lørdag den 20. august 2011

Kommode Dag

I dag vågnede jeg kl. 07.30 og var frisk som en havnørn med søvn i øjene, så jeg snuppede lige 1½ time mere på den ene side før jeg tvang mig selv op af sengen - pga. bæ i vandte over Købehavn havde jeg ikke været i bad i går efter fitness (!) Yep det skal jo have nogle fordele at være single ikk............

Feks. er en af dem at jeg i dag, efter at Københavns Kommune havde proklameret at vandet nu var drikbart igen omkring Kgs. Nytorv, kunne tage et næsten 20 minutters langt bad hvor jeg både barberet det ene og det andet og vasked hår og friseret det med fingerne og ja bare følte mig hot hot og bagefter smurte mig ind i duftende rosenolie.........*mums* It is at times like this that I wonder the most, why am I single??

Nå men altså, en af fordelene ved at være single er at når jeg har taget et så skønt bad og fjernet gammelt neglelak og ordnet hæle så kan jeg bagefter sæte mig i min uendelig røde sofa og klippe negle på gulvet! Yep direkte ned på gulvet! Dét ville til enhver tid være mega vammelt hvis det var en stor behåret fyr der sad og justeret neglenes længde i sin stue men når det er en pige, og en sprød haps som jeg, ja SÅ er det jo noget HELT ANDET........ ikk?!!

Til orintering kan jeg fortælle at det HELE ER støvsuget op igen.........men hey, der er ikke lys nok i min bruser til at jeg kan klippe negle dér og naboerne sad ude på terassen og spiste aftensmad så jeg kunne heller ikke klippe nelge dér (for så bagefter at feje dem ned i tagrenden og lade dem løbe med regnvandet ud) Og hvor klipper "almindelige mennesker" i øvrigt negle??

Sidder i skrivende stund og venter på at min veninde fra London, NeNe kommer på SKYPE men hun er (som altid) forsinket.............girls fucking aiii!

Men ellers, i dag har jeg ikke laved andet end at bruge min rystepudser på min kommode........damn dét holdt hårdt!! Jeg vented til kl. 10.30 med at starte så jeg ikke vækkede naboerne midt i en kæmpe brandert, jeg ved at dem lige ved siden af mig er studernde og jeg tænkte at det nok er rus uge så de er nok spritter stive, anyway, jeg prøvede at tage hensyn og brugte så rystepudseren non stop fra 10.30 til kl. 15 hvor jeg lod dem spise frokost/aftensmad på terassen i ro mens jeg kørte efter maling - dum nok lyttede jeg til min lillesøster som sagde at jeg ikke skulle købe andet end grunder da jeg alligevel ikke kunne nå at male i dag...............!!!

Resultatet var at jeg var værdig med at slibe med korn 40, 60, 80 og 120 OG grunde kl. 18.30............og kl. 20.03 havde jeg både været i bad OG efterslebet alt det jeg havde grundet - ergo var jeg klar til at male men where the fuck var min maling??!!!

Arghhhhhhhhhhhh!!

Start på afslibnings projektet "Kommoden anno 1802"

Fuck da osse........spejlet slog en revne da jeg brugte varmepistoeln i maj måned men jeg havde håbet at det ikke ville gå helt i stykker.............men ak............nu skal jeg ha nyt spejl! (minus 7 års ullykke)

*Ta da daaaaaaaaaaaaaaaa* Gad vide om der gemmer sig noget bag bagbeklædningen?? Det gjore der ikke, udover spindelvæv, men næste gang nogen piller bagbeklædningen af så sidder der en lille lamineret seddel med info om kommoden, datoer, farvekoder, steder, koordinater osv - who knows hvor denne kommode er om 100 år......??!!

Jeg gemmer alle tingene inkl. de små buet lister som sad rundt om spejlet og når jeg får et nyt spejl så sætter jeg det på på nøjagtig samme måde!

Og når spejlet nu er kaput så kan jeg lige så godt skille HELE kommoden ad og spartle, grunde, slibe og male ALTING - så af med ALLE beslag............(og husk at tage billeder af det hele så jeg igen kan huske hvordan det skal samles hvis de små 209 år gamle skruger skulle gå i stykker/blive væk/knække!!

Nede foran Magasin Du Nord kunne jeg se at der stod to fyre fra Wasa og delte "sampels" ud - jeg tænkte selvfølgelig straks "gratis mad" og gik ned og stak dem en lille "hvid" (eller gul) løgn om at vi var fire veninder og *wupti* fik jeg fire WASA musley bars som blev til min morgenmad.......

SÅ kom det store slibearbejde.........

Mens jeg sleb kom blyantstegningerne fra dem eller den person som har laved kommoden i sin tid frem - er det bare mig eller er det ikke HELT FANTASTISK at man kan se sådanne ting? Jeg kunne ligefrem mærke hvordan personen som har arbejdet med denne kommode/skuffe før mig har knoklet med at måle op og gøre alting korrekt........årghhhhhhh hvor jeg godt gad vide hvem det er!!

Symetrisk opmåling

Så er toppen af kommoden klar til grundmaling

Hovsa.........WASA fyrene stod der stadig efter 5½ time så jeg løb ned igen (med tankerne på gratis aftensmad) og stak dem samme løgn og fik samme antal muslye bars - hvilket har betydet at jeg ikke har leved af andet end 8 chokolade WASA Musley bars i dag - i morgen = mega røv men mæt mave!

Grundet kommode i lejligheden klar til maling

Grundet OG slebet
Og nu sidder jeg så STADIG her og venter på NeNe.............damn girl pop up now!



Renvasket og indsmurt i duftende oliver - øl og troldmanden Merlin = I'm happy

Neglene er ordnet, øllen næsten drukket og DR lader mig se gratis tv :)
Nå men altså, jeg har siddet og set først Troldmanden Merlin på DR og bagefter en film med Eddie Murphey "Meet Dave" og drukket øl - vandet er jo stadig ikke helt okay at drikke, eller det er det vel men jeg ville heller have øl så jeg sagde til min mor at jeg boede i vand-bæ-zonen...... :)

Forresten, når der nu snart bliver valg, hvem skal jeg så stemme på??

Normalt ville jeg stemme blåt..........altså Venstre. Ikke fordi jeg nogensinde har været forelsket i Anders Fogh (Fjogh) Rasmussen og hans mongol engelsk eller i Lars Løkke (Latterlig) Rasmussen og hans mærkelige måde at tale på, men mere fordi de varetager landbruges interesser - og fordi jeg fucking HADER Villy Søvnløs, Helle Thor-Smagløs, Nasser, Pia No-Kærlighed og alle de andre inde på Borgen med deres nye fine 18 millioner kroners nye tag og vinduer!!! (JA jeg læser posterne med udgifter til det offentlige, det er jo MINE penge de bruger!!!)

Men hvis jeg skal være ex-bonde og ex-gårdejer, hvem skal jeg så stemme på?? Måske jeg skal til at være Konservativ? Jeg er jo trods alt Godsejer datter OG snerpet på visse punkter, jeg går også ind for de gamle dyder, morale, pli og opdragelse og faktisk så syntes jeg at amerikanerne har fat i noget af det rigtige når de tvinger de unge til at sige "Yes Sir - Yes Madame" i skolerne frem for at kalde lærerne ved fornavne............skolen jeg gik på indførte skole uniform igen året efter jeg stoppede for at der ikke skulle være synlig forskel på de sociale klasser, en filosofi jeg godt kan lide - men virker den i praksis? Viser man så ikke "bare" status via sine ørenringe, smykker, sko, tasker, biler osv?

Hmmm så bum bum hvad skal jeg stemme når jeg nu også er ligeglad med dyrevelfærd (til en vis grad) mener at de ældre er årsagen til at Danmark består til dato og derfor skal takkes og hjælpes mest muligt, mener at børn er vores fremtid og derfor skal hjælpes, beskyttes og værnes om, flygninge har rettigheder og besider en vigtig viden til hele verdens overlevelse, indvandring er nødvendig i hele verden, landbruget er vigtigt oog at miljøet er priotet one..........??? Men oven i alt dét så mener jeg også at ordnung must sein, regler er til for at blive fulgt, der skal være mere morale, plio og opdragelse i samfundet, der skal laves flere fængsler og straffen for at voldtage, dræbe og mishandle skal være uoverskuelige og livstid skal være livstid indtil du er muld og kan gå i ét med fyldet i en motorvej, enhver må sørge for sig selv og kan du ikke dét må du fucking drukne (eller lærere at svømme) så................hvem skal jeg stemme på?????

Copenhagen by night - tordenvejret kommer!

Ingen kommentarer: