fredag den 5. august 2011

MIT (elskede) Holmen

Lige nu, i skrivende stund sidder jeg på MIN BÆNKpå Holmen med vand på min venstre side og Operaen på min højre side....

MIN BÆNK!!
Der er håndværkere i min lejlighed lige nu, en sporingsmand er ved at finde ud af hvor alt vandet på kontoret nedenunder kommer fra, frygten er at det kommer fra et sprunget rør under mine fliser, hvilket i væreste fald vil betyde at det hele skal brækkes op og aiiiiiii jeg kan næsten ikke magte tanken, så jeg pakkede min lille fine røde computer i tasken, købte (!) en sandwich og sidder nu her i en smule blæst og hygger mig.

Vinden er dog ikke kold, den er kølig men ikke kold - og jeg er iført min yndlings sommerkjole, et stort dejligt tørklæde med pinke og brune leopardprikker fra Stylsnob og min dejlige næsten 10 år gamle Designers Remix denim jakke med "diamant" knapper, hvilket var hele årsagen til at jeg købte den i sin tid til den nette sum af 600 kr!! Sindssygt mange mange penge dengang!

I går skrev jeg på min facebook om der ikke var nogen i København som manglede rengøringshjælp og da jeg for mange år siden, mens jeg var på radioen, interviewet en dame som i den grad for ca. 10 år siden blev hængt  til tørre i ALLE danske medier lige fra aviser, radio, tv til helt op på politisk plan fordi hun helt uforskyldt, en smule naivt men stadig uforskyldt havnede i en af de største pensions skandaler i Danmarkshistorien, anyway, dårlig formuleret men denne her dame har jeg på min facebook og vi er måske ikke gode venner men vi er i så fald gode bekendte af hinanden -  ud af det blå ringer hun så i dag og tilbyder mig rengøringsarbejde!! Til en langt bedre "jysk" pris end jeg ellers selv ville ha sagt!

Wooop Wooop måske det kan føre mere med sig? Hun har i hvertfald forbindelserne i orden so to speak - men sødt, så sødt af hende at ringe! Hendes nabo vil også geren ha gjort rent.........I'm in heaven baby! Money in mammas pocket!

Bye Bye turisted Nyhavn - nu tager jeg over til en af Københavns største uberørte perler anno 2011!

Så er vi i havn...

Min udsigt......

Zirkus Nemo :)

Ingen kommentarer: