mandag den 8. august 2011

Trafik Boom

Hold da op - jeg ved ikke lige hvad det er som sker med min blog, som ikke er særlig besøgt men i går har der været over 142 besøgende og i dag har jeg allerede haft over 120 besøgende og take my word for it, der plejer knap at være 30 hits om dagen!!!

Det mest mærkelige er at jeg ikke kan se hvilket indlæg det specefikt er som folk kikker efter for det er mange forskellige indlæg...........
Det kan betyde flere ting

1. Det er helt tilfældigt
2. Nogen har opdaget min blog og surfer den igennem fra ende til anden
3. (største frygt) Nogen har opdaget hvem der er bag bloggen og surfer den igennem fra ende til anden......

Doooo too much thinking Deirdre-Ann!

Har haft en halv kedelig dag indtil jeg sparkede mig selv ud og gå - netop som jeg var kommet godt i trav begyndte det at styrte ned i lår fede stråler og så måtte jeg tage hjem igen - og nu keder jeg mig helt vildt!

Er inviteret til et galleri på Frederiksberg hvor sangeren Moby udstiller sine billeder og kommer og spillser og skriver autografer osv. men jeg gider simpelhen ikke, desuden er jeg meget anti-kunst efter mine 2½ år med Kunstmaleren - som i øvrigt også ringede i dag for at snakke, samtidig med at han talte med mig så talte han også baby-sprog med sin 10 måneder gamle søn.........OMG hvad har manden dog gang i?

Og hvor er det bare BEFRIENDE SKØNT at jeg er ovre ham!

Ingen kommentarer: