tirsdag den 30. august 2011

Laaaaang Dag!!

Dagen i dag har føltes som en ørkenvandring minus varmen!

Fuck it, håber snart jeg får noget vished - det er jo som at stå ved en skillevej med to yderst tiltalende ruter foran mig, dog er ingen af ruterne kompetible med hinanden og jeg skal derfor vælge, hvilket i sig selv ikke er super svært, det svære ligger i at jeg ikke kan udføre mit valg før nogle mennesker som jeg umuligt kan påvirke mere, får fingeren ud af the butt hole og vender tilbage!! Og det er dér vi har hele kerneproblematikken!!!

Er du sindssyg hvor er jeg bare IKKE et tålmodigt menneske!!! Altså som i NOT AT ALL!!

Hvis jeg får jobbet så....
1. Penge på kontoen
2. Gården er redet!
3. ALT havd der er påvirket af min økonomi vil komme i bedring
4. Jeg vil få råd til alle mulige sociale ting
5. Mine forældre bliver SÅ glade
6. Jeg føler mig anerkendt igen

Og alle andre ting som bliver påvirket negativt når man som jeg ingen penge eller job har men kun udgifter, alle de ting vil nu få en pil opad, det er ikke sådan at problemerne forsvinder over night (selv om de nærmest kom over night) men jeg kan se en løsning på mine problemer inden udgangen af året.....!!!

Hvis jeg ikke får jobbet så...

1. Vil jeg stadig være økonomisk udfordret
2. Kan jeg komme videre med andre målsætninger for resten af året
3. Vil torsdag ligne onsdage igen
4. Vil jeg kunne få kontanthjælp

........ja jeg har nemlig netop i dag modtaget et brev om at jeg kan få kontanthjælp, OMG hvor er det dog et demotiverende brev at få!!! 

I alt får jeg her til den 1. september 6494,75 kr, gad så godt vide hvordan de er kommet frem til lige netop dét total skæve beløb! Men det dækker huslejen så jeg ikke behøver trække min min kassekredit og efterlader mig med 494,75 kr til resten af måneden - ja så kommer der også lidt penge fra mysteryshopping så September er okay, ikke suuuuper okay men jeg får ca. 1400 kr til mig selv når jeg har betalt huslejen og dét er allerede næsten 1000 kr mere end jeg normalt har!!! Så no complains herfra.

Får jeg jobbet skal jeg selvfølgelig informerer Ydelsesservice i København om at jeg ikke skal have kontanthjælp for Oktober måned, hvor jeg vil få 10.138 kr, igen et tal jeg tænker øhhhhhhh til, men igen who cares, jeg kan betale min husleje!!

Kontanthjælp - endelig endelig endelig, men måske får jeg slet ikke brug for det?? :)
Hvis jeg får jobbet kan jeg også tilbyde min udlejer at betale for min parkeringsplads i kælderen som jeg ellers frygter at miste når de nye lejer af kontorlokalerne under min lejlighed flytter ind til januar 2012 og dét ville være nitten hvis jeg mistede den plads, for hvor skal jeg så parkerer min elskede Stinke Tinke bil som jeg har kæmpet så hårdt for at beholde?? Parkeringspladserne tilhører nemlig kontorlejemålet og ikke lejlighederne og som en ikke-betalende bruger er det selvfølgelig mig han vil cutte først hvis dem som lejer sig ind skal bruge en ekstra parkeringsplads...........og dét ser jeg nødigt ske!

Hvis jeg får jobbet skal jeg også kontakte KVUC og sige at jeg ikke skal læse Kemi og Spansk, Spansk vil jeg så dog tage på aftenskole men jeg skal huske at afmelde fagene inden datostart for ellers kan jeg aldrig igen i fremtiden tage et GSK kursus og who knows hvad fremtiden bringer, så det tilbud vil jeg rigtig gerne beholde, derfor har jeg også udfyldt afmeldingsblanketten og gjort den klar til at blive afleveret på posthuset så jeg kan få den stemplet korrekt og dermed være afmeldt inden 1. september!

Afmeldingsblanketten.....
Det er simpelhen noget møg at jeg skal vente og vente, det er slet ikke mig - som i overhoved ikke mig! OMG hvor jeg dog tåler ventetid suuuuuuper dårligt, specielt når det er noget jeg gerne vil!

En ting er at jeg super gerne vil arbejde, jeg har en arbejdsiver på plus 200! En anden ting er at jeg syntes netop détte job lyder så så SÅ rasende spændene, jeg kan se mig selv bruge min coach uddannelse og mine kommunikationsevner, skriveegenskaber og mit netværk og samtidig lærere en masse, altså virkelig en masse og oven i det får jeg løn (PENGE!) kollegaer og en sød chef - kan det overhoved blive bedre??

Dét kontorlokale jeg skal sidde i, ligger ude på Amager (hvis jeg altså får jobbet) og da jeg var til samtale derude så jeg jo de andre som også sidder dér, de arbejder dog for et andet firma men vi skal dele pladser, så i teorien får jeg ingen "rigtige" kollegaer men vi arbejder for samme "bagmænd" i den non-skumle fortolkning, det er bare to forskellige virksomheder - giver det mening? Altså én mand eller én gruppe af mænd ejer to virksomheder som deler kontor på Amager, "min" virksomhed er bare ikke særlig stor (endnu) så der vil kun være mig til at starte med men alle de andre vil jo også på en måde være mine kollegaer (så frem jeg får jobbet) og dét er også en stor motivationsfaktore for mig!

Gulvet derude er total grønt - altså virkelig virkelig GRØNT som i skrigende græsgrønt! I LOVE IT!!

Gulvet er mere grønt end min skønne silkekjole som jeg havde på til modeugen og som jeg fik taget mig sammen og vasket i nat i håndvasken - nu drypper den af i bruseren - man siger jo at grønt er sundt for øjet, I so agree!
Men dagen i dag skulle jo bare dræbes så jeg kunne vente på at de ville vende tilbage når ham okkinokken som glemte at ringe via SKYPE i går fik taget sig sammen til at ringe i dag........

Så jeg startede dagen med at kvæle min ækle opvask......

Øv altså.......i min næste lejlighed (engang når jeg flytter sammen med en for jeg flytter KUN herfra hvis dét sker!) så VIL JEG ha en opvaskemaskine!!
Bagefter gik jeg i krig med mit strygetøj, bunken var blevet liiidt for stor og så er det at det bliver irriternede at stryge.....så væk med den!

Mit fine lyserrøde og hvide sengetøj som jeg fik af min elskede Mormor da jeg var hmm 10 år gammel er nu ved at være så slidt at man ikke kan se at der faktisk er hvide sløjfer på det lyserøde stof og samtidig er stoffet så tyndt på den ene side at jeg frygter at bruge det............min søster fik også et sæt dengang men hun har smidt hendes ud! Arghhh ellers kunne jeg jo ha brugt dét som lapper!
Meget sart fint yndlings sengtøj!
Rene nystrøget viskestykker, nystrøget t-shirt klar til Fitness og nystrøget og presset sengetøj klar til skabet
- jeg elsker det!
Helt tom vasketøjskurv minus én vaskepose til bh'er og ét par trusser (hudfarved)
Jeg fik også nollet mig sammen til at få syet et hul i denne her fine sommerkjole som kom af at jeg hang fast i en kant på terassen i sommer - jeg tænkte mens jeg syet den at enten skulle den bruges næste gang i Afrika eller også skal den bruges næste gang i Spanien - either way, lappes skulle den!
Og lappes blev den! Stoffet er så fint og porøst at jeg måtte lave en ny "kant" for ikke at stoffet trevler, men når kanten bliver presset og strøget så ses det ikke. Så nu er jeg klar til mere sommer!

Bagefter gik jeg en lang tur mens jeg talte med min veninde Barbara i næsten én time. Hun kom hjem i weekenden med børnene fra Schwitz men kun under det påskud at hun lovede at finde en lejlighed og komme tilbage med børnene - hvilket hun selvfølgelig ikke har tænkt sig at gøre!! Manden er jo idiot, hvordan kan han tro at løsningen ligger i at tage børnene som gidsel??

Hun skal nu ha fat i en rigtig god advokat som kan hjælpe hende, dels med at beholde børnene men også med at plukke idioten! Egentlig ville hun slet ikke ha haft noget fra ægteskabet men når han opførere sig sådan og så oven i købet lukker for hendes kontier så hun nu helt officielt ingen penge har og ikke kan få kontanthjælp fordi hun ikke har boet i Danmark i 12 år, ja så er manden jo bare en led led grim mand i min verden og så har han jo selv sat spillereglerne!

Vi fik også talt en del om valget, Barbara går meget op i sådan noget og det gør jeg faktisk også - og jeg er rasende god til at huske de forskellige partiers valgtemaer, Barbara sagde på et tidspunkt "Aiii Deirdre-Ann jeg kan godt huske at du var rasende god til diskutioner på Handelsskolen fordi du har sådan en klæbehjerne, jeg har lært mere de sidste 20 minutter med dig end jeg har ved at surfe på nettet i 50 minutter!!" Ohhhhhhhh yes sir! :)

Barbara syntes jeg skulle blive politiker, dértil måtte jeg så sige nej - jeg tror simpelhen jeg ville myrde den ene blok i dansk politik! Men det er korrekt at jeg er en utrolig viljefast og principfast person og dét er jo så både på godt og ondt!

Da jeg havde talt med Barbara gik jeg ned til vandet og satte mig i solen i semi læ for blæsten

Kanalbådene kan liiiige knap og nap gå under....
En lille "bro" til højre for kanalbådenes gennemfarts hul - der står "Gennemsejling forbudt - undervandshindring" og så er det jo at jeg godt gad vide hvad en undervandshindring er?? Altså jeg er godt klar over at det nok er noget under vandet som stikker så langt op at man ikke kan sejle igennem men hvad er det?? Hvis der er nogen som vil lægge en fladbundet pram til så undersøger jeg det gerne!!!
Sidste sommersol på Nyhavn
Da jeg kom hjem ringede min vicevært for at høre om han måtte komme og læse min el af - men som den super organiseret person jeg er læser jeg selv min el af hver evig eneste måned og det har jeg gjort lige siden jeg flyttede ind, så jeg kom ned på kontoret med mine måleaflæsninger så han selv kunne se dem.

Sagen er den at de syntes det er vildt at en lejlighed som er blevet tom inde ved siden af mig kun har brugt for ca. 750 kr el på ½ år, det syntes jeg også er lidt men på den anden side jeg har brugt for ca. 350 kr el siden 1. april og alligevel betaler jeg 350 kr i el a conto pr. mdr dét gad jeg jo så pænt godt at ha sat ned!! Hvorfor pokker skal jeg gå og betale til udlejers konto når jeg selv i den grad mangler pengene??

Men altså, jeg bruger ikke ret meget el og slukker alting på kontakterne når jeg får lige med undtagelse af mit køleskab og fryser, men alt andet bliver slukket når jeg forlader lejligheden i mere end ét døgn og ellers så er det kun min computer, min klokradio og kølefryseskabet som er sat til til daglig.......

Nu er klokken 19.35 og jeg sidder og overvejer om jeg skal lette røven og komme til fitness eller om jeg skal vente til i morgen tidlig og så komme op i god tid og afsted? Bum bum...............tjekker lige om der kommer noget godt i tv som i om der kommer noget godt på DR som jeg kan se over nettet............ 2 minutter........okay dét var der så overraskende IKKE!

Hold nu kæft hvor er DR noget public shit, hvad ligner det kun at tilgodese alle dem som ikke aner hvad de skal stemme ved at sende det ene valgprogram frem for det andet? DR har omkring 6 tvkanaler og det eneste de kan finde ud af at sende er intetsigende crap, public service up my arse!!!

Men mit løbetøj er stadig vådt, da jeg stillede det udenfor og "glemte" at tage det ind da det regnede.........og jeg har faktisk ærligt nok kun ét par løbebukser og én sportsbh..........selv om der jo altid kan findes alternativer.......ikk? :)



Ingen kommentarer: