torsdag den 25. august 2011

Min Dag...

Først, er denne her pige sød og sej at høre på eller er hun en pisse irriterende Københavnerunge??

Clara har fået NOK og vil i Far-Datter Terapi

Jeg tror jeg hælder til at hun er en pisse irriternede skilsmisseunge fra København, 4 år gammel med 2 mindre søskende, dét har Far da klaret ret godt taget i betragtning af at han allerede er skilt fra børnenes Mor og har en kæreste.........

Nærmest alle på min facebook lægger den op lige nu og efter at ha se alle 8 minutter og 31 sekunder med ren gentagelser så er min konklution at hun bare er irriterende men at hun selvfølgelig ikke selv kan gøre for det med sådanne forældre.

Nå men altså, min dag i dag.......

Puha, i går skrev jeg tilbage til folkene fra Afrika og takkede for deres brev og deres tilbud og lovede lige at vende tilbage når jeg havde fået styr på tingene her i Danmark. Jeg har bla. forgæves forsøgt at træffe min udlejer i dag for at høre ang. fremleje af min lejlighed - også selv om tanken om at fremmede mennesker skal sove og måske endda bolle i MIN SENG er mig ualmindelig frastødende men hvis det er hvad der skal til for at jeg kan komme dertil hvor jeg vil hen, ja so be it (vil i så fald ønske mig en ny seng som det første når jeg kommer hjem!!!!)

Lå og tænkte på hvor jeg skal gøre af alle mine private ting mens jeg er væk. Jeg kan lægge alt ind i mit skab i gangen og låse af til det, men så har dem som lejer lejligheden ingen steder at ha deres tøj.............så min næste konklution var at fylde alting i kasser og køre det til Sverige til min Storebror, de har et kæmpe hus og må fandeme ha plads til mine ting i 3-6 måneder, basta.

Men i dag har jeg også laved noget andet, udover at tænke over Afrika - jeg har nemlig også været til jobsamtale. Jeg har faktisk overvejet ikke at fortælle om det overhoved, fordi jeg er ved at blive lidt overtroisk (desperat?) og tænker at det måske bringer uheld at sige ting høj.........dét ved jeg selvfølgelig godt inderst inde er noget BS (Bull Shit) men ak hvor vil jeg jo bare gerne arbejde!!

Men altså, for et stykke tid siden søgte jeg jo et job gennem et rekruteringsfirma som jeg syntes virker super useriøst, feks. vender de ikke tilbage på mails og opkald og de sender heller ikke afslag ud......hvilket faktisk pr. lov er et krav når et job har været slået op offentligt. Nå men skidt med det, sagen er den at manden bag dette rekrutteringsfirma ringede til mig i går for at høre om jeg var interssseret i at høre om et andet job han havde fået ind, og selvfølgelig var jeg det.

Lige til at starte med kunne jeg ikke se mig selv i jobbet men efter at vi havde talt færdig og jeg gik i gang med at læse jobopslaget igennem og lave lidt research på firmaet så syntes jeg faktisk det lød som en rigtig spændene stilling. Firmaet er næsten nyt og har haft det rigtig hårdt, så har de fået ny chef som startede med at fyre alle og nu vil de så starte forfra med at bygge op igen, dvs. jeg vil få virkelig frie hænder til at gøre så godt som alt for at promoverer firmaet i de danske medier - I LIKE A LOT! Jeg hader når alting er for forudsigeligt, men samtidig elsker jeg kasser og rammer - lyder det indviklet? Sagen er den at der jo er masser af kasser og rammer, jeg skal bare selv find ud af hvad jeg vil putte i dem!!

Der findes nemlig ingen facitliste over hvad der er korrekt og hvad der er forkert, for ingen har prøvet det her job før da det er helt nyoprettet..........mega spændene og mega sejt og så er det jo inden for nogle af mine super spidskompetancefag, nemlig kommunikation.

Så jeg tog en test på nettet og var så i dag kl. 13 til samtale ude på Amager - manden bag rekrutteringsvirksomheden var dér og lur mig om jeg ikke fik en fornemmelse af at han flirtet med mig........men med en manglende hjørnetand (!) må han altså liiige tage sig sammen, hvordan kan man være født i 1960 i Danmark og så sidde og rekrutterer folk og samtidig mangle en synlig pløk i munden???
Anyway, his problem - chefen for dette firma var der også, han er jurist og tidligere ansat i det offentlige og virkede meget sympatisk, jeg tænker at ham kan jeg virkelig godt lide, han og jeg talte på samme "niveau" og dét er jo altid skønt.

I går aftes talte jeg både med min lillesøster som er en suuuper skarp forhandler og med min coaching buddy Elsebeth, jeg havde skrevet en masse spørgsmål ned og svar (stikord) på hvad mine stærke og svage sider er, hvad jeg kan tilbyde firmaet, hvad jeg forventer af firmaet osv. men jeg blev overhoved ikke spurgt om én eneste af de ting.........
Og jeg kan ganske ærligt ikke finde ud af om det er godt eller skidt! Min søster sagde i går aftes at hun aldrig har været til en eneste samtale hvor hun ikke er blevet spurgt om hvad hendes stærke sider er og hvad hendes svage sider er og jeg on the other hand er aldrig blevet spurgt om det, men det som jeg syntes er mest mærkeligt eller uvented om du vil, er at jeg slet ikke blev spurgt ind til hvad jeg kan give firmaet, hvor jeg ser mig selv starte i en sådan rolle med så frie tøjler osv.
Så på den måde var det en lidt speciel samtale (og der var pissekoldt i rummet!) men jeg syntes alligevel at jeg gjore det godt, eller så godt som jeg kunne.

Og så får jeg besked i morgen om jeg har fået jobbet eller ej.

Men selv hvis jeg ikke har fået det, så har jeg allerede andre planer og dét føles om noget helt fantastisk!!! Jeg er blevet optaget - alligevel - på GSK kurserne, dvs. at jeg kan få SU ved at læse Kemi på Fjernundervisning og Spansk B hver dag fra kl. 8 til 10.40. Det er selvfølgelig ikke en drømme situation at sidde i, men taget i betragtning at jeg på den måde undgår at komme på kontanthjælp, hvilket for mig er bunden af bunden af bunden af den første bund, så er det super fedt, dernæst så lærer jeg noget, dvs. jeg får indput i min knold og dét trænger jeg fandeme også til og så kan jeg se mig selv bruge de ting jeg lærere.

Hvis jeg ikke får jobbet så skal jeg altså vælge mellem GSK kurserne og Afrika - Afrika giver ingen penge lige her og nu, men det kan det måske komme til, for med et jordemoder job i baggagen så får jeg helt sikkert lettere ved at komme ind på studiet og dét ville være det samme som at bygge en ny fremtid for mig selv, dernæst så fik jeg også den ide i går aftes at jeg kunne kontakte nogle produktionsselskaber og forelægge dem at lave en dokumentar om hvordan man kan gøre sig egnet til sit drømmestudie på en utraditionel måde og så kan de følge mig helt frem til om jeg kommer ind eller ej næste år............god tv!

Og så er der jo også Radio jobbet, hvis jeg altså får det - men jeg skal være ærlig at sige, at hvis jeg får det job jeg var til samtale om i dag, så er det helt klart at foretrække, får jeg ikke det, så skal det de tilbyder mig på radioen fandeme være godt og med en fremtidsplan og perspektiv i før jeg dropper Afrika!! Jeg syntes det lyder helt vildt fantastisk at få sådan en mulighed som jeg har fået her og hvad nu hvis jeg så siger nej tak til den for at tage radio jobbet og de så bare fyre mig igen hvis krisen forsætter?? Dét har jeg jo set ske mere end én gang før og jeg gider ikke bare være hende man kan skille sig af med når krisen kradser.........sådan får jeg jo aldrig en karriere, erfaring og anderkendelse.

Så jeg syntes selv at jeg LIGE NU har mange muligheder: Afrika, GSK, Radioen og Jobbet - MEN jeg ved også godt at det HELE kan ændre sig på nul kommer fem og så kan jeg stå med nøjagtig det samme som jeg stod med i søndags, nemlig ikke en skid!!

Så jeg er faktisk næsten desperat efter at bare én af tingene lyser op i rummet så jeg kan gribe efter dét og glemme alt det andet og bare sætte fokus på denne ene ting og så give mig selv 200% hen og knokle løs med at blive bedst til dén ting og intet andet - jeg vil gerne arbejde at det er helt vanvittigt!! Og jeg vil gerne IKKE på kontanthjælp at dét også er helt vanvittigt!!

Jeg har med vilje ikke fortalt nogen om mine jobsamtaler, hverken den på radioen eller den i dag, altså min søster ved ang. den i dag men kun fordi jeg lige havde brug for lidt sparring til hvad jeg kunne komme ud for, hvilket så slet ikke skete - men ellers har jeg ikke fortalt noge om noget og specielt ikke mine forældre fordi de syntes at jeg skal ind og arbejde med Turisme (!) og blive rejseguide (!) Er det bare mig som godt ved hvordan guideskolerne i Spanien er??

Jeg forstår SÅ SJÆLDENT hvad mine forældre tænker at det er helt ufatteligt at de er mine forældre!! Hvor kommer guide lige ind i mit liv? Ja jeg er god til sprog men skulle jeg ikke forsøge at få et liiiidt mere fremtidssikret liv en at være guide og vælte mig i sprut med 19 årige skoletrætte studenter??

Det som er humoristisk er, at da jeg læste på Akademiet med min veninde Natasha (som nu bor i Mexico og er gift med Carlos Slims søn) da ville Natasha og to andre inkl. jeg til Spanien, Barcalona for at læse vores Bachelore, men jeg havde jo gården og det kunne overhoved IKKE komme på tale at forlade den i ét år for at rejse ud og blive klogere..........så Natasha rejste ud og mødte sin mand og rejste så til Mexico og bor nu dér og jeg............ja jeg er stadig gårdejer, bare med et stort fedt minus foran og jeg føler ikke selv at jeg er komme en skid videre siden dengang fordi jeg altid er den søde datter som vælger at lytte til mine forældre med alt hvad dertil følger af konsekvenser for MIT liv. Men no more nu!

Mine forældre vil 100% IKKE syntes om at jeg skal til Afrika - hvis jeg altså ikke får jobbet - men jeg kan så meget se mig selv komme lidt væk og få andre perspektiver på livet, jeg kan også skrive både artikler og blogs dernede fra og tjene penge på det samtidig med at jeg kan fremleje min lejlighed så den ikke er en udgift for mig og så må gården fandeme klare sig selv mens jeg er væk - og kan den ikke, ja så er jeg jo så langt væk at jeg alligevel ikke kan gøre noget ved den sag!

Har forresten fået et meget kort brev på Facebook fra min coaching buddy  hvor hun skriver at hun har "no hard feelings" med det jeg fortalte hende (no shit, det burde du så heller ikke ha!) men at hun bare har haft så travlt med at ordne sin nye lejlighed men at hun alligevel ikke har været i den overhoved endnu (hvilket så betyder at hun er sammen med amerikaneren) Jeg har det sådan lidt: NÅ okay - jeg så mailen i går men læste den først nu her til aften og jeg gider overhoved ikke svare på den.

Det er IKKE okay har hun har så travlt med sit amazing liv at hun begynder at græde over at hun har en super ærlig og straight forward veninde og så bagefter sylter hun mig i over en uge og vender overhoved ikke tilbage med nogen af de ting vi havde aftalt - jeg sidder bare her og får ingen feedback, skal jeg køre hende i lufthavnen? Skal jeg passe Diva Katten? Må jeg få min cykel? Osv.
Nooooo way, nu stopper legen - min coaching buddy siger altid at for hende er det "ude af øje ude af sind" med mennesker så derfor ved jeg jo også godt at jeg ikke tæller super meget på hendes liste lige nu fordi hun er overthere og jeg er her og hun ikke kommer hjem før om en måned, men jeg gider overhoved ikke dét der pjat. Tror hun virkelig at hun er den eneste som kan lave en "ude af øje ude af sind"????

Jeg kan sagtens være en kost og en kælling, specielt når jeg ikke har følelser i klemme og dét har jeg ikke her. Hun er ikke min hjerte smerte veninde så ud med hende indtil hun kan sige undskyld for hendes ualmindelige uopdragne livsindstilling! Det er jo for helvede ikke MIG som har gjort noget galt, det er HAM!!

Min kommode er forresten færdig nu og tøjet osv. er flyttet ind i den, så jeg satte min gamle Ikea kommode til salg på Dba.dk i går aftes til 400 kr, den koster 759 kr som ny men min har et par hakker og skrammer efter at ha flyttet hmmmm (tæller lige) 5 gange siden 2009! Og nu her om ca. 15 minutter kommer der nogen og kikker på den og hvis de vil ha den så tager de den med for 400 kr, nice! Så jeg har lige tørret den af med glasrens og sprittet den af med rensebenzin så de fedte finger kom helt væk, så nu fremstår den rigtig fin.

Men kors i skuret hvor min lejlighed roder, altså sådan helt vildt roder - gulvet er fyldt med snuller, støv fra da jeg sleb af, maler fnuller, hår - der er jo lange hår overalt når man har så langt hår som jeg og samtidig har parketgulv - og så er gulvet bare generelt beskidt af pommeren til! Adddddddddd så i morgen skal der gøres rent!

Og så skal jeg ha skaffet mig en sav så jeg kan få kortet mine Ikea rullegardiner af så jeg kan få dem hængt op! Der skal pudses vinduer og jeg skal ha byttet rullegardinet fra Jysk til et med korrekte mål, har bare ikke lige fået nolleret mig sammen til at få taget det ned og kørt ud med det - ugen startede jo ikke sååå fantastisk godt, lad os nu se hvordan den ender!

Jeg har, i forbindelse med at kommoden skulle ind i soveværelset og den gamle kommode ud, måttet flytte sengen og nu står døren så åben og kan ikke lukkes med mindre jeg vipper sengen op igen........men nu er det så at jeg tænker på om jeg egentlig ikke bedre kan lide at døren er åben og i så tilfælde kan jeg jo ligeså godt tage døren helt af - end at den altid står på klem eller er helt lukket?? Den kan nemlig ikke åbnes mere end at en person på min størrelse kan komme ind, Hr. Højesteret havde ofte ret svært ved at komme ind og ud af døren og hver nat han sov her bankede han døren op i sengen til stor morskab for mig, manden var simpelhen for stor :)

Aii savner ham faktisk lidt, ikke sådan vildt enormt meget men jeg savner han store hænder, rolige stemme og hans krop som var et evigt varmeapperat - nå men altså en mand med 3 børn er no go for mig anyway!

Første strøg maling på kommoden - jeg er til denne dato ikke overbevist om at det er den korrekte farve.......jeg ville ha haft en mere sart gul........og op mod denne her farve ser den pinke også forkert ud men altså, it will have to do for now da jeg ikke har flere penge til at bruge på kommodemaling!

En Grundet slebet kommode klar til maling

Først lag maling......hmmm farven altså........

 
Baby-Pink inden i kommoden.......

Her maler jeg de små skuffer inden i

Færdigmalet kommode - som nu bare skal tørre 100%

Tørre Tørre Tørre (og helst hurtigt)

Færdig! Der skal dog lige et nyt spejl i og de små låger skal sættes på foroven, men et spejl med 25 cm facet slebet kant som det jeg kom til at ødelægge koster over 2000 kr!!!

Farverne er ikke så gode sammen......det skulle ha været kyllinge gult og baby pink men det her ligner mere en overrøget barvægs farve med en nusset pink........ :(

I'm NOT happy med farven men let it be for now!
Da jeg kom fra samtale parkeret jeg bilen og gik en tur og så så jeg denne her total søde børnecykel, der er såååå lavt til jorden og alligevel er der både cykelhjelm OG en lille bitte lås som har form som en bil........århhhhhhhh hvor var den bare nuser!!! Jeg gik næsten helt i skruk moode bare ved at se cyklen!

Og rundt om hjørnet holdt så den fedeste cykel ever seen - fuck at få en rød cykel næste gang - jeg vil ha en GULDFARVET!!!!

Min mave knurret og så måtte jeg jo købe mad (!) fra SundKost, smagte overraskende godt......og når jeg så også var til fitness i morges så er det jo vigtigt at spise sundt selv om jeg aller mest havde lyst til en kæmpe led BigMac fra McDonalds!!! Frk. Kød dét er mig!


P.S: Så er kommoden solgt og afhented - 400 kr i min lomme!! Tak

Ingen kommentarer: