beløb end de 6000 kr, men lad os nu se om han overhoved vender tilbage - skal vi oddse på det?

50/50? Naaaaaa måske nærmere 90/10 på at han IKKE ringer tilbage :) Men nu har jeg gjort et forsøg på at gøre min egen lykke større, og dét er for mig en skøn følelse i sig selv.

På vej hjem så jeg dette her skilt - dagens smil!



Nu skal jeg bare finde et tog eller et fly tilbage til mit elskede København og så krydser jeg finger (ben) og tær for at min elskede Stinke Tinke Bil kan blive laved af min sorte jyske mekaniker og bagefter går gennem syn........

Ingen kommentarer: