torsdag den 4. august 2011

Torsdag Med Pil Ned Af

I dag har godt nok været en hård dag - så absolut ikke fysisk men min krop er smadret beyond borders og tankemæssigt har det heller ikke været en tip top dag, det er en af de her dage hvor det ville ha været sundt at have haft selskab......det har jeg så desværre ikke haft - hvis man lige ser bort fra ham den halvstive Skotte i mit soveværelse og håndværkerne i morges som lukkede for mit vand - og som så har tændt for det igen i køkkenet minus det varme vand, så jeg har vasked op i koldt vand og må smide en spand vand i wc'et hver gang jeg har været på toilet........!!

Jeg har fundet et par jobs på nettet som jeg vil søge og ellers så skal jeg virkelig bare ha gjort rent her i hytten, min lejlighed ligner jo noget som er blevet bombet af flere omgange, plus at gulvet er så beskidt og fyldt med små glasskår at jeg går med SKO indenfor!!

Selvfølgelig har jeg støvsuget et par gange men jeg tør simpelhen ikke risikerer at der er et bette styk glas som ryger op under mine i forvejen hårdt prøvede fødder, så jeg går med sko indtil jeg får varmt vand så jeg kan få gjort rent!

Gjore dog soveværelset rent i koldt vand og Ajax i dag og skiftede bagefter sengetøj, gulvet derinde venter også på at blive vasket.....

I går til Euroman festen hang der disse balloner - jeg hapset en med hjem, det er trods alt det tætteste jeg kommer på en Mulberry taske i øjeblikket, da de (Mulberry) igen igen igen er i gang med at bruge oceaner af tid på at finde ud af hvad de skal gøre ved min taske.........jeg har ikke haft den i min egen varetægt siden slut april!! It's a fucking joke!!

Opvask i koldt vand

Min Mulberry ballontaske

Rent vasketøj til højre - strygebunke til venstre - resten er rod!
Aftensmaden i ovnen
Tømmermændsmad!
Mums - Spareribs
Ready to eat
Bøvs!!
Syntes der er begyndt at være mange hvepse på min terasse, kan ikke helt lure hvor de kommer fra, men frygter i mit indre at der er et hvepsebo på taget eller et andet ufremkommeligt sted - må vist heller taget mit Stald Chock som jeg fik af min forpagter med herover så de kan få en langsom død som tak for min fod der stadig ikke er 100% normalstørrelse eller farve!
Og se forresten hvad jeg fandt på gården, en gammel måtte som nu ligger på terassen, er den ikke fin?


Og nu tror jeg at jeg vil gå mig en tur ned til vandet og tilbage igen, bare for at jeg kan sige til mig selv at jeg har været ude og gå i dag, for ellers har jeg faktisk ikke været nogen steder overhoved!!

Min søster er forresten på date i dag, han lød til at være sød, så jeg krydser finger for at det er noget - jeg ved hvor meget hun gerne vil have en kæreste og børn osv. og jeg under hende det så godt!! Jeg har sagt at jeg gerne vil bede om bare én niece........har KUN nevøer, men dem har jeg så tilgengæld også mange af! :-)

Jeg vil også gerne selv have en kæreste men jeg syntes det ser lidt håbløst ud, alle de gode er optaget eller har børn eller også er de mærkelige i hoved, så min første priotet her i livet er at få et arbejde jeg elsker og som vil elske, respektere og anerkende mig tilbage!

Ingen kommentarer: