onsdag den 24. august 2011

Føj!!!

Tænk engang at være forsvarsadvokat (*spytter i jorden*) for det svin af en 35 årig mand der har voldtaget en 7 årig pige i en lade ved Horsens, tænk engang at have morale og rygrad til at stå frem og udtale "Den tiltalte har ikke haft samleje med pigen!"

Hvis det er tilfældet, så er det jo suuuuuuuuper nemt at tjekke på en 7 årig pige!! Dernæst, hvis hendes møddom er sprunget og hun er hævet, rød, øm  og revnet omkring skeden så er det nok ikke fordi han har kysset og krammet hendes kinder vel!

OMG hvordan kan man overhoved OVERVEJE at forsvare et sådan menneske!!!

Her er laden hvor den 7 årig blev voldtaget

Det gjorde ondt...

Disse hjerteskærende ord kom stille fra en 7-årig pige, da hun blev genforenet med sine forældre, efter hun, ifølge politiet sigtelse, blev voldtaget og udsat for andre seksuelle krænkelser af en 35-årig mand i en lade - kun 800 meter fra sit trygge hjem.
Det skete i en lille landsby ved Tørring-Uldum nær Horsens søndag sidst på eftermiddagen. Det fortæller en ven af familien, Nicolai Baltzer Jensen, der var med til at pågribe den 35-årige, til Ekstra Bladet.
Den syvårige pige var ude at lufte hund med en jævnaldrende veninde i nærheden af sit hjem, da den 35-årige kom kørende på sin scooter og lokkede pigen til at sætte sig op på bagsædet ved at sige, 'det er politiet, følg med'. Veninden løb hjem til sin mor og fortalte, at veninden var blevet bortført, og herefter blev der slået storalarm.


Både pigens og venindens forældre gik ud for at lede, og manden blev pågrebet midt i sin ugerning, slæbt ud på en nærliggende mark og tvunget til jorden. Få minutter senere blev den falske betjent anholdt af rigtige politifolk fra Sydøstjyllands Politi.


Jeg har det stadig skidt. Og jeg måtte virkelig beherske mig for ikke at gøre noget alvorligt mod manden. Han var bare så ussel, siger Nicolai Baltzer Jensen.

I går blev den 35-årige mand varetægtsfængslet i fire uger. Manden er angiveligt psykisk syg, og han blev derfor i det lukkede grundlovsforhør fængslet i surrogat på en psykiatrisk afdeling under Horsens Sygehus.


Da han i grundlovsforhøret blev spurgt, hvordan han forholdt sig til de alvorlige sigtelser, lød svaret:  Det er rigtigt nok.

Forsvareren mener dog, at den 35-årige ikke har haft samleje med pigen.

Jeg siger bare én ting, hvis ååååååååhhhhhhh Gud hvis jeg havde været med til at pågribe denne mand i gerningsøjeblikket, så havde han været indlagt til omfattende kæbekirugi, jeg havde total smadret ham, trampet, spyttet og sparket på ham indtil han holdt op med at trække vejret!

Jeg tror helt klart ikke det er godt for mit blodtryk at læse aviser i disse dage!!!

Ingen kommentarer: