tirsdag den 23. august 2011

En God Dag Starter Kl. 05.44...!!

*Bling*

Så var jeg vågen! Eller dvs. jeg vågner ved at jeg sætter hånden ned i skridtet på mig selv og mærker noget vådt og så vågner jeg - jeg er blødt igennem og ja ned på mit fine hvide lagn.......arghhhhhhhh dét er virkelig nitten ved at have menstruation!!

Nå men så kan jeg ikke sove mere, så op og i bad og i tøjet, stryge tøj, smørre mig ind i duftende rosenolie og nu sidder jeg så her og har spist morgenmad og har rocker ondt i maven..........

Kl. 12 skal jeg til samtale hos en da Danmarks største radiostationer, jeg ved ikke om jeg er spændt eller ej, tro mest jeg er meget nøgteren. Talte med min gl. radiochef fra en af stationerne jeg har været på i Jylland i går aftes, han gav mig lidt råd til hvordan jeg skulle forholde mig. Ikke at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre men jeg har været ude af "gamet" i 1½ år så jeg frygter selv at jeg er ved at være lidt rusten.

Jeg fik at vide at jeg skulle forberede tre dagsaktuelle nyheder som passer til deres radio format, det skal jeg så gøre nu men min mave driller helt afsindigt, overvejer at lægge mig en time og så op igen og lave nyheder. Jeg tænker helt klart at de sætter mig til at lave en showreal, normalt piece of pie men gosh hvor er det længe siden jeg har laved sådan noget sidst!

Håber på det bedste, frygter det væreste og forventer intet - så kan det jo ikke gå helt galt!

Ingen kommentarer: