onsdag den 10. august 2011

Stormfuld Onsdag

Puha hvor har det blæst og rusket og regnet HELE natten her på toppen af København! Jeg som altid sover med vinduet åbent vågnede flere gange i nat fordi jeg trode ruden knustes........ja dét kræver vist en forklaring!

Men rundt om min altan er der støvet gråt glas, kæmpe tykke glasplader, men da ham som boede i lejligheden før var noget af en særlig så har dem som ejer ejendommen ikke fået lov til at komme op og lave noget her før han døde. Da han så er død sætter de hele lejligheden i stand og jeg flytter ind (Skønt!) men de har ikke gjort noget ved terassen - og det betyder at de tykke filtdimser eller gummilister som sidder på hver side af glasset efterhånden er gået i stykker og derfor holdes glasset nu kun på plads af jernbeslagene.........dvs. når det blæser så vipper glasset inde i jernbeslagene og dét LARMER og jeg frygter virkelig at det hele går i stykker og falder ned!!

Jeg har før nævnt det for viceværten, men det er sådan her i ejendommen at tingene så absolut ikke sker sammen dag som de nævnes, ja eller samme måned eller kvartal!! Jeg kunne SÅ nemt tage i Silvan, købe nogle gummilister og sætte dem på, pice of pie - det ville tage mig max to timer at få laved hele terassen men dels så har jeg ikke så mange penge at jeg kan være ligeglad med mine udgifter og dels så bor jeg til leje.......lyder måske lidt socialt nasser agtigt at jeg ikke selv gør noget ved det, men jeg har altid selv sørget for at holde mine lejer skadsfrit vis noget er galt, jeg har fikset det i løbet af no time, fordi jeg føler at man har pligt til at gøre det - så her til formiddag ringede jeg igen til viceværten og nævnte at glaspladerne vipper mod metallet og min frygt for at de til sidst ikke kan holde til det - ved du hvad han siger? Jeg skal nok komme og kikke på det men du skal ikke regne med at det bliver laved forløbig.........okay..........!

Arghhh hvor sådan et svar irriterer mig, han kunne jo bare sige: Kan du ikke købet listerne og selv ordne det og så sende os regningen? Så var det ordnet inden dagen var omme........Min hoveddør er også utæt, når jeg sidder på toilettet kan jeg mærke vinden komme ind og her har jeg også bedt om at få nye tætningslister omkring døren men dét siger han at han har laved, hvilket jeg jo tydeligt kan se at han IKKE har......arghhh........lige nu er det okay men kan du se Frk. Frossenpind til vinter? Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Jeg skal - lige om et øjeblik, tage mål til den lille lem over døren ud til terassen hvor der er frit udsyn til Hr. Guds fri natur, hvilket jo er fint nok men bare ikke til vinter! Jeg vil få min kære Far til at skære to plexiglas plader ud og klippe noget rockwool til, så vil jeg sætte en plade plexiglas forreste, så rockwool og så en plexiglasplade igen - dét skal nok holde tæt vinteren over!
Nu da jeg har opdaget den lem kan jeg meget bedre forstå at den tidligere lejers varmeregning var så dyr, radiatoren er jo lige under hvilket har betydet at varmen jo har pivet liiiiige ud i det fri!!


Lem over min terassedør

Piv koldt!!

Hvis jeg ikke sætter den lille "lukke dims" for så står låge og klapre når det blæser......

Har netop talt med min mor - kom til at græde igen, jeg er jo inderst inde så utrolig desperat efter at få noget arbejde, at jeg er parat til at gøre hvad som helst! Jeg forstår bare ikke at jeg ikke kan få noget arbejde, jeg er højtuddannet, skarp som få og så er jeg en knokler - jeg giver aldrig op på en opgave og vil gøre alt for at få tingene gjort til tiden, jeg mener, hvor finder man lige en person som er så villige til at arbejde som jeg er?

I går ringede jeg til det rekrutteringsfirma som Just-Eat har ansat til at finde en kandidat til deres ledige stilling, manden jeg talte med, ham med sit enmandsfirma var virkelig arrogant og sagde at de søgte folk med tekniske computer kendskab - hvilket jeg overhoved ikke kan forstå for i jobopslaget står der følgende:

Online Editor


Elsker du det skrevne sprog og forstår at kommunikere stærkt, direkte og kreativt ? så er du måske Just-Eats nye Online Editor.
Stillingen er nyoprettet og et resultat af et stadig større fokus på vores kommunikation via sociale medier og nyhedsbreve samt, et ønske om en større tilstedeværelse i den daglige nyhedsstrøm.
Stillingen er en yderst vigtig rolle/stilling i den overordnede marketingstrategi, hvor du bliver en vigtig medspiller og skal være med til at skabe, designe og udføre Just-Eats fremtidige tone of voice.
Just-Eat er markedsleder i kategorien ”takeaway” og den position ønsker vi at styrke via en stærk profilenring af vores brand, med udførelse af en klar og moderne kommunikation.


Hvad skal du give os
1. •Du skal være med til at skabe vores overordnede kommunikative kompetencer og have førertrøjen på når det skrevne sprog anvendes som virkemiddel i den daglige marketingplan.
2. •Du skal være personen bag den kreative idegenerering og udarbejdning af tekster til vores nyhedsbreve, hvor vi pt. har 200.000 modtagere.
3. •Du skal, i samarbejde med vores Pr-bureau, opsøge og udforme pressemeddelelser der matcher den overordnede brand-strategi.
4. •Du skal være bagmanden bag vores tilstedeværelse i det danske mediebillede og udarbejde et stærkt netværk i branchen.
5. •Du skal udarbejde indhold til diverse blogs og fora - omhandlende mad, takeaway og andre emner der matcher vores kategori.
6. •Du skal udforme restaurantbeskrivelser af de restauranter der er tilmeldt Just-Eat.


Hvad forventer vi af dig som person
1. •Du er dygtig, måske en af de dygtigste på dit felt, og har en teoretisk og praktisk tilgang til at arbejde   med kommunikation.
2. •Du har et naturligt talent for det skrevne sprog og evner at tilpasse dig forskellige udtryksformer.
3. •Du har kendskab til online markedsføring.
4. •Du har en positiv tilgang til livet, elsker udfordringer og har et godt og smittende humør.
5. •Du er formentlig uddannet på cand. niveau eller lign, men er ikke en forudsætning
6. •Du skal være selvmotiverende og proaktiv
7. •Du skal være forretningsorienteret
8. •Bosiddende tæt på København


Hvor står der noget om at man skal have computer tekniske egenskaber? Det JEG SER er at de lægger vægt på en som kan skrive, som kan formulerer sig til forskellige målgrupper og som kan kommunikerer på forskellige niveauer - og det kan jeg! Hvad de så åbenbart ikke kan er at formulerer sig! Dels er der stavefejl i jobopslaget og der er sproglige fejl, ord der starter med lille på forkerte tidspunkter osv. så åbenbart lægger de ikke mere i deres jobopslag end som så............og så vælger de folk uden computer tekniske egenskaber fra!

Og sådan er det hele tiden, syntes jeg - jeg bliver valgt fra uden at komme til samtale, uden at få lov til at bevise hvad jeg kan - hvad i alverden skal jeg dog gøre for at få penge på bordet og ikke mindst i banken??

Tænker at hvis min elskede Stinke Tinke Bil går igennem syn, så kunne jeg måske starte mit eget rengøringsfirma op, køre rundt og gøre rent hele dagen lang? Det er knokel hårdt for at sige det mildt men nu er der jo kommet en ny lov om at man kan få tilskud til bla. rengøring, op til 15.000 kr pr. år så måske der er mere arbejde at få på den måde?

Tænke tænke.........what to do? Skal jeg slå mig ned som Guldsmed og lave skrammelørenringe og sælge på nettet? Arghhhhhh what to do what to do.........og nu regner det igen!!

Solskinsregn over København



Ingen kommentarer: